Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nastepujacy problem ;d gdy wlacze na windowsie 7 tego hackshielda by bypass v7 to wlacza mi sie metin normalnie .

lecz gdy po chwili wlacze em2 to dlugo to nie trwa i wyskakuje hackshield detected da sie jakos zrobic zeby mozna bylo miec wlaczone 3 boty na em2 i 1 clienta do recznego grania?

Opublikowano

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5603

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\EagleNT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet003\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet003\Services\EagleNT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

Te pliki trzeba koniecznie zablokować ?

Ostatnio dostałbym bana za fb , ale sie upiekło ;p :

Sprawdziłam dokładnie proces nakładania blokady na Twoje konto gry. Znalazłam pewne niedopatrzenia w blokadzie, przez co proces nakładania blokady nie przebiegł prawidłowo. Odwołanie od blokady konta gry rozpatruje pozytywnie, blokada zostaje zdjęta.

Teraz boje sie odpalać fb , chciałbym mieć pewność co do wysyłania logów ;]

Ma ktoś może jakiegoś moblocka , o żadne dmg nie chodzi mi tylko o nieodpychanie mobów z konia i żeby było niewykrywalne ;p ? , niedługo skończy się blokada , a dostałem za kamer moda , to trzeba będzie expić , dobrze że na miesiąc:

Konto zostało zablokowane przez system, więcej informacji w tym temacie na forum Metin2.pl:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6877111#post6877111

Jest to blokada od której nie przysługuje prawo odwoławcze.

Blokada została nałożona na okres jednego miesiąca.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak.. mogłeś dostać bana nawet jak wszystko dobrze zrobiłeś...Ludzie zrozumcie to w końcu... HACKI SĄ NIE LEGALNE! TRZEBA SIĘ LICZYĆ Z BANEM UŻYWAJĄC ICH... Tak jak już kiedyś pisałem... Bypass nie gwarantuje, że nie dostaniecie bana... Ogranicza szansę do minimum, ale zostaje minimalna szansa... Zespół metin ciągle szuka metody na wykluczenie oszustów z gry ( co nie jest łatwe), więc co jakiś czas coś wyłapią... Też dostałem bana... co dziwne w czasie, kiedy nawet metka nie odpalałem (od miesiąca) , ale zaczynając hackować liczyłem się z tym, i wiedziałem, że kiedyś to nastąpi...

Podsumowując..

Jak hackujesz, to co jakiś czas (3-6h) przerzucaj wszystkie wartościowe itemki na inną (nigdy nie zhackowaną postać[acc])... Nie hackuj na koncie na którym Ci zależy rzecz jasna... Ban jest na konto nie na postać... Dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam.

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

HackShield Bypass v0.8 GUI - mamy dać to tylko do folderu z metinem i zablokować te logi i hs'a itp. ? Trzeba do tego robić te punkty robić co tam napisałeś ?

Nowicjusz
Opublikowano

@Refresh

Prosze o pomoc

Mam problem. Wlaczam hacka i metka, wszystko dziala. Po 2-3 h wyskakuje mi takie cos:

http://img140.images...s/i/lolqss.jpg/

Nie wiem czym moze byc spowodowany ten blad. Mam viste. Nie wiem takze dlaczego FB od Erpela w ciagu 2-3 h lowi mi tylko 1, 2 malze ? Podczas korzystania z Sharkbota lowil w miare dobrze, tylko na Erpelu jest cos nie tak z iloscia malzy, oczywiscie takze wyskakiwal ten blad jak na ss . Prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w 99%... nie dostaniecie ale mimo wszystko radzę nie używać na koncie, na którym wam zależy...

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

Czyli wrzucam by pasa do folderu z metinem odpalam przez bypasa naciskam l i enter potem h enter i g enter i juz logi sa zablokowane i moge grac na hacach ??

Opublikowano

Czyli jak ma sie waithacka i kamermoda to logi sa wysyłane do serwera metin2 i po tym gm daje bana, czyli twoj baypass plokuje wysyłanie logów w 100% wiec bana nie dostane tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...