Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli jeśli blokne wersją 0.9 to nie dostane bana ???

@PS: Nie posiadam wpisu ControlSet003 czy obejdzie się bez niego czy muszę w inny sposób blokować

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam czegoś nie rozumiem ja już mam 2 fb od miecha włączam nie przez by pas tylko przez normalnie obejście nie ma żadnych blokad hs`a a wraz na nich bana nie mam chodź łowią około 6-10 h dziennie a jak założyłem nowe konto to mnie zbanowali systemowo bez sensu ..

A mam takie osobne pyt czy Easymetin2 jest wykrywalny ??????

Opublikowano

Ja wczoraj dostałem bana.

Napisałem do supportu metin2 i okazało sie że system zbanował moje konto na miecha za modyfikacje metina

Ale plusy też są z nudów zrobię sobie kilka dodatkowych fb i tyle

Opublikowano

Misiekantos253 , ja dostałem bana na miech za kamera , jakbym zablokował bypassem 0.9 wszystko i potem kamera wrzucił to złapałbym bana ? I jeszcze jedno , masz może jakiegoś linka do jakiegoś blokowania mobów z boja , bo tylko na tym mi zależy w kamerze...

Opublikowano

Działa wam to ??

Aaaa i czy działa bypass 0.7 ?

Masz coś do mnie ? To powiec mi to prosto w twarz Śmieciu . !

Opublikowano

To w tej wersji 0.9 robie cos takiego: daje np L, powracam do menu daje H znow wracam do menu i na koniec G i mam zablokowane logi + pliki hs'a?

Jest ryzyko------>Jest zabawa

Opublikowano

@2xUP

Po aktualizacji (w bypassie) nie powinno sie dostac bana za kamermoda bo jeszcze mam na serwerze stary plik hsa na ktorym jeszcze tak nie kicka. Jak zacznie kickac co 5-10min to zaktualizuje plik na serwerze. Na nowym pliku mozna dostac bana...

Opublikowano

kurde nie działa mi to ;/ robiłem jak nalezy i nic , kolego od tej blokady a są inne też skuteczne blokady tego hackshielda>>>>?????

boxxy-1.png
Opublikowano

no nie wiem czemu mi nie chce te 2 pliki odpalić ;/ (mam win 7) no a ta blokada logów to jest tu na forum gdzieś opisana ?? i jak bym zrobił ta blokadę to nie dali by mi bana ???

boxxy-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...