Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po tym powinien mi działać Em2 ? ( gdy wlaczam Mt2 przez em2 mt2 wlacza sie zawieszony..)

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]

Opublikowano

Bo żeby nie wysyłało logów trzeba odpalać przez bypass ale jak zrobić żeby jak będę grać na kamer modzie żeby też nie wysyłało logów ?? Help !!!

Bo np chce mieć drophacka i żeby nie wysyłało logów a np drophack jest w kamermodzie

Opublikowano

żeby mi działał kamer mod na tym to murze ztorentować i spatchowac metka potem wrzucić bypass do metka a potem zainstalować kamermoda ? I odpalać przez bypass zeby nie wysyłało logów ?

Opublikowano

Mam pytanie... Czy jeśli mam zainstalowanego KamerMod'a i będę używał HackShield Bypass 0.7 to mogą mi wykryć, że używam Kamer moda ( nie używam MH/SH jedynie autologin + autopot + czasami autopickup ( NIE DH ) )? Dodatkowo chcę powiedzieć, że mam hackshielda ze strony Kamer'a i czy to nie ma jakiegoś wpływu na znalezienie u mnie KamerMod'a?

Za odpowiedzi z góry dziękuję.

Opublikowano

Używałem tego Bypassa 0.7, miałem HS'a ze strony kamera, poblokowałem to co kazali w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/311075-tut-jak-nie-dostac-bana-za-kamermoda/

Dzisiaj dostałem bana systemowo. Okazało się, że na 1 miesiąc właśnie za kamer moda. Używałem exp donatora, autopickupa ( nie DH ). Nic po za tym. Coś musieliście przeoczyć albo oni mają jakiś inny sposób na wykrycie.

Opublikowano

Też niedawno dostałem bana... Misiekantos nie jest wszechmogący... trzeba zrozumieć 1 rzecz... haki są i będą nie legalne, więc używamy je na WŁASNĄ odpowiedzialność... Bypass na pewno redukuje szansę na dostanie bana... ale nikt nie gwarantował, że jakiś log się nie "prześliźnie"...

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

Dokladnie, za kamermoda mozesz dostac bana. Moj bypass wiem ze blokuje logi, ale reszta to inna bajka i moj bypass jej nie rusza, wiec jest szansa na bana. Ja od 2,3 roku nie dostalem na jednym koncie w ogole bana, chociaz czesto cheatowalem ;p

Opublikowano

Dokladnie, za kamermoda mozesz dostac bana. Moj bypass wiem ze blokuje logi, ale reszta to inna bajka i moj bypass jej nie rusza, wiec jest szansa na bana. Ja od 2,3 roku nie dostalem na jednym koncie w ogole bana, chociaz czesto cheatowalem ;p

Bo chodzi o to że cheaty używa się z głową.

A nie, dziecko wejdzie na mpc ściągnie cheaty i jedzie na nich przy wszytskich a potem zakłada idiotyczne tematy "dlaczego dostałem bana"

Gdy używamy cheatów zawsze jest prawdopodobieństwo dostania bana, jest to nieuniknione i tyle :]

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Mam takie pytanie :

Skąd moge pobrać wersje 0.4?

Czy po storrentowaniu i spathowaniu metina mam zainstalować tą wesje 0.4 jesli w windows 7 64 bit nie mam tych plikow ?

Opublikowano

nie wysyłajcie! prawdopodobnie doładujecie mu SM za 20zł+...

Edit:

Sprawdziłem... na pewno doładujecie mu SM... nie wiem za ile ale min 10zł chyba..

Ban ??

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

Mam pytanie co do tego bo zaistniał u mnie problem z metinem zrobiłem wszystko po kolei. Można powiedzieć ze nie wywala mi błędów już c+++ ani tych ???? (czy tak czy nie).

Mam pytanie odnośnie po zalogowaniu nie wywala mnie ale nie widać postaci mogę ruszać tylko kamerą i widzę (broń ,kilof ,wędkę ) w górze dlaczego nic nie mogę zrobić.

Co zrobiłem nie tak ??

Opublikowano

Właściwie to wgrałem nowego metina i bez żadnych dmg itp jedyne co tam wgrałem to ten plik od ciebie i postać jest w ziemi (dole) a miecz widzę. wgrałem później moda ale i tak jest postać w ziemi wgrałem z powrotem 2 metina i nic prosze o pliki pc i pc2

Opublikowano

właściwie to masz racje wgrałem index ale bez dmg i teraz wgrywam 3 mietka ale bez indexu spr to a tak ogółem leci + za pomoc

@edit postacie sa ale hacki mi nie działaja przez injectora i ogólnie

Opublikowano

Jak zrobić żeby wyskoczyło mi okno z bota podczas uruchomiania metina???

Czy mam źle coś wgrane że nie wyskakuje mi okno z obojentnie jakiego hacka lub bota???

Działa mi mod kamera a reszta nie działa

@edit jak ktoś wie to niech pomoże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...