Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi postać akurat zbugowało i nic nie mogę zrobić klikałem odbuguj,ale nic się nie dzieje muszę czekać do wieczora aż będzie mniej ludzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi postać akurat zbugowało i nic nie mogę zrobić klikałem odbuguj,ale nic się nie dzieje muszę czekać do wieczora aż będzie mniej ludzi 

sory za double chrome zawieche złapał

Opublikowano

Ale mnie wkurwia ten serw wyszedlem z zombie i tepnolem sie do m1 i wywala nie moge sie zalogowac bo ciagle kicka co jest?

Musisz wejść na stronkę zalogować się wejść w zakładkę characters i "endbuggen" czy cos takiego:P

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

To nie działa ja na postać od południa nie mogę wejsć a mam 111 lvl ;/

Pisałem na forum i nic

Opublikowano

Ehhh przez jebanych czechów sie kurwa zabugowałem bo im sie walczyć o spota zachaciało ...

kurwy jedne ... 2 raz dzis sie zabugowałem ...Zresztą na 100% dają perma za chat po PL'u bo ja na swoja sukr na 120 lvl'u dostałem ;x tak wiec nie pieprzcie głupot ...

pedo-dog.gif

Opublikowano

dziękuję, + :]

@edit

nie dziękujcie bo ostrzezenie dostaniecie -,-' rotfl

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

Co jest z tym odbugowaniem postaci klikam na to wyskakuje coś takiego "Der Charakter «Suros» wurde erfolgreich resettet und steht nun auf Map 1. Sollte dies nicht der Fall sein, loggen Sie sich bitte aus und warten einen Moment. Danach versuchen Sie diesen Vorgang erneut." No dobra czekam około 30minut wchodzę na postać i mnie nie odbugowało wchodze więc jeszcze raz i znowu czekam i nic... Co jest?

@edit

Dodam jeszcze że zbugowało mnie na zombie na tym ostatnim spocie gdzie się boss respi.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Co jest z tym odbugowaniem postaci klikam na to wyskakuje coś takiego "Der Charakter «Suros» wurde erfolgreich resettet und steht nun auf Map 1. Sollte dies nicht der Fall sein, loggen Sie sich bitte aus und warten einen Moment. Danach versuchen Sie diesen Vorgang erneut." No dobra czekam około 30minut wchodzę na postać i mnie nie odbugowało wchodze więc jeszcze raz i znowu czekam i nic... Co jest?

@edit

Dodam jeszcze że zbugowało mnie na zombie na tym ostatnim spocie gdzie się boss respi.

ale 'zbugowalo' Cie w sensie takim, ze nie widzisz postaci czy Cie wywala ?

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

Wywala mnie. Odbugowałem sie pograłem 5min wbiłem 5% expa i kurwa bug. Beznadziejny serwer....

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Beznadziejny to Ty jesteś logujesz się i nie wybieraj postaći tylko zostaw w oknie wyborzu i wtedy entbuggen i git

Opublikowano

Beznadziejny to Ty jesteś logujesz się i nie wybieraj postaći tylko zostaw w oknie wyborzu i wtedy entbuggen i git

Aha..

@edit

Dobra niby mam poczekać jakieś 2 minuty jak poczekam to odrazu mam wbić???

@edit

Ta... poczekalem sobie te pieprzone 2minuty i nic bug... Nie wiem już mnie to zaczyna wkurzać przez 1 dzień z 92 na 93lvl nie mogę wbić bo głupie bugi mi się robią a co jak wbije np 110lvl to wtedy ciekawe jak będę miał expić. Przeważnie na to odbugowanie postaci poświęcam 1h a z tego gram max 10minut bo się bug robi....

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

No jak ja to mam kurw. odbugować....

@edit

Co to tak cicho? Pochwalcie się lvl-ami. Mi teraz udało się dociągnąć do 98lvl-a i 90% i zbugowało. Teraz czekam na unbug.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

wczorajszy exp - 114 level sura wp ... Stanlej chunjo zapraszam ;]

a tak ps: zjebany server ... wystarczy ze cię kicnie (wina po maszynie cleinta) i już jestes zabugowany ...

podziękować... a tak ps: działa ta atlantyda v2? tzn. czy leci tam exp bo gdzies czytałem,że od ostaniego patcha juz tam cienko leci exp i yang wiec jak to teraz tu stoi?

pedo-dog.gif

Opublikowano

wczorajszy exp - 114 level sura wp ... Stanlej chunjo zapraszam ;]

a tak ps: zjebany server ... wystarczy ze cię kicnie (wina po maszynie cleinta) i już jestes zabugowany ...

podziękować... a tak ps: działa ta atlantyda v2? tzn. czy leci tam exp bo gdzies czytałem,że od ostaniego patcha juz tam cienko leci exp i yang wiec jak to teraz tu stoi?

Nieźle ja dopiero gram tą moją postacią dwa dni bo bana na starej za chat po PL dostałem. Gram w Jinno. Dzisiaj wbije około 105lvl-a. Te bugi to do dupy najdłużej bez bugu pół h grałem teraz znowu na unbuga czekam i ide zrobić hełm epicki bo o nim zapomniałem miecz GM i hwang na 95lvl;P

@edit

A ta atla v2 to niewiem bo tam nie byłem. Ja sobie nie wyobrażam jak do 120lvl-a można na zombi expić jak mi się już ciężko expi...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Kur*a ale zjebany server. Co chwile bug. Wczoraj zbugowala mi sie postac to do dzisiaj nie moge odbugowac. Widać ze to niemieci server

No troche to wkurzające...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Macie racje, beznadziejny serwer : / . Z każdym razem gdyż wywala, postać jest już zbugowana ; / ; / ; /

Próbujesz expic BUG !

Przenosisz się do miasta BUG !

Ulepszasz przedmioty BUG !

Wylogujesz się BUG !

PVP i tu niespodzianka... również BUG ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

mnie loga jak nic na zombiland wkur******* to jest

----- Projekt Gry -----

Już zaczynamy robić :)

----- Informacje o grze -----

Szablon : .......... 100%

----- Inne Informacje -----

Opublikowano

Jeżeli komuś się postać zbugowała wylogowujemy się wchodzimy na strone bierzemy odbuguj i czekamy 15 minut nie logująć się w ogóle na konto i jest 100% pewności , ze konto się odbuguje.

matjes4.png

Opublikowano

Macie racje, beznadziejny serwer : / . Z każdym razem gdyż wywala, postać jest już zbugowana ; / ; / ; /

Próbujesz expic BUG !

Przenosisz się do miasta BUG !

Ulepszasz przedmioty BUG !

Wylogujesz się BUG !

PVP i tu niespodzianka... również BUG ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Mnie buguje tylko w zombie-landzie w m1 już nie. Ale te bugi są tak czesto że się expic nieda. Szfaby robią cofke no to wiecie- BUG ...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Jeżeli komuś się postać zbugowała wylogowujemy się wchodzimy na strone bierzemy odbuguj i czekamy 15 minut nie logująć się w ogóle na konto i jest 100% pewności , ze konto się odbuguje.

Człowieku ja naprawdę nie mam tyle czasu żeby co 5 min wchodzić na stronkę i czekać 15 min, aż mi się szanownie odbuguje postać !

zbyt duża sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...