Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ja nie jestem na mapce na 170lvl tylko w m1 i nie mam zbugowanej... w dupie mam ten serv wkurwilo mnie to ze nie moge sobie na clliencie pograc:(

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie celestial world s1 i s2 jeszcze działają??

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

Ej TheSlim działa jeszcze celestial s1?? jak tak to podaj mi stronke ;p

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

eh ludzie.... ja nie mam zbugowanej postaci!!! bo na modzie normalnie wbijam a na cliencie nie moge bo jak sie ten pasek gry laduje po wyborz postaci to wyskakuje mi cigale ???????? i dupa:( wszystko robilem kopiowalem folder do innych dyskow itp i nie pomoglo:((( i nie wiem co mam robic;((( chyba podzekuje dla tej gry;)

Opublikowano

eh ludzie.... ja nie mam zbugowanej postaci!!! bo na modzie normalnie wbijam a na cliencie nie moge bo jak sie ten pasek gry laduje po wyborz postaci to wyskakuje mi cigale ???????? i dupa:( wszystko robilem kopiowalem folder do innych dyskow itp i nie pomoglo:((( i nie wiem co mam robic;((( chyba podzekuje dla tej gry;)

Ok, to pa.

@Dlaczego nie mogę się połączyć ? Czyżby znowu jakieś usterki ?

Opublikowano

Wie może ktoś czemu serwer jest off?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Hmm, strona też nie działa?

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't create a new thread (errno 35); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug in /var/www/web118/html/home/S1/index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't create a new thread (errno 35); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug in /var/www/web118/html/home/S1/index.php on line 16
Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

btw. Wie już ktoś czemu OFF? WIE, NIE PRZYPUSZCZA.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Hmm, strona też nie działa?

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't create a new thread (errno 35); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug in /var/www/web118/html/home/S1/index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't create a new thread (errno 35); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug in /var/www/web118/html/home/S1/index.php on line 16
Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

btw. Wie już ktoś czemu OFF? WIE, NIE PRZYPUSZCZA.

To oznacza że za kilka minut serwer on ^^

//

Opublikowano

tak jest, jak MySQL off to znaczy ze na serwerze cos robia, pewnie cos odbugowywuja albo cos czyli niedlugo powinien byc on

@Slim

po 1 to co ty pisales o jakims woju, to nie przypominam sobie nic

po 2 ty jak widze grasz w jinno a ja w chunjo, a ja tylko ostatnio pisalem z kims z innych krolestw

po 3 jesli juz komus dales tego woja, to napewno nie mnie

@Edit jak dobrze zrozumialem maja naprawic bug HP przy teleporcie, bo zwykle schodzi na - albo kolo 0 przy teleportowaniu, exp buga maja usunac i cos z jakas mapa robia jeszcze niby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...