Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz Problem Z Odpaleniem Hacka ? Zajrzyj Tutaj

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Hacka* : Fisch bot

System*: xp

Opis Problemu*: Jak już włańczam metka przez obejście to wyskakuje ikonka bota i loguje sie wchodze na postac i daje start i po 1min lub 2min metin sie wylancza.

Wynagrodzenie za pomoc 5+ jak ktos woli - to -

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa Hacka* : Fisch bot

System*: xp

Opis Problemu*: Jak już włańczam metka przez obejście to wyskakuje ikonka bota i loguje sie wchodze na postac i daje start i po 1min lub 2min metin sie wylancza.

Wynagrodzenie za pomoc 5+ jak ktos woli - to -

zainstaluj najnowsza wersje metina i zablokuj hackshield'a :)

Opublikowano

mam zainstalowanego najnowsza wersje metina mam spatchowanego i storentowanego a hackschielda mam zablokowanego. I nie działa i net famework 4 mam zainstalowanego.

A wersje metina się ciągle zmieniają ?

Opublikowano

mam zainstalowanego najnowsza wersje metina mam spatchowanego i storentowanego a hackschielda mam zablokowanego. I nie działa i net famework 4 mam zainstalowanego.

to polecam zmienic FB :)

Opublikowano

Nazwa Hacka:Easymetin2

System:Windows Xp

Opis Problemu:to tak moj problem to taki ze jak wlacze exp bota (easy metin2) to widze 1 s serwery a potem robi sie czarne okno i pojawiaja napisy assert failed i init failed jak zrobic zeby normalnie sie wlaczal?niemoge aktualizowac czemu?

Wynagrodzenie:+

Opublikowano

@UP

aktualizacja metina + najnowszy EM2 z tej strony:

http://www.easymetin2.com/pl/homepage.html

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/287281-pytanie-autologin/page__p__1993596#entry1993596

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

hack: fb

windows xp

jak juz zablokuje hs i wlanczam metina przez obejscie to pokazuje sie dected game ale daje ok i wlanczam postac ustawiam fb i daje start z 2 ryby zlowi i bot wraz z metinem sie wylancza

Ps zmienilem bota i to samo i niby zablokowalem errlolog przez program Comodo Firewall

Opublikowano

up, nierozumime go ;|

A co do mojego hacka. Nadal nic :|

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

Nazwa Hacka : EasyMetin2 (najnowszy, wykupiona licencja)

System : XP Home 32 bit SP3(net framework 4.0)

Opis Problemu : Po włączeniu EasyMetin2 na zwykłym M2 (zwykły spatchowany metek) HS wywala błąd SPEED_HACK_DETECTED po 3 sekundach w menu wyboru serwera. Po zablokowaniu HS według tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/276539-megatut-blokowanie-hs/

EM2 włącza się, postać loguje się także prawidłowo, jednak po 5-10 sekund gry, wywala do menu wyboru serwera i od razu automatycznie łączy od nowa.

Oczywiście proszę o pomoc i pozdrawiam

P.S. Jeżeli nie napisałem tego zbyt jasno, to powiedzcie. Starałem się :P

Opublikowano

Witam mam problem z fish botem po załonczeniu piekne działa łowi rybki ale gdy odejde na 15/20min od kopmy to sie wyłacza i wyskakuje bład z takimi znakami:?????? co to moze byc prosze o szybka odpowiedz

z góry dzięki

za pomoc daje+

Opublikowano

@up reinstal ?

Stawiasz gdzieś gdzie są agresywne zwierzęta ?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Nazwa Cheata : FishBot By KuReK93

System : Windows XP Professional

Opis problemu : Gdy pierwszy raz włączyłem bota wszystko pięknie działało , lecz na następny dzień nie chciał się włączyć inicjator ( 1.3 ) więc pobrałem drugi Inicjator co zamieścił w temacie KuReK93 Inicjator 0.1 on też nie chciał się wogóle włączyć :angry:

Wynagrodzenie : Co tylko będziesz chciał :] :D

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Nazwa Hacka* : EasyIsExp v2

System*: windows 7 x64 ultimate

Opis Problemu*: Gdy odpalam hacka wyskakuje Detect_game_hack, wszystko inne typu FB i MH chodzi normalnie :/

Wynagrodzenie za pomoc : + lub - jak kto woli oraz 5

Opublikowano

Nazwa Hacka: Kilka Dmghacków np. dmgskillhack by DrMagK2 , Mixx Dmghack by Lubie, Dmg x7 by Neono

System: Windows 7 31bitnet framework 4.0 (gram przez multiserver od KaMeRa)

Opis Problemu: Żaden z podanych wyżej dmghacków mi nie działa. Gram na serwerze DragonMt2. Znaczy DMG NA HITY (zwyczajne np. z sztyletów) DZIAŁA, ale samo dmg ze skilli wcale mi nie działa ;/ np. jak walne z chmurki 1k to mi nie powiela np. o 6 razy więcej :// POMOCY!!!

Wynagrodzenie za pomoc : + albo - i oczywiście 5 ;)

Elessar Ciryata

Opublikowano
Nazwa Hacka: Kilka Dmghacków np. dmgskillhack by DrMagK2 , Mixx Dmghack by Lubie, Dmg x7 by Neono

System: Windows 7 31bitnet framework 4.0 (gram przez multiserver od KaMeRa)

Opis Problemu: Żaden z podanych wyżej dmghacków mi nie działa. Gram na serwerze DragonMt2. Znaczy DMG NA HITY (zwyczajne np. z sztyletów) DZIAŁA, ale samo dmg ze skilli wcale mi nie działa ;/ np. jak walne z chmurki 1k to mi nie powiela np. o 6 razy więcej :// POMOCY!!!

Wynagrodzenie za pomoc : + albo - i oczywiście 5

Male sprostowanie : na serverze dragonMT2 zostaly wprowadzone blokady , nie dziala na nim dmg hack na skille.

Sprobuj zagrac na serverze na ktorym nie ma blokad.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Nazwa : DMG HACK by ArTenT

System : windows 7

Opis Problemu : nieprawidłowa wesja pliku pack/PC.epk

wynagrodzenie : plus

Opublikowano

kolejny problem

UG Metin2 MH v8.0

po uruchomieniu wyskakuje Process not found!

Jak go uruchomić i czy nadal działa ???

Opublikowano

nazwa Metin2 Adventure Public Hack V.1.2

System Windows xp sp3 Net fromework 4.0

opis problemu: wszystko robiłem tak jak w instrukcji i odpala mi sie metin bocik ale jak wpisze pasy i nacisnę enter albo połącz to metin sie wyłancza;/ możne zna ktoś powód ?

Wynagrodzenie za pomoc : + albo - zalezy kto co zbiera: ))

Opublikowano
Nazwa Cheata : FishBot By KuReK93

System : Windows XP Professional

Opis problemu : Gdy pierwszy raz włączyłem bota wszystko pięknie działało , lecz na następny dzień nie chciał się włączyć inicjator ( 1.3 ) więc pobrałem drugi Inicjator co zamieścił w temacie KuReK93 Inicjator 0.1 on też nie chciał się wogóle włączyć :angry:

Wynagrodzenie : Co tylko będziesz chciał :] :D

Jest jakaś odpowiedz na to pytanie?!!

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...