Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja sie z V2 atlantydy TP i log ;/ odbuguje i z 15 poczekam ;/

PONAWIAM PYTANIE!

Celestial-world

[Ninja Dagger

LvL 122 szybko rośnie ( edytowane )

]Nick : MaxiPiterek

ON

Opublikowano

Witam

Patchowałem wiele razy client

ściągałem kilka razy patcher i client

Za h** nie moge otworzyć

Czy mógłby ktoś dać spatchowanego clienta na jakis hosting

Poleci dzienny limit +/- i 5

65994253024037513199.png

za duża sygna

Opublikowano

2xUP

Dobrze powiedział , działa na ch1

Ale wracam do mojego problemu , czy ktoś udostępniłby spatchowanego clienta na jakiś hosting?

65994253024037513199.png

za duża sygna

Opublikowano

caly czas piszecie o bugujacych sie postaciach, szczegolnie na zombie, to dlatego ze wchodza tam ludzie ponizej 100lvl i tam expia (mapa zombie od 100lvl normalnie jest) a jak sie ma powyzej 100lvl to na zombie nic nie dropi, a jak juz to rzadko jakis zlomek

a ponizej 100 dropi pelno zlomu i dlatego sie buguje, przynajmniej 90% bugow na zombie to przez exp tych z ponizej 100lvl'em bo to przez nick pelno itemkow jest

jesli w m1 wam sie buguje, przy pvp itp to macie slaby net/komp

innego wytlumaczenia nie ma, chyba ze grasz w jinno to sie nie dziwie, tam wiary od groma, najlepsze jest chunjo, spokojne, mile, nie ma tloku ;D

Rekrut
Opublikowano

Mam pytanie , u was też nie da rady wbić do M2? Troszkę to wkurzające ,że nie da sie expić w spokoju. BTW. Gram na ich cliencie.

Opublikowano

z robiles tak: wypakowales clienta, sciagnales patcher ze strony i zpatchowales clienta i wlaczales nie przez patcher ale przez laucher 'Celestial-World.exe' ? jak nie to zrob tak jak napisalem, jak robiles tak to sproboj jeszcze raz

jak nie zadziala to napisze ci cos na PW, ale najpierw sproboj

Opublikowano

LUDZIE ZBUGOWALA MI SIE POSTAC PROSZE POMÓŻCIE

Więc tak wchodze do jakiegoś teleportu u jakiegoś goscia nie pamietam jakiego teleportuje mnie i jest czarny ekran, dobra mówie wróce sie pierscieniem, jak wybierałem już opcje teleport w pierscieniu to mnie wywalilo, a teraz mnie nie chce zalogowac wywala do menu wybierania serwow jak idzie pasek :/ pomozcie tam mam ponad 100 lvl i pro eq +9 :/

Opublikowano

a ja dostałem kur.. za to że spolszczyłem to co pisze admin czyli żeby pisać tylko w języku ang i ger... kur... pomogłem im żeby zrozumieli i jeszcze blocka dostałem lamusy, zryty team pedalski.

Opublikowano

a ja mam jakis blad zone :/

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

ale ja nawet nie moge odpalic patchera bo wyskakuje blad

Musisz pobrać NET Framework 3.5 i zainstalować na kompie.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

caly czas piszecie o bugujacych sie postaciach, szczegolnie na zombie, to dlatego ze wchodza tam ludzie ponizej 100lvl i tam expia (mapa zombie od 100lvl normalnie jest) a jak sie ma powyzej 100lvl to na zombie nic nie dropi, a jak juz to rzadko jakis zlomek

a ponizej 100 dropi pelno zlomu i dlatego sie buguje, przynajmniej 90% bugow na zombie to przez exp tych z ponizej 100lvl'em bo to przez nick pelno itemkow jest

jesli w m1 wam sie buguje, przy pvp itp to macie slaby net/komp

innego wytlumaczenia nie ma, chyba ze grasz w jinno to sie nie dziwie, tam wiary od groma, najlepsze jest chunjo, spokojne, mile, nie ma tloku ;D

Słuchaj mam 101lvl itemki mi dropią(może troche miej) a postać się buguje więc niewiem jak ty to robisz..

@edit

jednam malutko dropi;p

@edit

No jednak buguje wywaliło mnei i mam BUGA kurw

za duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...