Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płaczecie jakby Metin był waszym życiem, ludzieee;d Ogarnijcie się, zbanują Polaków do zbanują. Nie ma się czym przejmować..

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ściągnąłem klienta chińskiego i patchera celestial-world

wszystko dobrze było

Ale jak zalogowałem się do gry jestem za ścianą dziwnej komnaty

U jakiegoś Nemo czy tak jakoś wcisnąłem,że chce się tp na mapę

Teraz jestem za ścianą i nie ma i potworów

Teraz mam pytanie czy ktoś wrzucił by pliki odpowiadające za te wszystkie mapy i potwory ?

Będzie + i 5

----- Projekt Gry -----

Już zaczynamy robić :)

----- Informacje o grze -----

Szablon : .......... 100%

----- Inne Informacje -----

Opublikowano

Z czego robi sie biżuterie na 105 i wyżej?

Biżuterie robisz np z naszyjnika na 54lvl a te tarcze, branzy, naszyjniki to musisz wydropic na mapce, która od 120lvl-a chyba jest albo kupic od graczy. Przecież 2kkk w 20minut da się zarobić a to po 300kk chodzi więc nie tak źle co nie? A co do konta 164lvl to pewno mam perma albo długi ban bo narazie ciągle BAN a na forum nawet przyczyny i na ile go dostałem nie odpisza. Pisałem do jednego GM to napisał "nie wiem"...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

No to robiłem te z 54 i zrobiłem na 90 i dalej nie mogę ;/ ,a to dobre pojde na tą mape

Opublikowano

CocaCola , Mixery i Awsome Smiley dropia na mapie od 110levela (teleporter 'Nemo Jaki' opcja 2 od gory 'Feureland2(110lv.)' lub (userpanel(ten zielony pierscien dostajemy na start) English->teleport->Feureland->ok).

Kolejna opcja wydropienia tych ulepszaczy jest mapa Alte Stald . Wypadaja one ze szkatułek Elitarnych 9 ogonow (stalowo szare liski) ,ale nie polecam dropienia ich ze szkatułek ponieważ wypadaja bardzo rfzadko i od 120 levela(szkatułki).

cooltext534090959.gif
Opublikowano

a gdzie są bosy na alte stald ?

jjabloss

mi to droplo z 'kulek' ktore otrzymalem z questa z metkami

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

Na Feureland2 dropia itemki od 110lv +(do 130 lub 120) ,a szkatułki elit.9 ogonow od 120 (lub z rekawica złodzieja masz szanse ze na 110+ dropnie). Z tych szkat dropia tarcze na 115 level , złote małże , złote ości , żłote karasie , perły: niebieskie . białem i złote , małże x100 , kamienie x100 , grilowane karasie x100 , ościx100 , CocaCola , Mixery , Awsome Smiley.(Nie podaje niemieckich nazwa ponieważ sądze ,że tak lepiej to zrozumiecie).

cooltext534090959.gif
Opublikowano

Nie ma banów za pisanie po polsku, bo jakby były to bym już tam nie grała. Niby "chat-block" ale jak pisałam tzn pytałam się na ich forum to nikt mi nie odpowiedział na to czy jest chat-block za pisanie po Pl. Weźcie już nie wymyślajcie.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Nie ma banów za pisanie po polsku, bo jakby były to bym już tam nie grała. Niby "chat-block" ale jak pisałam tzn pytałam się na ich forum to nikt mi nie odpowiedział na to czy jest chat-block za pisanie po Pl. Weźcie już nie wymyślajcie.

Ja za pisanie po Polsku dostałem perma 164lvl sura i gram od nowa;/

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

zrecznosc jest najwazniejsza ale sila tez moze byc, dla ninji 100 sily to cos jak 60 zrecznosci ;p tak porownywalnie, jedynie sila lepsza jak sie bije z hitow daggerami albo na poli

Opublikowano

Boshe byłem na zombie map ledwo co doszłem do mojego spota wywaliło-bug no dobra zdazyć się może. Po odbugowaniu drugie podejście. Nabiłem 10% wywaliło bo cofka ale weszłem. Wbiłem no i expie wbijam 3% i wywaliło-bug. Trzecie podejście expie wbiłem 30% a tu nagle taki lag że masakra. Musiałem reseta zrobić-bug. No kur... co to ma być w takim tępie to za 2 lata 100lvl nabije...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Boshe byłem na zombie map ledwo co doszłem do mojego spota wywaliło-bug no dobra zdazyć się może. Po odbugowaniu drugie podejście. Nabiłem 10% wywaliło bo cofka ale weszłem. Wbiłem no i expie wbijam 3% i wywaliło-bug. Trzecie podejście expie wbiłem 30% a tu nagle taki lag że masakra. Musiałem reseta zrobić-bug. No kur... co to ma być w takim tępie to za 2 lata 100lvl nabije...

tez mi sie czasem to zdarzy, nie trzeba niekiedy odbugowywac na stronce, za 2,3 razem juz mi sie norm loguje :]

co jak co, ale po 16 juz sporo ludu jest dlatego tak kicka ;x

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...