Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kamer niech zrobi update z niewidzialnymi itemkami albo niech doda taki pro serwerek reddragon

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja niewiem czy mi ban wygasa bo niewiem mam za chata a wejść niemoge to pewno na 24h mam tak?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Pewnie jakaś konserwacja może coś próbują zrobić żeby zmniejszyć lagi

co do bana oni chyba dają na 2h (ban na czat) ja dostałem juz z 3x za to ze pisałem do gm o raty ;p GM mi napisał ze jak dostałem bana na czat np na 2h to musze być zalogowany przez ten czas to czat się odblokuje

Opublikowano

Ale ja dostałem bana że niemoge wejść do gry.

@edit

jak chce sie zalogować to coś mi tam pisze.

@edit

Pisze "nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów" Narazie mi tylko Błąd połączenia z serwerem wyskakuje bo jest off;/

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

wam chociaz client działa a ja musze na modzie a jak zmienia maszyne no to na 100% IP a kamer wtedy musi odnalexc dane i dopiero wtedy mozna smigac

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Wydaje mi sie że o ile dobrze zrozumiałem to na forum pisali coś o godzinie 20 i nie wiem czy dobrze zrozumiałem że dopiero o tej będzie ON

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Pomogłem? To daj '+' Nie pomogłem? Też mógłbyś dać '+'

Opublikowano

Wydaje mi sie że o ile dobrze zrozumiałem to na forum pisali coś o godzinie 20 i nie wiem czy dobrze zrozumiałem że dopiero o tej będzie ON

14,15, 18, 20

cos jak zapowiedzi konca swiata, zadna sie nie sprawdzi ;d

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

Ale ja mowie co widzialem na oficjalnym forum tego serwera a nie mowie o godzinie wzietej z zegarka ktora jest pelna jak chcesz to sie zarejestruj na forum i popatrz

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Opublikowano

Ale odkrycie my mówimy że nie działa bo był wyłączony przynajmniej jak ja próbowałem się zalogować to od 15:30 a więc jeśli nie wiesz o co chodzi to nie mów

A więc serwer jest juz ON

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Opublikowano

oo brawo, nie wystarczylo wczesniej sprobowac sie zalogowac? ;p napisalbym to wczesniej ale troche mi lagowalo, z ok 10 min temu sie loglem do gry bez problemu (za 1 razem) ;p wiec zanim zaczniecie wymyslac o ktorej bedzie on, sprawdzcie czy dziala...

@ hubi, widzisz, napisalem ze bez problemu sie zalogowalem, odrazu spam ze ON ;p niektorzy pewnie beda jeszcze spamowac o tym ;p

Opublikowano

u mnie dalej blad laczenia z serwem, patcher nic nie sciaga. strona znow wysiadla, przed chwila graczy online tam bylo 0. wiec nie placzcie potem, ze wam itemki poznikaly jak sie za wczesnie zalogowaliscie ;]

ale chyba jednak to wy macie racje wyjatkowo, Avulsed na forum napisal "Server on!" Heute, 17:36

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

Ja mam błąd. Chociaż wątpie żebym zagrał bo wątpie żeby mi konto odbanowali;(

@edit

ciekawe jak możesz grać skoro login serwer jest na czerwono....

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

mysle, co pisze inaczej bym nie zaczynal. ponadto 3/4 strzalki sa zielone, a wlasnie login czerwona, wiec Ci co im sie udalo, mieli po prostu zwykle szczescie : ]

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

U mnie juz all na zielono a mam nadzieje ze ban na 1 dzien tylko;p bo mi sury 164lvl szkoda;/

@edit

youtube4 skad wiesz ze masz bana na 1 dzien? pisze u ciebie "Nie mozesz sie zarejestrowac z nieznanych powodow" ???

za duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...