Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pytanie. Chciałem użyć blokady hs po to żeby odpalic metin2pl bez torrentowania lecz nie zadziałało. Czy znas sposób na włączenie metka bez torrenta? Aha i nie działa mi też robienie tego pliku bin czy jakos tak i wklejanie do metka

kuzyk2.png
Opublikowano

Proszę o zmianę downloadu na inny serwer.

Inaczej temat trafi do kosza.

12h

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dash ja mam ponad 2 miesiace by passa i nic mi się nie zmieniło...

oFftoP:<

Przepraszam..

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

A ja mam taki problem: gdy instaluję samego moda kamera to gra przez moda mi sie odpala bez problemu. Ale gdy sciagam blokade hackshielda by misiekantos, wklejam ja do folderu z metkiem i wciskam kolejno: L, H, A i HSDRVA to wyskakuje mi okienko "Start Service Error (error code =200). Czy ktoś może mi pomóc? Do ostatniej aktualizacji przed Halloween wszystko śmigałóo jak złe a teraz nijak nie mogę sobie z tym poradzić. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Niestety, nawet DMG z idealnymi czasami do do setnych sekundy nadal nie dziala. Jedyne co udalo mi sie wykombinowac to dmg na szarze (tylko x2) ale dziala tylko na metiny.

@topic

Jak gdizes wam wyskoczy blad to napiszcie w jakiej sytuacji, bede staral sie to naprawic wink.gif

Re: Mi jak odpalam przez bypassa jak wpisuje tam "G" to sie wlacza i po 2 minutach w grze wylacza a jak normalnie przez metin2pl to wyskakuje blad przy sprawdzaniu aktualizacji a brzmi on tak rozpakowywanie nie powiodlo sie ..,........ nie mozna uzyskac dostepu bo jest uzywane prze inny program.

Z gory dzieki za odp.

Gdy bys mogł wstawić na neta swoje plilki metin bylbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Mam pytanie?Kiedy zrobisz nową wersję z nowymi dodatkami i ulepszeniami

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

Opublikowano

2@up

Mam tak samo jak kolega ;/A gdy chcę go spatchowac "A" to wyskakuje mi to ze ma wyskoczc mi okienko prosze czekac ale ono nie wyskakuje a gdy chce uzyc innej blokady to nie moge bo caly czas mnie z gry wywala co jest.

Opublikowano

@multiks

http://misiekantos253.pl.tl/Metin2-HackShield-Bypass.htm

@SpeedBALL

Jak znajde jakas mozliwosc obejscia sprawdzania czy HS jest zaladowany do gry

@Idefis

Tak, dziala

@down149

Zaktualizuj gre bo masz cos namieszane w folderze z gra. To niemozliwe ze przy odpaleniu gry przez bypassa cie kicka.

@orioxxx

an systemowy nie zawsze dotyczy HSa, moze byc to wina wejscia do gry na niezaktualizowanym kliencie

Opublikowano
Jeżeli masz problemy z zablokowaniem HackShielda - pobierz folder z zablokowanymi plikami na stronie podanej w opisie!

Pobrałem to. Usunąłem oryginalny folder w metin2 o nazwie shiled i dałem ten twój z blokadą. Zrobiłem obejście, obejście.bat i wchodzę przez to na metina. Czy mam zablokowane teraz HS ? Nie musze ściągać tego programu ? Gdy dałem te pliki twoje do folderu metina musze wejść przez obejście, bo jak normalnie wchodze to nie da się.

Opublikowano

Jezeli zablokuje blokada bypass dokladnie idealnie co do kazdej wskazowki,i bede lowil na fishbocie to nie mam sie co bac o bana,jezeli bede pilnowal rybakow?

ostatnio lowilem na innym hsie przez pare dni i dostalem 3 banny i z 2tygodnie temu 1 bann,moze dlatego ze moj block hs byl zbyt stary?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...