Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy jeżeli cche używać fishbota to muszę wykonować ruchy z punktó 8 i 9??

I druga sprawa, czy muszę też blokować HS według tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/276539-megatut-blokowanie-hs/

Czy też wystarczy twój sposób, a jeżeli wystarczy to czy muszę dodawać "Wszyscy" w regedit wg tego:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5603

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\EagleNT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet003\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet003\Services\EagleNT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

punkty 8 i 9 nie są konieczne... jednak warto je wykonać... tę drugą blokadę też warto "założyć"... lepiej dmuchać na zimne, aczkolwiek nie jest to konieczne i jeśli tego nie zrobisz, to i tak masz małą szansę na bana.

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

Kamer ma jeszcze watpliwosci co do tego na jakim serwerze sie gra i jak to sprawdzic - wysrarczy wejsc na strone metina i tam jest lista postaci na koncie... Ktos z epvp lub ug sprawdzil konto, wszedl na metin2.it lub de, zobaczyl ze tam nie ma takiego konta i pozniej jak byl uparty to sprawdzal po kolei globale... a jak jeszcze miales login np. Kamer czy cos podobnego to sie domyslil ze to konto twoje, jestes polakiem, wszedl na metin2.pl i sprawdzil konto...

Opublikowano

Sciagnalem tego nowego bypass i po zalogowaniu do gry wyrzucalo po max 1min i cos w folderze z hs sie pozmienialo.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Chodzilo raczej o niewykonywanie punktu z litera "A", zeby nie uaktalniac plikow gry za pomoca bypassa.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Witam. Mam pytanie jak ściągne tą blokade 1.0 to mam ją wrzycić do folderu z metinem i ją uruchomić i dopiero potem ribić punkty 4-10, czy zostawić tą blokade w folderze "pobieranie" i robic te punkty 4-10?

Opublikowano

1) o co chodzi z tym "klient gry bez okienka"?

2)jak jest to procexp to jak na to klikam to jest jakas instalacja. mam to zainstalowac, czy cos?

Jest ryzyko------>Jest zabawa

Opublikowano

A gdy chce zaukualizowac metina to pisze od tego PATCHUPDATER to pisze

"Other program is already patching

Waiting on Exit Process"

ZBIERAM

11949856271997454136tas.png

Opublikowano

Macie juz pliki hsa wrzucone na serwer. Teraz wysterczy aktualizacja z poziomu bypassa i nie bedzie kickow.

@Misie1k

W bypassie wpisujesz tylko nowin i sciaga ci sie program automatycznie po czym uruchomiasz gre. Zrobilem to dla starszych komputerow z mala iloscie pamieci graficznej i slabym procesorem lub poprostu laptopow. U mnie jest grafika 32mb i nie moge odpalic 2 metinow na raz bo mam za malo pamieci graficznej. Jak zostawiam komputer na noc to nawet wentylator od procesora sie nie wlacza bo zuzycie jest male i malo sie grzeje, czyli jest cicho i z takim samym efektem jak bym zostawil gre z oknem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...