Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm mi działało aż do dziś . Odpalam a tu zonk 0.o

Tzn . Odpalam przez bypass włącza mi się gra loguje , wybieram postać i albo mi się wyłacza gra i pisze , że błąd fb1 itd albo zawiesza się po wybraniu postaci .

Próbowałem reinstalowania , wybrania innego fb itd lecz nic nie pomogło .

Wie ktoś może jak to rozwiązać ?

POMÓGŁ CI MÓJ PORADNIK ? DAJ PLUS ! TO NIC NIE KOSZTUJE A MOTYWUJE DO DALSZEJ PRACY !

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak ściągnąłem wszystko od nowa metina 2,kamer moda bypasa i teraz tak. Zablokowałem bypassem hs odpaliłem przez niego FB wszystko pięknie odpalił się kamer mod zalogowałem się ustawiłem fb dałem start wyciągnął 1 raz wędkę i wywala z errorem ze hack został wykryty czy ktoś może powiedzieć co robię źle he?

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc ... :/ jak gram na privie i pisze ktoś do mnie na pw to mi wyłącza metka , wcześniej jak tego nie robiłem nic się nie działo ... Może wie ktoś coś na ten temat ? Proszę o pomoc ;]

tralalalalatarediaplaye.png

10 postów [OK]

25 postów [OK]

50 postów [OK]

75 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

175 postów [x]

200 postów [x]

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

Dodrion2 po pierwsze naucz się edytować posty a nie spamisz ... Pod drugie musisz zrobić wszystko co jest napisane w tutorialu. Robisz to na własna odpowiedzialność jak napisał misiek a jeżeli czegoś nie umiesz poproś bardziej wtajemniczona osobę. Pozdrawiam Charnobyl

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

@UP

Napisalem ze jak nie chcesz uzywac CE to nie wykonujesz punktu 6.

@UPDATE

Lista zmian [v1.3]:

-Zmieniona blokada reczna sterownika HackShielda
(modyfikacja w rejestrze, niegrozna dla systemu)
-Usuniete funkcje blokady automatycznej i
odblokowania sterownika HackShielda (nieskuteczne)
-Dodana mozliwosc uruchomienia 4. i 5. FishBota
-Dodana funkcja zmiany tytulu okna gry
-Zmieniona kolorystyka
-Efekt oczekiwania podczas blokady logow/plikow HSa
-Usuniete polskie znaki
-Zmienione ikony poszczegolnych elementow bypassa
-Po zakonczeniu aktualizacji gry/pobierania plikow
wyswietla sie okno systemu z powiadomieniem
Opublikowano

Hej jak mam fishbota erpel 3.07 i włączam przez twój hackshield by bypass nie działa tak samo jak przez kamer moda poprostu insector się wyłącza a gra normalnie dziala ale niestety bez fisha co robić mam win7

Opublikowano

Sprobujcie przeinstalowac metina na czysto, bo teraz do paczki z FB w bypassie wrzucilem zbota (fb by zyrel), trzeba teraz albo wyczyscic folder metina ze starych plikow albo na nowo zainstalowac (zaby wyczyscic folder ze starych plikow trzeba usunac: fb_unpack.exe, FB1.exe, FB2.exe, FB3.exe, FB4.exe, FB5.exe, FB1.ini, FB2.ini, FB3.ini, FB4.ini, FB5.ini)

Opublikowano

no właśnie

a dasz rade zrobić tak, że nie wpisujesz w kodzie jaki proces ma mieć zmienione okienko tylko użytkownik sam sobie wpisuje? ;>

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Sprawdzę jutro, bo minął czas darmowego użytkowania:P

I druga sprawa. Nie mogę uruchomić tego FB. robię wszystko wg instrukcji i lipa:/ włączam hs bypass, klikam po kolei co trzeba, czyli "l", "h", "a", następnie "fb" i tam wg instrukcji. Rozpakowuję wszystko i wciskam "1". Metin się uruchamia, ale bez panelu do FB. Co robię nie tak?? Sorka, że tak pytam, ale to dopiero moje początki w hakowaniu metka:p

Opublikowano

Odpalałem tak przez długi czas i zawsze to samo, czyli lipa:/ Możesz mi podać jakiś inny FB, który by działał?? Będe bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Gdy zrobilem blokade przez bypass tak jak kazales wszystko legancko dziala. Potem wstawilem index i dmg i wyskakuje FATAL ERROR. O co chodzi ??

Daj + jeśli pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...