Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie trzeba byc synem informatyka zeby potrafic stworzyc tak silny programik w C++ że nawet AvalonMt2 by od niego nie powstał wiez mi...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Jak mi nie odpiszą to chyba na policje zadzwonie. Nie po to z IS coś kupuje żeby na następny dzień bana za stanie i ulepszanie itemków dostać.

Co ty kupywałeś z IS?

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Premium. Jest dosyć drogie także na policje się nada.;d

Ja sie o niemców troszczyć nie będę.

Niech maja na co zasluzyli...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Na to premium wydałem 50 euro. Daje ono nową mapke i itemki ale niewiem jakie bo dostałem bana odrazu po zakupie..

Jeszcze sobie do nich pisze a oni sobie z forum uciekaja i się wylogowują a newet posta nie napisza. Niewiem co lepsze czy im bazy rozwalić czy na policje dzwonić.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Policja że tak powiem g.. even*e im zrobi bo dotacje są darmowe nie musiałeś wysyłać. No gdyby to global był no to jeszcze gdyby bezpodstawny ten ban był ale oni i tak by coś wymyślili bo kto lubi kase tracić..

Opublikowano

To niewiem. Poczekam zobacze jak się wszystko ułozy mam nadzieje że jutro mi bana wycofają (w co nie wieże) dobra ja lece dobranoc.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

A ja mam takie pytanie bo jak się loguje to mi takie coś pisze

a mianowicie :

Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów

Normalnie w metku tak pisze!!! nie na str.

Mam tak na s1

(Gram normalnie na cliencie bez hacków itp)

mojasygnan.png

Opublikowano

dostales bana, pytalem GM'a na forum o ta formulke i wlasnie to oznacza ;]

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

@TheSlim

Na policję nie masz co iść, bo Cię wyśmieją. W ogóle, po co Ci było to Premium? Nie nauczyłeś się jeszcze grając na PL'u że na Metina kasy się nie wydaję? Chyba, że na nim nie grałeś w co wątpię. Bo ja na PL'u uwierz wydałam dużo kasy, z 400-500zł na PE co miesiąc i takie pierdoły. Po czym okradli mi konto ^^, powiedziałam że już więcej na to gówno grosza nie dam. I Tobie radzę tego samego się nauczyć. Tym bardziej priv, zrozum.. On jest założony tylko po to, żeby Ci SGM'owie zarobili kasę, bo robota parzy. Policz ile ludzi ma [P] Account, dużo. Licząc, że każdy z nich wydał 50 Euro, to niedługo będą mieć tyle hajsu że rodzinę za to będą utrzymywać, bo opłata za sam serwer to w tym przypadku jest nic, tak samo były z Yitian, niby na bazę się wjebali, mhm. Zarobił trochę hajsu i powiedział, że na ch*** mu serwer.

Więc na przyszłość, nie kupuj nic w IS, bo to szkoda kasy. Za 50Euro to bym wolała się nachlać niż kupić sobie to premium ;D. W ogóle 220lvl masz? Bo dopiero nowa mapka na ten lvl, więc...

Widzę, że ładnie was banują.. Może na mnie przyjdzie czas, któż to wie ^^. Tylko , że ja ze szwabami jako tako się dogadam ;p

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

to przeczytaj kilka postów i zrozum jest sa prace

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

1. przeczytaj mój długi post

2. oszczedze tobie czytania i powiem ci ze po niemiecku coś tam pisało i 14:00 to moze znaczyc ze do 14 alo teraz wyłaczyli na chile a potem włacza ale o 14 znowy wyłaczą.... szkoda ze to nie anglia bo wtedy bylby czas o godzine przestawiony np: u nas jest 14 a u nich 13 i wtedy bysmy grali o godzine +

@edit

jak zwykle tyle osób "jest w tym temacie NIBY" a nikt nie odpowie

NA JAKI LVL MIECZ ŚWIATŁA KSIEŻYCA

dam plusika albo minuSIKA za odp (ja mam +0 ale jesli lvl wymagany sie nie zmienia to ulepsze do +9)

Opublikowano

1. przeczytaj mój długi post

2. oszczedze tobie czytania i powiem ci ze po niemiecku coś tam pisało i 14:00 to moze znaczyc ze do 14 alo teraz wyłaczyli na chile a potem włacza ale o 14 znowy wyłaczą.... szkoda ze to nie anglia bo wtedy bylby czas o godzine przestawiony np: u nas jest 14 a u nich 13 i wtedy bysmy grali o godzine +

@edit

jak zwykle tyle osób "jest w tym temacie NIBY" a nikt nie odpowie

NA JAKI LVL MIECZ ŚWIATŁA KSIEŻYCA

dam plusika albo minuSIKA za odp (ja mam +0 ale jesli lvl wymagany sie nie zmienia to ulepsze do +9)

Ten miecz to chyba na 110lvl bo ja mam teraz miecz GM+9(zbanowane konto) i po nim moge jakąś broń na 110lvl;p

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

1. za co ban

2. jestes pewny czy ten miecz to ten jak myslisz? wiem jak sprawdzic... pamietasz jak wygladał? jesli tak wejdz na moda F6 potem transformation i wpisz ID BRONI 7220 i wtedy tylko ty bedziesz widziec na sobie ta bron

Opublikowano

1. za co ban

2. jestes pewny czy ten miecz to ten jak myslisz? wiem jak sprawdzic... pamietasz jak wygladał? jesli tak wejdz na moda F6 potem transformation i wpisz ID BRONI 7220 i wtedy tylko ty bedziesz widziec na sobie ta bron

1.Niestety ban za nic.

2.To jest ta broń. a z czego ją robiłeś?

Na moda nie wejde bo mam BANA..

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

1.levle do każdej broni są takie same ,więc to bedzie tak 65lv>80>90>95>100>105>110>115>120

2.nie weim co sie dostaje za misje z zabiciem noobkow z innego miasta ,ale za misje z metinami dostaje sie 500kk yang i expa +10 szkat elit.dziewiec ogonow+ wybrany wierzchowiec (nie na zawsze ;f)

3.taki jakby zielony hwang (hwang z zielonymi texturami) to bedzie zbroja na 95 zresztą jest podobne ulepszanie jak broni 50>90>95>110>115?(nie weim nie doszedłem jeszcze do tego)>120?

4.musisz najpierw spatchować , potem wyłączyć patchera a następnie włączyć grę z pliku "celestial-World" nie z patchera!A jeśli chodzi o błąd gdy chcesz zinstalować patchera to musisz niestety sciągnać net framework 2.0

5.cóz ...

1 i 2 bok - 70x2=140sek.

3 i 4 bok -1minuta=60sek.

60+10=70sek.

wynik?

140+70=210sekund = 3 minuty 30 sek.

nie wiem czy czasem policzyłem nie to co trzeba no ale , mowi sie trudno ;]

pedo-dog.gif

Opublikowano

dokładnie taki sam jak ja bug ... właśnie w najnowszym framoeworkach jest jakis bug ,ze nie ma plików tch starszych wersji

Tez mialem 4.0 i mialem tak samo jak up.Zainstaluje frameworka 2.0 i bedzie hulać ;]

pedo-dog.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...