Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie działa wiec nie wiem jak u was... 575 i 100lvl a bron na 110 ;/

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taak ,tylko wydaje mi sie że to przez root bo ostatnio sciągałem bony po polsku i mogłem cos zjebać ;/

myśle ze to przez root takze jakbys mogl wrzucic byloby ok ;d

pedo-dog.gif

Opublikowano

moglby ktos napisac, jakie sa questy na 100+? narazie do 103 zrobilem tylko te misje na recepturki z red smokow

jak ktos pamieta to napiszcie na jaki lvl jest misja, co trzeba zrobic i jaka nagroda

jak ktos chce w nagrode kilka +'ikow czy -'ikow i piąteczka ;]

Opublikowano

szkoda,że ten patcher nie ściąga map bo MAM patchera zainstalowanego

i jestem za ścianą na jakieś dziwnej mapie

Jest jakies pomieszczenie są dywany schody które prowadza na tron

a ja za ścianą :/

jak nazywa się ta mapa albo dajcie do niej link

----- Projekt Gry -----

Już zaczynamy robić :)

----- Informacje o grze -----

Szablon : .......... 100%

----- Inne Informacje -----

Opublikowano

Ehhh... mi narazie to nie zależy czy on czy off bo i tak mam bana ale jutro to mam nadzieje że już serwerek będzie w pełni działał i że odbanują mi konto bo wczoraj wieczorem około 21.20 dostałem tego bana więc licze że dzisiaj już o tej godzinie powinienem wbić na postać skoro nic nie zrobiłem tylko na chacie pisałem po polsku.

@edit

http://omt2board.square7.ch/index.php?page=Thread&postID=24939#post24939

tu macie link i pisze co się stało(chyba) bo nieznam zbyt niemieckiego.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

chodziło ładnie od ok. 18:00 o 20:00 nie mogłem sie zalogować przez 10 min. ok. wchodze i za 20 min. wywala i błąd połączenia się z servem już mnie troszkę to wkurza ciekawe kiedy ON chyba ze tylko u mnie ;/

Celestial-world

[Ninja Dagger

LvL 122 szybko rośnie ( edytowane )

]Nick : MaxiPiterek

ON

Opublikowano

Serv jest fajny miło się gra ale dziś coś długo OFF nie wiem jak wy ja dopiero mogłem grać od ok. godz. 14:00 i juz był OFF ok poczekam o ok. 17:40-18:00 był ON ok do 20:00 pograłem wywaliło na 10 min. i po 20 min. już totalnie wywaliło ehh dziś nie jest za dobrze cóż mam nadzieje że coś z tym zrobią

Celestial-world

[Ninja Dagger

ON

Opublikowano

Kurna no jednym słowem to już mnie to denerwuje. Cały czas serwer OFF. Wiecej OFF niz ON... co to za serwer wogole .. Bez Sensu

Kup sobie pieluchę bo zaraz się posikasz z tej niemocy grania.

To tylko serwer i nie irytuj się tak, poszukaj sobie innego.

Opublikowano

Za pisanie na czacie chyba, bo napisalem 2 razy na czacie po PL a tu nagle GM bez ostrzezenia na żółto Epitapth-permban

nawet powodu nie podal skur..

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Za pisanie na czacie chyba, bo napisalem 2 razy na czacie po PL a tu nagle GM bez ostrzezenia na żółto Epitapth-permban

nawet powodu nie podal skur..

Haha to już pewno mogę sie też pożegnać z kontem. A szfaby głupie nawet na forum mi nie odpisza powodu tylko warny mi daja i usuwaja posty. Tak to jest na zagranicznym grać... To nawet jak sie perma ma to nie można nowego konta zrobić?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

nie chce cię okłamywać bo sam pewny nie jestem ale chyba można bo jak grałem na jednym ( już nazwy nie pamiętam ) miałem Perm i mogłem konto zrobić może tu też da rade cóż życze ci powodzenia.

Celestial-world

[Ninja Dagger

ON

Opublikowano

hehe może ale nadal jest OFF ;] więc nie zapeszaj a chciał bym cos lvl'a dziś wbić jeszcze ;P

Celestial-world

[Ninja Dagger

ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...