Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Liukaner wiesz, ze broszki sa do kupienia u handlary w zakladce otherstuff ? =.=

Kupowal ktos juz cos w item shopie ? chcialem sobie kupic ulepszacze, kupilem i mi nic nie przyszlo ... mial juz ktos podobna sytuacje ?

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

NO nic dalej mam zbugowane.Pisze,że postać została przeniesiona do m1,ale dalej nic od razu wywala.

Opublikowano

JUMPERxD

Ejj tak czytam te posty dotyczące bugów na zombie do 100lvl to wam coś powiem mam 102lvl i mnie bugneło na zombie ;p

@moze cie bugnac na zombie nawet jakbys mial 200lvl, chodzi o to ze jak masz np 80lvl to duzo zlomu ci leci na zombie, powyzej 100 juz nie leci, a jak juz to rzadko

buguje sie czesto przez ten zlom co dropi przez tych, co przed 100lvl przyjda na zombie, to jest 90% bugów przez złom

co do itemow do ulepszania, robi sie je z broni 65 - bojowy, smocze noze, olbrz. luk żoltego smoka, dzwon nieba i ziemi , wachlarz zbawienia, parta sa tez inne bronie na 65 ale najlepiej z nich robic, idzie tez z np. szpona, troche inne bronie sa po drodze, ale przy porownaniu szpona i bojowego, jak ulepszasz to obiema brońmi dojdziesz do świętego ;p

Opublikowano

Na jak długo jest ban na czat ? O czy można się odwołać od niego ?

na 24 h , mozna, ale gm-owie to olewaja.

Czy ktos wie moze dlaczego, po kupnie, nie przyszedl mi przedmiot z itemshopu ?????

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem w Zombie Landzie sobie expilem nagle wywala i nie chce zalogowac 7x Endbuggen gowno daje nie rozumiem tego moze teraz zadziala dam edita..

EDIT@

Gowno jak zwykle wywala kurna mam dosc tej gry nie czaje szfabskich serwerow...

Zapraszam na mój kanał na YouTubie
http://www.youtube.com/user/ChenafxPompa

Opublikowano

Japierdole od rana sie mecze zeby 109 lvl wbic co chwile mi sie postac buguje w pizdu z tym serwerem...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

To odbugowywanie ze strony jest GÓWNO WARTE ! ! ! Zbugowałem się na zombie kliknołem odbuguje na stronce poczekałem te cho***** 5 min. Wchodze, patrze a tu........ NIESPODZIANKA ! ! ! bug kolejny, (HURAAAAAA !) ale już nie na zombie a w miescie. Duzo mi to k**** dało !

Te p******* szwaby nie wiedzą k**** nawet co zrobić żeby bugów nie było. Ale żeby mnie zbanować to k**** pamietają. :/ ! ! !

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Mam Pytanko:

Czy jak dodam bony w kryta np. 100, a jak dodam 150 to będę więcej walił z krytyków ?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Niestety tak jest z dziećmi. Wstawiłem ci + bo miniporadnik wykonany dobrze. A co do tego expa to kiedy on się zwiększy? Bo mam 110lvl a muszę szybko wbić 120:P

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Mam Pytanko:

Czy jak dodam bony w kryta np. 100, a jak dodam 150 to będę więcej walił z krytyków ?

Krytyk to podwojenie ataku nic ci nie da że masz nawet 100000000 krytyka

Opublikowano

Wie ktoś czemu nie moge nałożyć tarczy smoka??

@Edit

Wchodze na cliencie i nie ma tam ograniczenia lv to jak tak to na który ona jest???

@Edit

Ja zrobiłem ją na +9 i widze wszystko ile ma defa tylko ze nie ma ograniczenia lvl

@Edit

I jeszcze jedno pytanie do czego jest coca cola i te pilki?

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Pomogłem? To daj '+' Nie pomogłem? Też mógłbyś dać '+'

Opublikowano

@3UP

Na Alte Stand chyba się tą misję robi.

@UP

Bo nie masz lvl?

mtox zapewne nie widzisz ile daje defa itp, idź do kowala i ją ulepsz na +1.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Aha bo ja jestem w jinno i mam zbroje tą na 110lvl+6 a brakują mi ulepszacze znaczy jeden ulepszacz a dokładnie jakaś perła niebieska ale nie pamiętam nazwy. Jutro wbiję na serwa to zobaczę nazwe. Może masz tą perłe albo wiesz gdzie dropi ? Potrzeba mi ich 5 jak co pisz tu.

za duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...