Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

somefile.png

1279862323_by_master413_500.jpg

@edit:

a tak na poważnie to do dupy ten twój bypass, mówie o fuck bypass hackshielda zrobie expbot'a więc jedziem, odpalam olllydbg, już szczęśliwy że poszukam sobie adresów o tu jeb error

mileena lover <3

Opublikowano

mogl by mi ktos wytlumaczyc co robic po kolei na gg bo nie czaje wgl. tych rejstrow itp. a jak odpala ten plik to wyskkauje ze metin 2 . bin nie moze znalesc

moj gg to 5323299 z gory wielkie dzieki

Opublikowano

Zrobilem wszystko to co na instrukcji i nadal wykrywa cheata ... sciagnolem dodatkowy pliczek i wkleilem do hs folderu i dalej nic nie wiem co jest ..

Opublikowano

To widac ze gowno sie znasz na tej robocie skoro pytam sie jak to zrobic w twoim temacie wiec powinienes pomoc a jak nie to - odemnie niestety nie działa

Nowicjusz
Opublikowano

a koniecznie trzeba odpalac metka przez Hack Shield Bypass v0.3 ? Czy mozna odpalic przez obejscie zrobione przez winrara (wczesniej "instalujac" Bypass v0.3) ? Wlaczajac FB Erpela i pozniej bypassa hack sie nie wlacza, choc injector zaskoczyl (w procesie wpisuje metin2client.bin). Okno metina sie otworzy ale hack juz nie. Prosze o pomoc (windows vista)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega 2UP@

Injector zaskakuje ale nie wlacza mi sie okienko bota Jak to naprawic ??

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...