Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry sposób na te blokowanie Procesu, ale chce wam wyjaśnić że ten program to tylko pogarsza...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po zablokowaniu prawie wszytskich wpisów które podałeś (nie wszytskie bo 3 nie miałem w ogóle w rejestrze)

Zamula otwieranie "mój komputer"

Zanim pojawią się dyski i inne napędy muszę czekać co najmniej 10-15 sek więc czy jest jakiś sposób żeby system się nie zamulał?

EDIT: jednak mam tylko zablokowany HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EagleNT

Reszte te co miałem w rejestrze musiałem "odblokować" bo inaczej problem który opisałem byłby nadal a bardzo by mnie zaczął po krótkim czasie irytować.

EDIT2: czy ten jeden "zablokowany" klucz wystarczy żeby HS był zablokowany?

Dodatkowo mam w kasperskim zablokowane 2 pliki exe HS'a (ahnrpt.exe oraz hslogmgr.exe) i dodatkowo jak zablokuje te pliki programem Lock.exe, da mi to gwarancje że hackshield będzie na pewno zablokowany?

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Witam

Jaka jests pewność że dzięki temu progmamowi nie dostanie się bana ?

Czy twierdzisz tak ponieważ używając tego nie dostałęś bana ? Jeśli tak nalezało by się zastanowić czy wtym czasie była kontrola logów

Czekam na odpowiedz i pozdrawiam

Opublikowano

Patrzyłem na forum i nie znalzłem nic o kontroli logów pod koniec grudnia

Kontrola logów była 27 pażdziernika i wtedy tez dostałem bana wiec teraz jestem bardziej uwazny na to.

I mam pytanie czy od 27 pażdziernika dostał ktoś bana za używanie hacków ?

Opublikowano

Własnie tak myślę nad tym co pisałeś

Chodzi mi o te klucze odblokuje je i co nadal nie będę wykrywalny ?

Jakbyscie pytali po co ta blokada w rejestrze, to odpowiadam ze ta blokada jest odpowiedzialna za brak mozliwosci uruchomienia sie sterownika systemowego eaglent odpowiedzialnego za programy od ahnlab czylu hackshield
Opublikowano

Cześć zablokowałem twoim sposobem HS i teraz pada pytanie.

Dam ci ss i powiesz mi czy mam hs zablokowanego.Oczywiście metka mam włączonego

SS:http://img818.imageshack.us/f/36848962.jpg/

Jadę na tym sposobie kilka dni i jest dobrze najfajniej chodzi fb

1355920968-U274371.jpg

Obiecanki Cacanki z 2008 roku

:D

Opublikowano

Ja zrobilem jzu wszystko, ale nieda sie korzystac z komputera. Moze to nie tego wina ale jakos teraz na youtub'ie mi sie nic niechce zaladowac i to co juz pisaliscie ze moj komputer niechce sie odpalic wiecie moze przez ktora linijke to sie dzieje ? zostanie tylko ta ostatnia bo ktos pisal ze jest najwazniejsza i sie zobaczy czy bedize nadal mulilo

EDIT : Zostawilem 1i ostatnia linijke tylko i mi sie normalnie moj komputer odpala ale na necie mi sie mula filmiki normalnei w sec cale byly a mam neta 6Mb

Opublikowano

Nie otwiera mi sie ten pliczek HackShield Bypass 0.3 by Misiekantos253 choc wszytko zrobilem według tego postu. Co mam z tym zrobic??

Kiedy będzie koniec świata???????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...