Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy wykrywacze metinów działają poprawnie na mapce 170

To zależy. Raz szedłem prosto i jakiś tam był a znowu innym szedłem prosto to na skały wleciałem. Ominołem te skały to mi już pokazywał inne miejsce.

za duża sygna RMCF1902

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawe co sie dzieje z serverem bo juz nawet niepokazuje ile jest % expa dropu wgl mniej ludzi chyba padnie...

nie pokazuje ile % exp-a jest, poniewarz pisało wtedy kiedy GM dodał dla graczy. Teraz nie pisze czyli nie ma dodanego exp-a, czyli exp jest wolniejszy o np. 200%

Jasio90.png
Opublikowano

"...no ale od czego jest jeszce S2 ? ^^"

S2 juz od dawna nie dziala, przynajmniej mial nie dzialac, poniewaz max 30 osob gralo tam, wiec nie oplacalo im sie utrzymywac tego serwa wiec tylko s1 zostawili

wykrywacze metin, jak nazwa wskazuje POWINNA pokazywac gdzie sa metiny, ale... (tak, jest to ale) ten przedmiot nie pokazuje metinow

ten item, pokazuje pewne miejsce, ktore wskazuja nam strzalki, jak dojdziemy do tego miejsca musimy jeszcze raz uzyc tego i wtedy dostajemy jakas sakiewke

z tej sakiewki leca KD jak KD glupoty, masakry, traumy i czegos tam jeszcze, wiem ze +0 leci ale czy +1/2/3 to nie wiem, czasem nic nie dropi

@u NPC sa wykrywacze po 300k, a te sakiewki za 25kk

@slawek, exp nie jest wolniejszy, jest taki, jaki jest ustawiony na serwerze, te 150% co zwykle jest to jest dodatkowy

sproboje do kogos napisac zeby dal dzisiaj chociaz 150% moze mi sie uda cos po niemiecku wymyslic ;p

Opublikowano

"...no ale od czego jest jeszce S2 ? ^^"

S2 juz od dawna nie dziala, przynajmniej mial nie dzialac, poniewaz max 30 osob gralo tam, wiec nie oplacalo im sie utrzymywac tego serwa wiec tylko s1 zostawili

wykrywacze metin, jak nazwa wskazuje POWINNA pokazywac gdzie sa metiny, ale... (tak, jest to ale) ten przedmiot nie pokazuje metinow

ten item, pokazuje pewne miejsce, ktore wskazuja nam strzalki, jak dojdziemy do tego miejsca musimy jeszcze raz uzyc tego i wtedy dostajemy jakas sakiewke

z tej sakiewki leca KD jak KD glupoty, masakry, traumy i czegos tam jeszcze, wiem ze +0 leci ale czy +1/2/3 to nie wiem, czasem nic nie dropi

@u NPC sa wykrywacze po 300k, a te sakiewki za 25kk

@slawek, exp nie jest wolniejszy, jest taki, jaki jest ustawiony na serwerze, te 150% co zwykle jest to jest dodatkowy

sproboje do kogos napisac zeby dal dzisiaj chociaz 150% moze mi sie uda cos po niemiecku wymyslic ;p

Nieźle się wypisałeś. Raz poszedłem za tymi strzałkami to był metin hehe.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

staram sie wszystkim odpisywac i w miare mozliwosci pomogl

@ moze akurat tak wyszlo, bo kiedys na poczatku gry sprawdzalem te wykrywacze i tez znalazlem kilka metkow, moze w m1 ale zawsze, ale one wskazuja te miejsca gdzie sa te sakiewki, jak na mapie 170 znajdziesz metka dzieki temu, to poprostu fart ;]

Slimek masz moze cos dobrego na ninje?

Opublikowano

no logiczne, ale niektore bronie maja odwrotny system procentowy, zwykle jest ze np +1 90% +2 80%, +9 10% (tak jak na PL) ale tu jest odwrotnie

jest +1 10% +2 20% i tak z kazdym poziomem rosnie o 10%

zrob tak, idz do zula w m1 tego z kd, kup kilka bodzi, u tej handlarki ze szkatami kup kilka zlotych posazkow za 1kk, otwieraj az wyleca z 3/4 magiczne rudy miedzi, wtedy idz do kowala i bierz 2 opcje

dostaniesz zwoje "krieger... cos tam" i nimi ulepszasz, wygladaja jak zwoje cofania um

do +4 mozesz ulepszac nimi z pewnoscia 100%, na +5 tym zwojem juz nie ulepszysz wiec metalami rob ;]

Opublikowano

staram sie wszystkim odpisywac i w miare mozliwosci pomogl

@ moze akurat tak wyszlo, bo kiedys na poczatku gry sprawdzalem te wykrywacze i tez znalazlem kilka metkow, moze w m1 ale zawsze, ale one wskazuja te miejsca gdzie sa te sakiewki, jak na mapie 170 znajdziesz metka dzieki temu, to poprostu fart ;]

Slimek masz moze cos dobrego na ninje?

Niestety nie. A ten mieczyk zielony to za ile masz zamiar opylić?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Witam czy mogli byście mi pomóc ??

Mam problem : sciągnełem klienta i zalogowałem się na stronie lecz i tak nie działało czy mógł by ktoś mi pomóc ???

Proszę o pomoc możecie mi zrobić konto lub podać linki bardzo mi zależy

Z góry dziękuje za pomoc ! i pozdrawiam .

Opublikowano

all ON na stronce

Spieler/Charaktere online (heute): 3034 / 4119

wiec mi sie zdaje ze ON, teraz nie sprawdze bo nie mam mozliwosci, ale skoro tyle osob jest to powinno byc git ;]

@slim, to zalezy, najbardziej interesuje mnie cos na ninje, ale lagerkami nie pogardze ;]

Opublikowano

all ON na stronce

Spieler/Charaktere online (heute): 3034 / 4119

wiec mi sie zdaje ze ON, teraz nie sprawdze bo nie mam mozliwosci, ale skoro tyle osob jest to powinno byc git ;]

@slim, to zalezy, najbardziej interesuje mnie cos na ninje, ale lagerkami nie pogardze ;]

No dobra ale konkretna cena. Bo 1000 lagerów mam a niewiem czy kupić czy raczej nie.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

1. poprostu, masz clienta, sciagasz najnowszego moda kamera i wklejasz all pliki oprocz folderu pack z kamera, do glownego folderu z metkiem

z folderu pack z kamera do folderu pack w folderze z metinem, podmieniasz all pliki

pozniej do folderu metina sciagasz to

http://hotfile.com/dl/100930989/7c3fe67/Celestial-world.exe.html

by KaMeR1337 ze strony www.metin2mod.tk

sciagasz to i przez to odpalasz, najlepiej na liscie z serwerami wez celestial-world s1, wybierz ch i grasz ;]

2. szukam eq na ninje ale akurat 150+9 albo 160 +0-9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...