Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Posiada może ktoś działające serverinfo do mod'a? Aktualnie wykrywa wszystko CH jako działające ale gdy próbuję się połączyć z serwerem to wyskakuje komunikat "Konto nie istnieje" podczas gdy na normalnym kliencie wszystko ładnie działa. Jeżeli ktoś posiada działające serverinfo to proszę o udostępnienie tutaj lub na PW.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa strona : celestial-w0rld.com

Serdecznie zapraszam, wie ktoś jak wejść na zombie poniżej wymaganego poziomu?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Zapraszam do mnie na profil do poradnika o Celestialu . Zawsze aktualne info o serwerze !

Ja ostatnio niezbyt często bywam na serwerze ( na dłużej) . Ale codziennie sprawdzam co tam się pojawiło i dodaje do poradnika

Opublikowano

Ma ktoś od 140 do 161 aby mnie na mapke 140 tepnąć? Cały czas expie ale na tej atlancie V2 do zinów jakość dojść nie można;/ Coś blokuje przejścia niektóre.

Jbc teraz jestem w grze. Zaraz sie loguje

nick: Samotnik

Pozdrawiam

Opublikowano

Ludzie ... Jeśli czegoś nie możesz się dowiedzieć o serwerze , to wbijaj do mnie do poradnika - tam znajdziesz odpowiedź

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie bd znów się męczył ... Nikt nie umiał docenić pracy to drugiej nie będzie . Może ktoś inny ...

Jinno - Ch2 - Cały czas tam mnie znajdziecie

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...