Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Refresh@

a koniecznie trzeba odpalac metka przez Hack Shield Bypass v0.3 ? Czy mozna odpalic przez obejscie zrobione przez winrara (wczesniej "instalujac" Bypass v0.3) ? Wlaczajac FB Erpela i pozniej bypassa hack sie nie wlacza, choc injector zaskoczyl (w procesie wpisuje metin2client.bin). Okno metina sie otworzy ale hack juz nie. Prosze o pomoc (windows vista)

Probowalem tak jak doradziles Spinner'owi ale niestety nadal jest tak samo. Prosze o odpowiedz. HELP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam ten sam problem co kolega up , odpalam injector potem metina i wcina injector a bot sie nie odpala , mam twoje obejscie w folderze i odpalam przez to lub normlanego i nie dziala nadal

Opublikowano

Ja zrobiłem wszystko tak jak opisane i nie działa mi mobber hack 2.0 Odpalam go na Metin2 UK i gdy naciskam na MOB nic się nie dzieje. Mógłby ktoś pomóc ?

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

siema ja jak otwieram

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM to mam tylko control set 1 i 3 nie mam 2

wszystko zablokowalem jak mowiles i prawie jest ok tylkoze mi wykrywa to tylko nie odrazu okolo po minucie , wczesniej przed zablokowaniem tych HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM wykrywalo mi odrazu po wlaczeni wiec jest to jakis sposob lecz mi nie dziala do konca prosze o pomoc

Opublikowano

ja mam jedno pytanie, a mianowicie : czy jesli zaktualizuje clienta, to musze od nowa powtorzyc ten proces czy starczy to, ze juz robilem?

Jest ryzyko------>Jest zabawa

Opublikowano

Dzisiaj byla aktualizacja z tego co wiem, a ja bede w domu za 3-4h. Jak mozecie napiszcie mi czy moja blokada nadal dziala, czy kicka czy nie ;p

@EDIT

Widze ze byl update tylko HSa - na szczescie. W domu pobawie sie z tym i kolo 20-21 wypuszcze blokade hsa na ktorj nie kicka...

Opublikowano

heh no niestety bybass nie działa... przynajmniej nie w pełni.. na 1 fishbota z 5 minut ciągnie, a 2 od razu wywala... życzę powodzenia ;d

edit: hmmm bez haczka kicka często

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

znalazłem rejestr EnagleNt na win7 ... zablokowałem go, ale i tak wywala... a po wywaleniu sam się odblokowuje(?)

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...