Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto Hybrids - 3 zl

Dodanie Bonow na evonis - 20 zl

Zmienianie handlarzy na evonis - 2 miesiace

Czekanie na evonis - Bezcenne

To tak mialo byc :

Nowe Skille - Nie ma

Fabula od poczatku - Nie ma

150 lvl - Nie do osiagniecia

Mapy dla h lvli - Nie Ma

Mapa dla srednich leveli - Nie Ma

Bezwartosciowy IS - Nie Ma

4 channeli - Nie Ma

Zabezpieczenie przed KMR - Nie Ma (lecz sami sobie zrobili przed wlasnym klientem)

Itemy z mysql - Sa juz od poczatku ;p

Doswiadczony Team (programista 3d , specjalista serwera , maszyny ) - Nie Ma

Raty Exp x5 Yang x4 - Nie ma

Nowe Moby - Nie Ma

Pierscien TP - CHyba Nie Ma

Merkon "Mniej-więcej 9x większe niż na PL. " - Ehe

Dalej mi sie nie chce szukac i czytac .

Czy teraz czujesz sie oszukany ? ?:>

Jakby co t o Hybrid jest darmowy;] Nie placisz juz za reje.. ;D

A co do tego co napisales to sie zgadzam;D

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:

2002 - No such file or directory

Query:

[READ] Unable to connect to MySQL server

Please contact the MyBB Group for support.

tak wygląda forum....

I Ty mi mówisz, że to PRO serwer... Też tak myślałem jak ruszył 1 raz... ale nawet jak go ogarną i odpalą 3 raz to padnie po 5dniach.

Masz racje ze serwer jest na razie kiepskiej jakości ale to że niby zachęcasz hackerów do rozwalenia Evonis phi oni mają w dupie twoje zdanie ludzie zaczeli grac na hackach i bez twojej namowy wiec sie ogarnij

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

exp jest identyko jak na PLu, nie wyobrazam sobie wbijania 80+^^ na plu takie lvle sa po min pol roku^^a watpie zeby to cos tyle postalo

buty wiatru dodane w zamian za 2 dni czekania bo byl OFF, no w hooy zajebiste wynagrodzenie, 5kk... expiac od 1 do 25 lvla, zebralem moze z 2kk,a za cos trzeba eq robic i poty kupic? moze kilka osob na nie stac...

IS to porazka, nie dosc ze w huj drogi, to bez niego jestes zerem... juz ile osob skonczylo grac...

jak dla mnie idealem byloby skopiowanie evenye i wrzucenie na ten serwer, ten jest stabilniejszy itp... ale tam pomysl na gre byl duuuuuuuuuzo lepszy... kazdy mogl miec itemy z ISa ze szkat... kilka godz dropienia i mozna bylo jakis item fajny wykrecic... no tutaj jak dropi po 1 bonowaniu to super... kilka dni dropienia i moze sie itema dorobisz

ale i tak dzieciuchy juz w IS laduja... w chunjo chyba 2-3 osoby full eq w bonach^^ no pozdro, ladujcie kase dalej a serwer bedzie on raz na 3 dni i to nie caly dzien

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej no sory, to troche przesada... 13 czlonków teamu(jak sie nie myle) nie potrafi porządnego serva postawić ... I jeszcz robia go 10 miechów (smiech na sali)

Dajmy taka Tiverie PL Team składa sie z 4 członków... I czy są tam jakies problemy? ZERO!

bez reflików

Opublikowano

Dokladnie, na Evenye mozna było rzeczy z ISa zdobyć.. a tutaj ? od 50 ..

A zapowiadało się: 'IS będzie bezwartościowy, wszystkie przedmioty z Is będzie można dropnąć'

żenada !

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Konto Hybrids - 3 zl

Dodanie Bonow na evonis - 20 zl

Zmienianie handlarzy na evonis - 2 miesiace

Czekanie na evonis - Bezcenne

To tak mialo byc :

Nowe Skille - Nie ma

Fabula od poczatku - Nie ma

150 lvl - Nie do osiagniecia

Mapy dla h lvli - Nie Ma

Mapa dla srednich leveli - Nie Ma

Bezwartosciowy IS - Nie Ma

4 channeli - Nie Ma

Zabezpieczenie przed KMR - Nie Ma (lecz sami sobie zrobili przed wlasnym klientem)

Itemy z mysql - Sa juz od poczatku ;p

Doswiadczony Team (programista 3d , specjalista serwera , maszyny ) - Nie Ma

Raty Exp x5 Yang x4 - Nie ma

Nowe Moby - Nie Ma

Pierscien TP - CHyba Nie Ma

Merkon "Mniej-więcej 9x większe niż na PL. " - Ehe

Dalej mi sie nie chce szukac i czytac .

Czy teraz czujesz sie oszukany ? ?:>

150 jest do osiagniecia

mapa dlasred lvli - jak ktos zrobi taka postac e mogla by tam dawac rade napewno to dodadza

4chanele-sa

Pierscien Tp -jest

fabua od poczatku -jest

DAJ +

Opublikowano

exp jest identyko jak na PLu, nie wyobrazam sobie wbijania 80+^^ na plu takie lvle sa po min pol roku^^a watpie zeby to cos tyle postalo

buty wiatru dodane w zamian za 2 dni czekania bo byl OFF, no w hooy zajebiste wynagrodzenie, 5kk... expiac od 1 do 25 lvla, zebralem moze z 2kk,a za cos trzeba eq robic i poty kupic? moze kilka osob na nie stac...

IS to porazka, nie dosc ze w huj drogi, to bez niego jestes zerem... juz ile osob skonczylo grac...

jak dla mnie idealem byloby skopiowanie evenye i wrzucenie na ten serwer, ten jest stabilniejszy itp... ale tam pomysl na gre byl duuuuuuuuuzo lepszy... kazdy mogl miec itemy z ISa ze szkat... kilka godz dropienia i mozna bylo jakis item fajny wykrecic... no tutaj jak dropi po 1 bonowaniu to super... kilka dni dropienia i moze sie itema dorobisz

ale i tak dzieciuchy juz w IS laduja... w chunjo chyba 2-3 osoby full eq w bonach^^ no pozdro, ladujcie kase dalej a serwer bedzie on raz na 3 dni i to nie caly dzien

Akurat zmiany/dodania bonow zwoje egzo i rady leca czesto bo praktyczniez kazdego metka ja jak mam 31lv i jak rozwale metka 35lv to mi leci tak:

x2 zmiana bonu/ lub x2 dodanie bonu,

x2 zwoj egzo/ lub x2 rada pustelnik,

x3 ku,

czasem pudelko klejnotow to jest naprawde duzy drop

Tylko jeden - metkow jest troszke za malo;/ Ale serwer fajny;D

Opublikowano

Dobra no zrobili nas w chuja zdrowo...

Merkon jak to przeczytasz to wiedz, że jesteś dupkiem... Pewnie otworzyłeś serwer i juz Ci kasy w CHU naszło bo każdy chciał mieć wszystko 1...

Ile z nas wyciągnełes 10000zł? 20000zł....

Dupek!!

Ja nie mówie, że Nexus jest taki dobry ale chłopaki przynajmniej się starają i nawet Hooltras czasem aż pajacuje na tych eventach:) sorry Hool musiałem:) a że im czasem nie wychodzi to inna sprawa... ale zawsze jak mówią, że coś będzie to jest... serwer działa ciągle a restarty robią wieczorem jak akurat gram^^ ale to tylko 10min:) zbanowali mnie raz ale gram... bo nie robią mnie w chuja... na 15miech wykupiony więc spokojnie można zawrzeć znajomości. Troche mi się znudził ale byłem dziś widziałem nowości więc wracam tam. Polecam też iMetin choć to nie to co lubie:)

Opublikowano

Witam all.

Nie było mnie od 15,wiadomo coś w sprawie serwera ?

Udzielił się Merkon lub inny członek "Teamu" na forum ?

Metin 4Ever !

Opublikowano

Gossi, hahaahhaah 10 Tysiecy 20 tysiecy? hahhahahahaha

Mocny jesteś. Zapomniałeś że muszą odprowadzić ponad 50% tego co wysłałeś. Tzn. Wysyłając za 20 złoty oni dostają 7/8 złoty!!!. I co najwięcej zarobili 500 złoty ;p

sygnanu.jpg

Opublikowano

"exp jest identyko jak na PLu..." to ty chyba nigdy czlowieku na PL'u nie grales..

jak nie potrafisz grac na hardzie to nie graj poszukaj sobie innego serwera, malo jest privow? Po co sie udzielasz jak ci sie serwer nie podoba chcesz zaszpanowac?

Opublikowano

Mi ten serwer bardzo sie poboda;) No może z tym, że obecnie jest wyłączony. Uważam, że exp jest w porządku, gdyby był większy to byłoby za łatwo, a teraz jest ok. Itemy z IS lecą bardzo często z metków.

Opublikowano

Akurat zmiany/dodania bonow zwoje egzo i rady leca czesto bo praktyczniez kazdego metka ja jak mam 31lv i jak rozwale metka 35lv to mi leci tak:

x2 zmiana bonu/ lub x2 dodanie bonu,

x2 zwoj egzo/ lub x2 rada pustelnik,

x3 ku,

czasem pudelko klejnotow to jest naprawde duzy drop

Tylko jeden - metkow jest troszke za malo;/ Ale serwer fajny;D

To masz szczęście ja rozwalilem na 32 lvlu z 6-10 metków 35-30 lvl i 1 szkata z ku (2) , 1 pódło klejnotów i POTY! ;DD

bez reflików

Opublikowano

Co to za idiotyzm..

Na początku (czyt. kilka godzin) z metków leciały zmiany/dodania/rady pustelinika/egzo w dużych ilościach, a teraz po 1..

Trzeba rozwalic przy szczęściu minimum 55 metinów, z czego musi Ci dropnąc 55 ku dla postaci + egzo i rady.

Ludzi pobonowali sobie eq, a my mamy 8x trudniej (czemu 8x? bo bony (zmiany i dodania) dropiły po 8 szt. a teraz po 1)

Exp jest x2 od PL'a z bonem 50% więcej doś.

Już wole PL'a, bo wiem, że nie padnie i nie będzie z dnia na dzień off.

Kolejna sprawa - "IS od 50 lvla".

No tak, od 50 lvla będziemy mieli coś z IS'a, jeach! 1!1

Nawet cofnąc skilli się nie da bo u staruszki da się do 30 lvla czyli 1 raz żeby wszedł 1 skill, a reszta ma czekac do 50+ lvla.

Nie wiem, może teraz coś zmienią, ale w to wątpię bo serwer jest przereklamowany.

Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

zaluje ze hybrid juz tyle stoi i nic nie nadgonisz, jak by ruszal dzis to tam bym gral bez zastanowienia... 1 ary ogarnia to wszystki, nei ma navi (tutaj juz sie pojawilo), cziterstwa itp... serwer super

Merkon swego czasu pisal "nie nazywajcie naszego projektu drugim evenye, to nas obraza" ;D dzis juz wiem ze to obrazalo, ale evenye nie was... tam mimo ze serw stal kilka dni zabawailem sie na nim lepiej niz u was... gra na waszym serwie polega na ciaglym expieniu godzinami by wbic chociaz 30-35 lvl -.-w dodatku skila nie cofniesz ;x zostaje tylko IS^^, dodanie bonow? no chyba nie z metkow gdzie dropia pojedyncze, zostaje tylko IS, pelerynki? tylko IS, buty wiatru? no dobra za 5kk-.- kogo stac?^^, nawet glupie fryzury sa w IS... tak mozna wymieniac dalej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gossi przeginasz troszkę...

Ja tam w chłopaków wieże i życzę powodzenia... Ale popieram Was w tym, że to nie ładnie ze strony Markona takie jaja sobie robić.

Opublikowano

Na czym polega/polegal ten bug z PT?

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

DLA HUMORU WAM NAPISZE ZE ZAJEBISCIE JEST ZROBIONY DROP Z METKOW...IM WIEKSZY lvl metka tym wiecj przedmiotow i inne... to jest dobre

Opublikowano

Co to za idiotyzm..

Na początku (czyt. kilka godzin) z metków leciały zmiany/dodania/rady pustelinika/egzo w dużych ilościach, a teraz po 1..

Trzeba rozwalic przy szczęściu minimum 55 metinów, z czego musi Ci dropnąc 55 ku dla postaci + egzo i rady.

Ludzi pobonowali sobie eq, a my mamy 8x trudniej (czemu 8x? bo bony (zmiany i dodania) dropiły po 8 szt. a teraz po 1)

Exp jest x2 od PL'a z bonem 50% więcej doś.

Już wole PL'a, bo wiem, że nie padnie i nie będzie z dnia na dzień off.

Kolejna sprawa - "IS od 50 lvla".

No tak, od 50 lvla będziemy mieli coś z IS'a, jeach! 1!1

Nawet cofnąc skilli się nie da bo u staruszki da się do 30 lvla czyli 1 raz żeby wszedł 1 skill, a reszta ma czekac do 50+ lvla.

Nie wiem, może teraz coś zmienią, ale w to wątpię bo serwer jest przereklamowany.

Takie jest moje zdanie.

Ze skilami to akurat prawda bo ja musialem cofac skile u staruszki ponad 12razy!!! tak 12 zeby glupia aura weszla na 17... ;/ bo zwoje powrou um leca rtak jak fmsy i riby czyli 1%...

Pozatym na 50lvl nie beda Ci lotaly te itemki tak czesto;] raz na 10spotow lub pewnie nawet rzadziej;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...