Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo na 170lvl nie leci tak szybko jak na Zombie , czy też na 140 mapie.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo na 170lvl nie leci tak szybko jak na Zombie , czy też na 140 mapie.

Expilem tam wiec chyba wiem jak mi kasa leciała

Opublikowano

Expilem tam wiec chyba wiem jak mi kasa leciała

No jakoś ja też tam expiłam i 20kk za dużego spota na normalnych ratach leci, to dla Ciebie dużo?

Opublikowano

troche inne pytanie ;p

zrobilem pogramiacz ninata drachenherzklinge czy cos takiego na 115, on normalnie ma sr i um. Czy po zmianie bonow bede mial sr i um w tym mieczyku? bo narazie nie mam, tylko normalne bony

na v2 ognistej z tych smokow z atlantydy leca te coca cole, smiley'e, mixery i cos tam jeszcze, na jakim lvl'u sie wybrac na nie zeby je dropic?

na zombie mozna expic do 120, ja nie expie na zombie poniewaz za duze lagi mam ;p (512 ram i net 512kb/s luksusem nie jest ;] ) expie w atlancie ale nie o to chodzi, chce wiedziec gdzie expic po 120lvl

z gory dzieki za odpowiedz ;p

Opublikowano

troche inne pytanie ;p

zrobilem pogramiacz ninata drachenherzklinge czy cos takiego na 115, on normalnie ma sr i um. Czy po zmianie bonow bede mial sr i um w tym mieczyku? bo narazie nie mam, tylko normalne bony

na v2 ognistej z tych smokow z atlantydy leca te coca cole, smiley'e, mixery i cos tam jeszcze, na jakim lvl'u sie wybrac na nie zeby je dropic?

na 110 byłem tam i spokojnie rade dawałem.

na zombie mozna expic do 120, ja nie expie na zombie poniewaz za duze lagi mam ;p (512 ram i net 512kb/s luksusem nie jest ;] ) expie w atlancie ale nie o to chodzi, chce wiedziec gdzie expic po 120lvl

z gory dzieki za odpowiedz ;p

Sam mam komputerk slaby 512 ram i net tylko dwa razy większy i tez laguje troche, ale da się expić.W grocie do 140 lvl

matjes4.png

Opublikowano

malutki, byc moze nie sciagnales patcha, albo poprostu zle wpisujesz ;p

@na jakim lvl'u wybrac sie dropic cole, smiley'e, mixery itp ze smoczkow w v2 ognistej?

Opublikowano

Nie pamietam, ale tam chyba wstep 110 lvl, ale na 110 lvl jak byłem to na luzie ogarnialem tam nawet eq nie musisz mieć, bo prawie hp nie zabieraja ;x

matjes4.png

Opublikowano

A skad moge wziasc 3piersien expa? 1mam od poczatku gry 2 kupuje od handlary a 3?

Ze szkat krola demonow

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

A skad moge wziasc 3piersien expa? 1mam od poczatku gry 2 kupuje od handlary a 3?

Handlarka>>Otherstuff2>> ebonitowe szkatulki otwieraj są po 1kk

Opublikowano

Handlarka>>Otherstuff2>> ebonitowe szkatulki otwieraj są po 1kk

Ok + a leci cos z nich fajnego jeszcze oprocz p expa? A i czy oplaca sie ubijac bossy? I czy jestes jakas moze mapka do nich ??

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jest jakiś spot w v2 atlantydy bez łuczników i shamanów ? Chodzi mi o to żeby każdy mob do mnie podbiegal.

Opublikowano

Co do średnich i um i broniach 100+ po zmianie bonów momentalnie Ci wbiją średnie, chociaż dla mnie to bez sens, ale jak kto woli.

@Up.

Nie, wszędzie są łucznicy w Grocie.

Opublikowano

w IS jest do kupienia takie.. cos o nazwie Premium, nie wiem co to daje ale on sluzy do tego zeby uaktywnic albo cos takiego

to niby daje dostem do jakiejs mapy, daje jakis item (?) i cos tam jeszcze

nie jestem w stanie dokladnie powiedziec jaka mapa, co dokladnie robi itp. ale mniej wiecej juz wiesz ;p

@ 10000000 Coins tyle kosztuje to premium a zamawiac je mozna za kwote 10/25/50/100 euro albo franków szwajcarskich, wiec troche to pewnie kosztuje ;p

Opublikowano

Witam czy mógłbym prosić o tą ikonke po spatchowaniu sie clienta . U mnie antywirus wykrywa ze to trojan i nie mam szans Tego wgrac. Za pomoć dziękuje daje 5 i + . (sam plik CelestailWorld.exe) ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...