Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Missiek wyślij screena to Ci pomogę. Oczywiście z tymi ch.

Z czym Ci amm screena wyslac jak wchodze w clienta i mam 1 ch??;/ Patchuje tego patchera i nic dalej 1ch no co jest!!!... ;/

Predzej mialem 4ch ale antywir usunal mi pliki i musilame od nowa wszystko robic a nie ktore strony zwiazane z serwerem sa zablokowane przez antywira;/ Np. forum

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wrzuci ktoś pliki, żeby było widać ch2, ch3, ch4? bo mi ich nie pobiera

Przylaczam sie do tego prosze niech ktos pwie jak to zrobic lub niech wysle te pliki;/

Jak ktos ma plik EvoniS(2) to jest ten 2 patcher co Tenma kiedy podal to prosze zeby ktos mi go przeslal;/ ja nie mgoe wejsc na strone z downloadem tego bo antywir blokuje;/

Opublikowano

cały czas gadają dziś dziś a ja jeszcze ani razu tam nie byłem ? wczoraj i przedwczoraj czytałem, że mial wieczorem ruszyć i coś nie rusza ? skąd wy macie info ? od tego merkona ???

Opublikowano

Dzisiaj ma być on? Bo na Onyxi mi okradli postać za bycie w TOP 1 (musk) hahah, i mam tu zamiar pograć.

Nie zostales okradziony spojrz na to:)

1. qwe199 1. hardcore

2. musk

3. noochar

Zlodziej + MOD +1hit

do 20 październik 2013 17:44:34

Zbieram minus

Nowicjusz
Opublikowano

Nie żartuj, dziewczynko. Nawet Cię nie znam, nie jesteś w teamie.

Sorki, że tak późno daje wam info - formatujemy dedyka, coś z systemem jest nie tak. Zapewne błąd przy ostatniej instalacji, lub to przez te ataki DDoS, nie wiem. Wszystkie konta itd zostana, mamy kopie. Server powinien być jutro, nie wiem o której godzinie.

Przecież on kłamie, ja go nawet nie znam ; o

Nie ma go w teamie i nie będzie...

Server odpalimy jeszcze dziś. Napiszę tu jak będziemy gotowi...

Najważniejsze info z wczoraj i dziś. ^^

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

Zapewne znowu napiszą server dzisiaj nie wystartuje staraliśmy się ale to błąd systemu, oraz komplikacje po ataku ddos lub coś w tym stylu ^^

Nowicjusz
Opublikowano

No cóż... nie wiem czy dziś pogramy... coś mi się zdaję, że chyba nie ;x

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

Ehh chcialbym powiedziec, ze dzisiejszy dzien sie jeszcze nie skonczyl ^^ i w kazdej chili moze wystartowac ;]

Tak jak wczorajszy dzień?

Opublikowano

serwer ma ruszyć około 20h.

niby skąd masz takie info?? Czytasz wypowiedzi innych którzy gadaja bzdury a ty to powtarzasz :F

Opublikowano

@KapselQ

Ktoś z teamu tak mówił.

Z tego co wiem już wiele razy podawali godzine startu i NIGDY start nie byl o podanej godzinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...