Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry doubelek.. -,-...Nie odświeżyłem w pore ^^

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

http://celestial-world.com/home/S1/

all ON

Spieler online (jetzt): 170

Spieler/Charaktere online (heute): 456 / 524

i co mowisz ze serwa wylaczyli, moze chwile bylo logo off i tyle ;p

Opublikowano

Dobra, serwer on. Ale miały być raty 300%

Mam do sprzedania 3 tarcze na 115 +9 !

1) Na wojów

2) Na sury

3)Na szamanów

Jeśli ktoś chce kupić PW na forum lub w grze ! nick : Enlyeu

Opublikowano

nmzc ;] robie to po to zeby wam pomoc ;]

a "odchudzona" tylko o 50MB ;p a transfer moze taki, bo tylko kilka osob to od wczoraj sciagalo ;p, teraz pewnie tylko ty ;]

Opublikowano

Kurde ten twój client jest rozwalony... Gdy uruchamiam to przez ten launcher to pisze "Could not load the dll: 2010ClientHelper.dll" O co w tym chodzi?

@edit

Brakowało Ci tego pliku ale sobie go z mojego zgrałem. Już sprawdzam czy all działa.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

czego brakowalo? ja spakowalem all co mialem w folderze z metkiem, oprocz folderow BMG i Screenshot, watpie zeby nie wgralo czy cos, ale moze sie tak zdarzylo

nie mozecie doexpic normalnie do jakiegos lv, tylko musicie kamerem obejscia lv'owe robic?

Opublikowano

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY? To są tarcze na 115 poziom +9, najlepsze jakie mogą być. Leżą na ziemi ? LOL. Ja je sprzedaje po 15-20 lagerów ^^

paaazdro ...

to znaczy ze trafiasz na jakies nooby co niepotrafia podnoscic itemow z ziemi

@Edit. Dzięki za minusa za to ze mowie jak jest

Opublikowano

jak masz na 90 juz nic wiecej nie zrobisz, na mapie feuerland 2 czyli ognista v2 z zombie dropia itemki (bizu, buty,tarcza,helm) na 105, z nich robi sie itemki na 115, lepsze niz te na 90 ;p

nie polecam robic tarczy na 105, lepiej kup/dropnij czy cos tarcze na 115, prawie tyle samo defa ale na +9 abs na dana klase 40% zalezy od tarczy, to tak jakby odpowiednik tarcz 61 ale na wyzszy lv

Opublikowano

Czyli radzicie mi dobic 115 lvl i dopiero eq robic czyli kupywac albo dropic eq na 115 lvl i podrabiac je na wyzsze lvl`e ?

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

To może odpisz na temat nie pierdzisz nie bój sie wyexpie sie tylko napisz czy warto to zrobic to eq sobie bede robil juz teraz .

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

lukaski - tobie chodzi o tarcze na 115, a Stide pisal o tarczach na 105 ;p

@Slim jak bedziesz w grze to napisz do mnie ;p

Nie gram w tą głupią gre już... Jak wejde do gry to nawet nie zdąże się do m1 teleportować bo pier****** gówno już mi się wyłącza. Ten plik to sobie od mojego skopiowałem ale itak te głupie znaczki wyskakują kur**

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

dawid, jakbys nie mogl normalnie grac, mapy maja po to ograniczenia lvl;owe zeby ich przestrzegac, nie mozesz grac bez tego?

rownie latwo sie expi w v1 atla, dobij tam 100 i wtedy idz sobie na zombie

Opublikowano

wlasnie Ayal, mozesz zaprocis Socka do SaoD? juz wczoraj chcialem zeby mnie ktos zaprosil ale nikogo nie znalazlem akurat :/

@Edit: juz nie trzeba NetS mnie zaprosil juz ;p

Opublikowano

Co do ulepszania tarcz na 115. To jest tak, że jak mamy tarcze +0, to na +1 mamy 10 %, jak mamy +1 to na +2 jest 20% itd... ^^

Mam do sprzedania takie 3, jak coś to PW. Enlyeu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...