Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z metkow na mapie 170, eimery keksy nimm2 (ulepszacze) i pieczecie przywola, ripka, elit 9 ogonow chyba event shopa (nie jestem pewny) itp

@co do serwa, moze rzeczywiscie cos nie tego jest chwilowo

@pakowanie sie konczy 3% do konca, juz sie loguje na megaupload i wrzucamy ;p

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z metkow na mapie 170, eimery keksy nimm2 (ulepszacze) i pieczecie przywola, ripka, elit 9 ogonow chyba event shopa (nie jestem pewny) itp

@co do serwa, moze rzeczywiscie cos nie tego jest chwilowo

@pakowanie sie konczy 3% do konca, juz sie loguje na megaupload i wrzucamy ;p

Dzięki Ci jesteś wielki. Wiesz może o której skończy sie wrzucanie?? 21/22?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

nmzc ;] staram sie pomoc

przy moim necie, liczac ok 100kb/s... (licze... proboje liczyc ^^)pewnie za ok 2,5h ale moze tez za 3,5h, zalezy

nie bede nic przy kompie teraz robil, nie bedzie mnie, jak tylko sie upnie wysle wam link ;]

@up, jak dobrze pamietam to tak, znajdz osobe z kamerem 100lv, zeby cie do pt mogl wziasc, on zalozycielem musi byc

on idzie na zombie ty na v2 ognistej, wtedy on sie teleportuje skillem tp

Opublikowano

nmzc ;] staram sie pomoc

przy moim necie, liczac ok 100kb/s... (licze... proboje liczyc ^^)pewnie za ok 2,5h ale moze tez za 3,5h, zalezy

nie bede nic przy kompie teraz robil, nie bedzie mnie, jak tylko sie upnie wysle wam link ;]

Wyślij mi na PW i tu dobra? Ja jutro pobiore wtedy.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

A co do tego bana za czat to pisalem po polsku na czacie wiece moze mniej wiecej na ile za to dodstalem ? ;/

Ja miałem dwa tygodnie.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Ja na tym serwie nie gram ... pierwsza sprawa.. Miałem 122 lvl.. Epiki full..kd + 12 prawie całe eq..wchodzę rano.."Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów" I to był mój koniec z Celestial-World S1

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

I czekałes 2 tyg o kur.. ;( nic nie kupie teraz najwyzej 2 kontem fuck ;/

JA tam niemam poco na chacie nawet z odblokowanym pisać. Wszystko sam dropie itp a jak już coś kupie to od graczy z m1.

@UP

Bany są za kamer moda i pisanie po polsku kilka razy.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

up. edytuj posta jak juz

ze szpona wiem ze idzie robic, ze szpona robi sie brzegowe pozniej ksiezycowy i swiety jakos tak ;p

@jednak troche pozniej wrzuce bo troche wolniej idzie :/ jak tylko skonczy wysylac to podam link

Opublikowano

Ale co lepsze dla WP robic z szpona czy z bojowego ?

Ze szpona rób bo ja sam tak robiłem i potem masz te bronie na 125--->127--->140--->150--->160--->170

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Ale z Bjowego trez masz te bronie na 125 potem itp

Ahmm nie wiem. Ale to są te same bronie chyba czy inne?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

czy jest moze do tego serwera launcher?

Aktualnie:

Lvl: 99 ciagle rośnie

Klasa: Ninja Dagger

Królestwo: Shinsoo

Server: NevrasT

Nick: Wotus

Gildia: DayOfDeath <3

Opublikowano

a wiecie na ile moze byc ban za Moda ?

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Opublikowano

ja też juz tam nie gram ;/ miałem 1kkk i za tą kase zrobilem z bojowego syrka+9 i pozniej barona na +7 pozniej mnie wylogowalo i dzisiaj patrze i na koncie ani kasy ani broni ;|

Opublikowano

Co jest z serwem?

Na głównej stronie pisze ze wszystko oprócz logowania jest ok.. i jest liczba graczy online więc sam nie wiem o_O.

Opublikowano

Posłuchaj,, ja sam mam moda + to spolszczenie które jest zamieszczone na stronie kamera.Nikt siędo mnie nawet nie przywalił o to ,że gram na spol.. nie rozumiem problemu.. może jest to ban za pisanie po polsku?

Opublikowano

Na ile jest ban za kamera ;p ?? Wie ktoś może ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...