Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all. Kilka godzin temu grałem normalnie i nic się nie działo. Teraz jak chcę wejść to gry to gdy si.ę loguje wyskakuje cos takiego "Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów" . Co to ma znaczyć? Gram na cliencie.

za duża sygna RMCF1902

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niemcy to nooby i tyle. Poco stawiają serwa jak tylko oni tam grać mogą. Już mogę się pożegnać z moją surą 164lvl;/ Kur a tak fajnie się grało. Ten privek nawet jest lepszy od csyt2. Szkoda...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Czego histeryzujesz? Że jakiś 90lvl dostał bana? Proszę Cię. Niech banują noobów na pół skila. Jestem za ;d

@Edit. Offtop.

Jest takie coś jak 'Edit' nie 2x post.

@Up.

Gdzie? Na forum ich.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Mnie zbanowali 164lvl;/ A ja chce konto odzyskac a jak zmieniam IP to nadal to pisze..

Ale niewiem gdzie to napisać;/ A ten ban to na ile?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

@TheSlim

To nie masz na ip, tylko na konto. Więc ktoś Cię zagonił za hacki. Pisz na pw do SGM na forum.

@2Up

Jak nie działa?

Opublikowano

@TheSlim

Po angielsku też się dogadasz, pierw w ogóle zapytaj za co masz bana. Bo tak to nie ma co z nimi dyskutować.

@lukalski

Przecież grałeś normalnie, może rzeczywiście tak jak tam pisze ktoś, że wirka masz i antywir Ci go usunął. Nie wiem co Ci poradzić, ale po prostu wychodzi z tego, że masz brak pliku potrzebnego do Metina..

Opublikowano

Zombie jest od lv 100 więc się nie dziwcie jak was zbanują tam jak gracie a nie macie 100lv to tzw. bugusing^^

A co do ciebie TheSlim to nie mam pojęcia... jeśli nie grałeś na modzie (w co wątpie z tym lv) to może jakiegoś buga niechcący użyłeś wysap do nich niech cie odbanują albo podadzą powód bana i dowód

Opublikowano

Kur. na zombie szłem od 20lvl-a więc może za to. Ale jak kurde te cioty nawet nie umieją buga naprawić tylko bana odrazu nooby.

Jak mi tej postaci nie odbugują to im chyba serwa rozwale a jestem w stanie.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

@legolas9494

Możliwe, iż masz rację. To powodzenia z expieniem do 100lvl w np. Red lesie ;D

@TheSlim

Wątpię, ja wysłałam filmik jak na kh ziomek jedzie na Alte Stand, to po tygodniu jeszcze biegał po m1. Więc prędzej Ci odpiszą jak na pw napiszesz do jakiegoś SGM.

Opublikowano

Jakie kable z niemców jak patrze na ich tematy to same DMG KH MH KM itd chociaż tego nie mają...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

http://omt2board.square7.ch/index.php?page=Thread&threadID=37&pageNo=1

Cały temat, kto za co dostał bana. Zobacz , może siebie znajdziesz to się dowiesz.

Najlepiej napisz do noobka, SGM Ruffy z tym banem.

Opublikowano

Ja nie wiem za co wy dostajecie te bany. Gram od początku privów i ani razu bana nie dostałem.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

znajomy ma ten sam napis, nie mozna sie zarejestrowac z nieznanych powodow czy jakos tak. i nie ma pojecia za co mogl dostac bana... zaraz zerkne w temat ktory podala Extazy, moze tam cos znajde. nie zna jezykow na tyle, zeby dostac bana na wyzywki, na cheatach nie jedzie, bo sam mu celestiala instalowalem.

zreszta ja nie gralem z tydzien, loguje sie dzisiaj. jakis niemiec latal na wolnym. na bank mial pk, bo nie zadawalem w ogole zadnych obrazen w niego a do mnie wyjezdza, ze dostane bana bo mi leszcz zadaje po 0 albo miss. jakos mnie to nie dziwi przy 90% uniku. i po niemiecku jeszcze zaczyna najezdzac na polske i polakow. gdzie tu sprawiedliwosc? ;/

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

Jak mi nie odpiszą to chyba na policje zadzwonie. Nie po to z IS coś kupuje żeby na następny dzień bana za stanie i ulepszanie itemków dostać.

za duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...