Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to wy możecie włączyć strone Evonisa? Bo mi wyskakuje bląd cały czas.. tak jak i przy grze ;x

A jakiego masz antywira?Jeśli avasta to go wypierdol:D

Strepszils w temacie to może dostaniemy info:D:D

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
woj jesli dopiero zacznie pkt. dodawac na 100lvlu to all skile na M bedzie mial dopiero na 117lvl

ale przecież, z tego co wiem, na każdym serwerze punkty umiejętności zostają, nawet jak się danego skilla wymaksuje.

Nie rozumiem bulwersu ze strony niektórych z was.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

ale przecież, z tego co wiem, na każdym serwerze punkty umiejętności zostają, nawet jak się danego skilla wymaksuje.

Nie rozumiem bulwersu ze strony niektórych z was.

A no tak zapomnialem ;p Sry;D Tylko wtedy dlaczego go dajecie dopiro od 100lvla?;/

Opublikowano

A skąd wiesz? Jeśli mają taki team to pewnie sporo potrafią ;] To pewnie tak jak itemki... np. jeśli masz 20lv to nie założysz zbroi na 34lv ;] Tak samo mogli zrobić z tymi skillami ;]

mca.png
Opublikowano

Ludzie zanim ktos wbije 100 lvl to mina wieki...

@

A te skile wcale nie są nikomu potrzebne na PL'u jakos woj i ninya sobie radza... ^^

bez reflików

Opublikowano

na serwerze dzialaja 4ch ? bo ciagle gralem na 1 i nie mialem czasu sprawdzic.. Strepsils rozumiem ze ty tu tylko sprzatasz;>;d

Opublikowano

wszystkie serwer, które są zapowiadane przez Moderatorów kończą się jednym wielkim bełkotem. ;>

dobrze, że kokosz coś postanowił z tym zrobić, bo Wy moderatorzy działacie na szkody tego forum poprzez spam.

Trololo

Sexi

Kolo ; )

Opublikowano

W końcu serwer ruszy pełną parą bez żadnych bugów, tylko trzeba trochę poczekać na to ;]

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...