Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz Problem Z Odpaleniem Hacka ? Zajrzyj Tutaj

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa Hacka* : wh dmg (wszystkie hacki) , mix od lubie . zestaw od cupidyna caly

System*: xp

Opis Problemu*: jak wlaczam metina przez obejscie to wyskakuje komunikat ze zly plik 'pack/Index' zeby od nowa spatchowac ale patchuje i podmieniaj znowu pliki pc/pc2. index i znowu tak

Wynagrodzenie za pomoc 5+ jak ktos woli - to -

metin 2 us zostalo s patchowany

probowalem juz kilak razy zmienia pc z innego hacka dale ten sam blad prosze o pomc

Opublikowano

Nazwa Hacka* : DMG HACK LUB WAITHACK

System*: win 7

Opis Problemu*: Gram na privie kiedy wrzucam DMG hacka lub waithacka do Pack to moge sie zalogowac ale nie widze postaci a kiedy juz wybiore to nie moge sie poruszac i widze tylko miecz gram na serwie ShadowMT2 i tam są podobno blokady nie znam sie na tym ale czy da sie je jakos obejsc?? Bo duzo ludzi ma tam DMG.

Wynagrodzenie za pomoc : + lub jak kto woli - i oczywiscie 5

musisz ściągnąć innego DMG hacka

Ściągnij sobie z tej strony:

http://www.megaupload.com/?d=820F8V46

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Witam jestem nowy i nie wiem czy wybrałem odpowiedni temat, jeśli nie to z góry sorki. No to tak mam problem z odpalaniem jakiegokolwiek multi-hacka na Celestial-World S1 próbowałem odpalić Multihacka v7.0 i inne 3.9, 5.0 i żadnen nie działał jedyne którego mi się udało odpalić to był no ten 7.0 ale musiałem usunąć w tym bin (metin2client.bin na CelestialWorld) gdy już mi odpalił to ustawiałem np. speed na 3,4,5,6 itd. ale nic się nie działo :/ a po chwili pokazywały się ?????????? i metek się wyłączał. Zna ktoś może jakiego hacka który odpali na tym servie ? z góry dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Nazwa Hacka* :DMG

System*:Windows XP Home Edition SP3

Opis Problemu*:Jak włączam metina i konto to po 30 sekundach gry mnie kicka ale DMG przez te 30 sekund działa. Mam zablokowane HS lockiem. Odpalam przez obejście i moda kamera i cały czas kicka.

Wynagrodzenie za pomoc : +

ściągnij HS nowego ;)

34127134971236946388.png

Opublikowano

elo poszukał bys dobrego fiszbota ktury wysionga dobrze ryby i bez wirusuw ???Ja pobierałem kilka ale cały czas wyciongały puste i nie otwierały ich

system windołs7

dam + za pomoc :D :D

http://www.mpcforum.pl/topic/282851-tut-spis-fishbotow-dzialajacych-czasy-wedek-tuty-o-fb-i-zarobku-na-fishbocie/

łap

34127134971236946388.png

Opublikowano

Nazwa Hacka: [uG] Mobber Hack v2.0.dll

System: XP SP 3

Opis Problemu: PO włączeniu przez injector przez obejście nie pokazuje , żadnego menu Hacka przy Mh (obojętnie jakim) też nci nie pokazuje

Wynagrodzenie za pomoc : 1 x dzienny limit + i 5*

Opublikowano

Nazwa Hacka:[uG] Mobber Hack 2.0

System: XP Home Edition SP3

Opis problemu; wiec tak odpalam injectora potem kamer moda no git wszystko hula do wyboru postac potem sie metin wylancza i wyskakuje DETECT_GAME_HACK Undefined hacks(0x3000072e)

Wynagrodzenie za pomoc : + albo - i 5 ^^

Opublikowano

Nazwa Hacka* :DMG

System*:Windows XP Home Edition SP3

Opis Problemu*:Jak włączam metina i konto to po 30 sekundach gry mnie kicka ale DMG przez te 30 sekund działa. Mam zablokowane HS lockiem. Odpalam przez obejście i moda kamera i cały czas kicka.

Wynagrodzenie za pomoc : +

Mam nowego HS 5 ale i tak nie działa co chwile kicka . Proszę o pomoc.

ostatecznawersja.jpg
Opublikowano

Nazwa hacka:mobber hack by UGU v2

System:windows xp sp2

Problem:wyskakuje mi hack_detected i pod tym jakies wyrazy,dam rano ss;(

Wynagrodzenie:+

Jeżeli pomogłem to daj +

Opublikowano

dmg, 1 hit killer,kick hack

Otóż sciągnąłem ze stronki www.metin2mod.tk kick hacka dmg 1 hit killer wszystko wjednym. Gram na modzie, Dmg jest na co 2 skill tzn. raz walnie dmg raz nie gdzy próbuje użyc kickhacka wale z piesci tak jak wszędzie piszą i koles albo mobek ttak daleko odlatują.

Gram na pandorze niewiem nawet jakiemam parametrymam windowsa XP nieweim jakiegomam net frameworka. Powiedzcie co powinienem miec ijak zeby dzialalo . Mianowicie jakiego netframeworka czy oprogramowanie :D z góry thx za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.

Nazwa hacka:fishbot by mrowadsk

System: xp sp2

Problem: odpalam wszystko ladnie pieknie ale po jakiejs godzinie metin sie laguje (wszystkie programy na kompie sa wylaczone tylko metek i fb)

Pytanie: czy na lagu tez bedzie fb normalnie lowil?

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak odpalam expiseasy przez injectora to znikaja opcje i zostaje tylko start botting i odpalam to i sam sie expi ale sie wywala po 15min ;/

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem Mutltihack 9.0 Fixed By Newcity.

Problem tkwi w tym iz nie za bardzo wiem co mam zrobić z tym hackiem po sciagnieciu, gdy próbuje go właczyc wyskakuje mi bład ,,WinLicense"" Cannot find 'mscoree.dll.Please, re install this application.

HS mam zablokowanego. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Nazwa Hacka* : [uG] Mobber Hack v2.0

System*: Windows 7 (64bit)

Opis Problemu*: Gram, na privie , używam też kamer moda, hack uruchamia się lecz żadna z funkcji nie działa. Z góry pisze, że mam metina z 08 nie spatchowanego bo wtedy być może przestanie działać mi serwer.

Wynagrodzenie za pomoc : plusik oczywiście ;)

Jeśli pomogłem, daj add.png

20435.png

35196.gif

27559.png

"Poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki

Jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim"

wsrh.png

Opublikowano

Nazwa Hacka: Wszystkie uruchamiane przez Injector

System: Windows xp (32bit)

Opis Problemu: Za każdym razem kiedy uruchomię obojętnie jakiego hacka przez program Injector, w metinie pojawia się bład z ,,Wykryciem hacka'', do blokowania HS używam HackShield Bypass v0.3. Prosze o podani konkretnego linka do tematu, a nie do tematów ze spisem bloków... ;)

Opublikowano

Nazwa Hacka* : DMG hack/wait hack/ exp bot

System*: Windows XP sp3

Opis Problemu: A więc proste pytanie :D Czy hacki które podałem działają na PL'u ? (DMG hack/wait hack/ exp bot)

Jezeli tak to prosze o napisanie na privie/w temacie, wraz z linkami jak mozna. Jezeli napisałem to w złym miejscu (nie chcialem robić nowego tematu) to sorry ;)

Wynagrodzę "+" lub "-" lub czymś więcej ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nazwa Hacka* : EasyMetin2_pl_1.0.7.1898

System*:Windows Xp

Opis Problemu*: nie moge sie zalogowac i dziwnie wygląda

http://img684.imageshack.us/i/beztytuuukl.png/

Wynagrodzenie za pomoc : + i 5.

Opublikowano

Siemka

Sciagnalem FB a dokladnie tego :

http://www.mpcforum.pl/topic/254621-tutdlfishbot-by-kurek93-dziaa-po-aktualzacji-091210/

i mam taki problem , jak chce zablokowac oryginalne pliki z HS'a to wyskakuje mi odmowa dostepu , wie ktos dlaczego ? I co z tym zrobic ?

Z gory dziekuje za pomoc Beda +

System : Vista 32bit

Opublikowano

Nazwa hacka:Expiseasy v2

Problem:po 3 sec po wlaczeniu bota z metkiem wyskakuje okienko z hsa. Blokowalem na wszystkie sposoby, sciagniety hs6 i nic

Wynagrodzenie: Jestem hojny :D

Opublikowano

Nazwa hacka:Expiseasy v2

Problem:po 3 sec po wlaczeniu bota z metkiem wyskakuje okienko z hsa. Blokowalem na wszystkie sposoby, sciagniety hs6 i nic

Wynagrodzenie: Jestem hojny :D

mozliwe ze Tobie nie bedzie dzialal ale sciagnij najnowsza wersje metka + najnowszych patch i poblokuj hs'a wszystkimi sposobami.

Opublikowano

mam kłopot z expissay a mianowicie mam kica co 30 sek gdy mam wgranego tego od expbota hack shielda a gdy wgram hackshielda od kanerona to wyskakuje mi chack decend co mogę z tym zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...