Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu tamte rzeczy są przekreślone? coś tam pisze jak zrobimy te rzeczy co są przekreślone...

trzeba je zrobić ?

Gra: Metin2

Serwer, Królestwo: Kronos, Jinno

Nick: H3***

Gildia: Brak

Poziom: 2 i rośnie : )

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

A czy mogę np. skopiować metka głownego(folder Metin2), zrobic kopie i tylko w tej kopii folderu wszystko robic?(chodzi ogolnie o fishbota i hsa)

@

jak się wyrzuca martwe ryby?;-)

Opublikowano

jak zrobisz kopię folderu całego, to tam możesz wkleić bypassa i z tego folderu odpalać... (nie wiem czy bypass zadziała na inny folder, ale wątpię) . Ja miałem swego czasu chyba 4 kopie metka i bez problemu chodziło. Co do wyrzucania ryb to zależy od fishbota.... Dawno nie grałem, to nie wiem jaki teraz jest... w eperelu(?) było tak, że trzeba było zaznaczyć 2 kratki (1-zabijanie,otwieranie 2-wywalanie)

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

konsoli nie można nazwać gui..

Nie wiem co ten bypass blokuje, CE 6.0 nie działa, swoja dll próbowałem też "detect_memory_modify" na moje oko to nic nie blokuje tak naprawde.

Opublikowano

Witaj! Mam pytanie, mianowicie mam windows vista, i jak włączam ten bypass c9 to on chwile jest, ale puste pole sie pojawia i po 2s sie wyłącza? Co mam zrobić? Pozdrawiam!

Opublikowano

JA mam pytanie może głupie ale dla mnie to ważne czy to co zkreślone jest niekonieczne?

Pomogłem?! Daj KaMiEnIa!!

50

100

150

200

250

300

350

400 X

450 X

500 X

Poradniki :

http://www.mpcforum.pl/topic/367904-tut-kradziez-dropu/

http://www.mpcforum.pl/topic/365583-tut-sura-wp-mit-czy-hit/

http://www.mpcforum.pl/topic/351976-tut-rozwiazanie-problemu-modeli-cs-steam/

http://www.mpcforum.pl/topic/352077-tut-obsluga-admina/

http://www.mpcforum.pl/topic/352001-tut-tak-zwane-kolko-na-dr/

Opublikowano

hmm... jeśli chodzi o DMG, to chyba były jakieś pliki INDEX(?), ale nie wiem... najważniejsze to odpalać tylko i wyłącznie (jeśli odpalasz hacka) przez bypassa... i wtedy nie powinieneś dostać bana...

alonec.png

Robię sygny...

Opublikowano

Musisz tylko uważać, żeby Cię admin nie zauważył jak hackujesz..

Jak już to ktoś, kto będzie Cie zgłaszał.

2. Admin chodzi na "stealthu" więc nie może "zauważyć".

Opublikowano

Niestety muszę stwierdzić, że ten sposób nie działa;/ Dostałem już bany na 2 kontach, a zrobiłem wszystko tak jak jest opisane w dodatku za każdym wejściem w grę blokowałem logi itd. Grałem tym sposobem 2miechy i myślałem, że jest ok ale się myliłem.

Opublikowano

Niestety muszę stwierdzić, że ten sposób nie działa;/ Dostałem już bany na 2 kontach, a zrobiłem wszystko tak jak jest opisane w dodatku za każdym wejściem w grę blokowałem logi itd. Grałem tym sposobem 2miechy i myślałem, że jest ok ale się myliłem.

Ziomek..., GM Cię zapewne przyłapał :/.

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

Opublikowano

... Tak.. Tak.. Koleś chce Wam pomóc, udostępnić hacki, ułatwić grę, a Wy Go jeszcze od oszustów i złodziei... W hackach często są keylogery, ale po co Misiekantos miał by wstawiać? On nawet nie gra w metka z tego co wiem... albo przynajmniej nie "maniakalnie". Ręczę, że to nie w Bypassie jest key... ściągacie jakieś ***** z neta i się potem dziwicie... ehh.... Ile wy macie lat ? 10? czy mniej?

Bypass był, jest i będzie czysty...

alonec.png

Robię sygny...

Opublikowano

tak tak, sciągnałem cos z ug, epvp.. ciekawe skad by wiedzieli że to konto na pl i kronkretny serwer zresztą nic nie sciagałem, po za tym bypassem po którym mi znikneło eq

Opublikowano

Kamer... pomyśl czasem... jeśli pobrałeś... to i twoje IP się zapisało... a tu już prosta droga chociażby na TĘ STRONKĘ... i już wiadomo, że PL no to gdzie może grać jak nie na global PL'u? Serwer to już metoda prób i błędów... i tyle... Jak nie wierzysz, że to nie Misiekantos, to poproś admina( np. przez support) o wykaz IP, z których w ostatnim czasie ktoś logował się na twoje konto... nie powinni robić problemów z udostępnieniem tego.. potem porównaj z IP Misiekantosa....

...Główka pracuje...

alonec.png

Robię sygny...

Opublikowano

Kamer ogaR?! Tyle czasu Misiek dla Was tworzy i nigdy nic, a tu nagle konto Ci okradli a ty na Miśka ogarnij:) Gram na jego bypassie 3 tygodnie i nic:)) Misiek nie słuchaj tego pierdzielenia tylko twórz dla nas dalej:)

LargeRealOnes.gifPodoba się?? Chcesz więcej to kliknij:)

Loaded.gif

sasukenarutoshippuden57.png

Jeśli się podobało daj proszę plusika:)

matematyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...