Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Misiek możesz mi pomóc? Mianowicie, gdy klikam na świezo pobrany ten twój plik "HackShield Bypass v0.6", to rozpakowuje mi 2 foldery o nazwie 'hshield' i 'HsUserUtil.log' i jeden plik 'metin2client.bin' i wyskakuje jednocześnie też błąd który mowi ze uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się gdyż brakuje pliku DevIl.dll. Pominełem to i przekopiowałem te pliki do folderu z grą , tak jak napisałeś. I wyskoczył następny błądm który mowi że nie mozna otworzyc lub zamienic pliku hsield bo jest juz taki o ten nazwie, i zeby podac inna. Mozesz cos poradzic?

EDIT:

Ściągnelem devill.dll i teraz wyskakuje taki komunikat "Nie znaleziono punktu wejscia pocedury ilload w bilbiotece Devil.dll

Please Help :|

Opublikowano

Kurde i znow cos nie gra;d. Zrobiłem tak jak mówileś i wszystko grało. Działał mi Multi hack którego pobrałem ze strony metin2mod.tk, ale gdy ustawiłem już parametry jego działania i dawałem "enable czy run" nie pamiętam już to wyskakiwał jakiś błąd, wieć spróbowałem ściagnąc kamer moda i odpalić hacka przez moda. Zainstalowalem go i od teraz gdy próbuje hacka odpalić przez moda jak i przez zwykłego klienta metina wyskakuje taki błąd:

DETECT_GAME_HACK

E:\Program Files\Metin\EliteCheaters Injector.exe

Wiesz może o co biega?

Opublikowano

A ten plik metin2client.exe mamy wkleić do folderu z grą czy tylko te co mamy podmienic w pack ?

Opublikowano

eee tu nic nie podmieniasz... tylko wklejasz bypassa do folderu z grą... chyba, że czegoś nie zauważyłem

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

Ja mam taki problem.

Jak włączam metka przez tego HS baypass pokazuje mi się okienko z napisem:

The file "m2.run" already exists in the current directory. Overvrite?

Klikałem już tak, nie i anuluj i się nie włącza.

Mogę wiedzieć o co caman?

Opublikowano

Witam dlaczego nie mam pliku tego NT do blokowania. Mam Windows 7 64bit. Prosze o odp

ZBIERAM - !!

Opublikowano

No to kolejny problem.

Usuwam te pliki m2.run i hs.file, włączam metka przez HS baypass i nic.

Metek się nie włącza a te pliki m2.run i hs.file się tworzą znów.

Krótko...

HS jest na jedno uruchomienie.

Opublikowano

Cos masz namieszane w folderze z metinem albo nie masz wszystkich frameworkow + biblioteki c++. Przyda sie rowniez najnowsza java. Wtedy wszystko powinno bezproblemowo dzialac... Jak nie - zainstaluj swiezego metina do osobnego folderu i wszystko instaluj po kolei (kamermod, moj bypass) i wtedy uruchamiaj gre przez bypassa...

Opublikowano

Siemasz !

Ja też mam problem ale taki podczas gdy wstrzykuję expbota i odpalam przez twój HackShield Bypass v0.7 to zaraz mi się wyłącza i mam ten dziwny error same znaki zapytania.....

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

czy ktoś wie co zrobić kiedy mam coś takiego: odpalam injectora airdrop dodaje dll i wpisuje proces metin2client.bin i jest napisane ze hack zostal zainjectowany (blah blah blah is injected). Ale jak uruchamiam grę a injector ciagle chodzi to nic mi się nie pojawia np jak włączam tego fb [EPVP]Erpel czy ExpIsEasy czy multihack. Nic się nie pojawia, żadna tabelka z rybkami czy coś takiego, a jest napisane że wszystko działa. Kiedy włączam perxa i injectuje dll to po uruchomieniu gry injector się zamyka natychmiast. Jak używam injectora FaithDEV to jak uruchamiam metina to pisze ze się nie powiodło wstrzykiwanie hacka. (injection failed). Proszę o wasze wszelkie pomysły będę testował. Działam na kamer modzie i tylko na kamer modzie w ogóle udało mi się obejść hsa i bypassem i włączyć Airdrop injectora żeby się od razu nie wyłączał. i żadne błędy nie występują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...