Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam ze pytam bo juz ktos się pytal ale...

Co mam zrobić jeżeli mi wyskakuje : metin2clientbin nie jest prawidłową aplikacją Win32 ??

Pobierałem te aktualizacje gry ale dalej lipa to samo : / Help Fast please ; ]]

Opublikowano

Misiek pomożesz? Wyskakuje : Metin2ClientBin nie jest prawidłowa aplikacją Win32 mimo że pobrałem nową aktualizacje przez Bypass ?? odp prosze

Opublikowano

Ile razy musze powtarzac ze ban systemowy nie zawsze jest wina zle zablokowanego HSa.

Ban systemowy moze byc za wejscie do gry na niezaktualizowanym kliencie albo handel w grze powyzej 10kk na handlu i 1kkk na tobole.

uwazam ze dobrze hsa mam zrobionego

Opublikowano

Witam, bypass niby teraz działa po aktualizacji ale przy wstrzyknięciu multibota przez injectora żadna z funkcji nie działa i po wywaleniu z gry pokazują się "?????" co może być przyczyną?

Opublikowano

Może ktoś wrzucić to na inny upload?

#1  MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H CPU: Intel CORE i5-4460 GPU:  Gigabyte Radeon RX 470 G1 Gaming RAM: G.Skill DDR3 8GB RipjawsX 1600MHz CL7  

PSU: Thermaltake Smart SE 630W HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: ADATA Premier Pro SP920 CASE: Raijintek Arcadia Monitory: Iiyama E2481HS

#2  MOBO: Gigabyte B450 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 5 2600 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC RAM: G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3200MHz  CL16  

PSU: SilentiumPC Vero M2 600W  SSD: SSD Silicon Power Ace A55 512GB CASE: SilentiumPC Regnum RG4T  Monitory: Acer Nitro VG240YUbmiipx

Opublikowano

Ściągnąłem gotową paczkę i wkleiłem do metka2k11.

I co teraz mam zrobić? Przez co włączyć? Proszę o szybką odp, ponieważ

jestem słaby w tych sprawach.

Opublikowano

może ktos podac prawidłową wagę pliku

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Własnie gdzie to jest bo nie ogarniam

http://misiekantos253.pl.tl/Metin2-HackShield-Bypass.htm

reklama

Opublikowano

Kur... ja mam teraz taki problem: pobralem z obejsciem HS, ten rejestr tez zrobilem, ale jak chce wlaczyc metina to nie chce sie znow zaktualizowac ;/

Opublikowano

@2xUP

Niewiem czemu nie ma, nie powinien zniknac no chyba ze byl recznie usuniety. Rozumiem wszystko na jednym systemie.

@UP

Wyglada na to jakby byl problem z systemem, bo HS nie moze sie odpalic. Sciagnij zablokowany older HS z mojej strony i wklej do folderu z gra usuwajac stary folder hshield.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...