Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to bedzie prawda to bedziecie mi na kolanach dziekowac dzieci ..

Nick : ZdzisiekHard

Królestwo : Shinsoo

Gildia : Hot

Level : 96

Serwer : Celestial-World

Czas gry : 1 dzien

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lukaski, gdyby to bylo prawda, to musieli by sami stworzyc system 128 bitowy, co jest bardzo trudne i watpie zeby zwykly programista pracujacy przy tym serwerze stworzyl chociaz podstawe systemu

nO ja wiem o tym, zastanawiam się... Moze i ktoś dałby radę ...

Opublikowano

nie bd sie wysilal . Daje wam info takie jakie uda mi sie zdobyc a jak wam nie pasuje to nie wierzcie ?? trudne? ?

LINK?

Czy moze cos jeszcze nam zaczniesz wkrecac?

Więc powtarzam:

LINK?

Opublikowano

nie bd sie wysilal . Daje wam info takie jakie uda mi sie zdobyc a jak wam nie pasuje to nie wierzcie ?? trudne? ?

Zobaczymy jak będzie serw otwarty to ciekawe komu tu japa opadnie....

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Nie mam zamiaru tracic na was nerw. Ja mowie to co uda mi sie zdobyc a naprawde , co zrobili byscie gdyby to byla prawda? Jak team majacy 25lat+ moze klamac wy naprawde macie umysly 5 latkow

Opublikowano

microsoft system 64 bitowy tworzyl ponad 3 miesiace i pracowalo przy nim ok 30 zaawansowanych programistow, wiec jakie szanse na stworzenie 128 bitowego systemu ma kilku programistow?

Jak to bedzie prawda to bedziecie mi na kolanach dziekowac dzieci ..

taa, juz klekam, moze mam sie polozyc przed toba?

Opublikowano

Oo.. Strona ON . Ale wszystkie strzałki w dól więc panie Milionerze albo poprosimy linka , albo poprostu kllamiesz

@EDIT

Coś robią teraz wyskakuje o MySQL

^^

Opublikowano

Zalosny jest ten privek a wy jestescie neosami ktore nie wierza milionerowi i tyle

All juz dziala tylko jest nowe IP

Opublikowano
F4ckY3i' timestamp='1298205157' post='2093916']

Mam linka od milionera !!!! : www.dominiak.dbv.pl

Opublikowano
F4ckY3i' timestamp='1298205157' post='2093916']

Mam linka od milionera !!!!

Zobacze czy to napewno ma jakis zwiazek z serwerem

@Edit jest to twoja strona i juz masz -

Opublikowano

Oo.. Strona ON . Ale wszystkie strzałki w dól więc panie Milionerze albo poprosimy linka , albo poprostu kllamiesz

@EDIT

Coś robią teraz wyskakuje o MySQL

Strona tylko początek działa, bo jak wchodzisz na http://celestial-world.com/home/S1/ to piszę, błąd

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /var/www/web118/html/home/S1/index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /var/www/web118/html/home/S1/index.php on line 16
Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

All juz dziala tylko jest nowe IP

DAJ MI KURWA DOWÓD!

NOWY BŁĄD NA STRONIE

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.9 (Debian) mod_python/3.3.1 Python/2.5.2 mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g Server at celestial-world.com Port 80

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

po 1 nie rob multipostow

po 2 napewno by nie dali tego lv bo to nie mozliwe

po 3 skad ty bierzesz te swoje "cytaty" bo raczej nie z oficjalnej strony serwa ani forum

Opublikowano

Strona tylko początek działa, bo jak wchodzisz na http://celestial-world.com/home/S1/ to piszę, błąd

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /var/www/web118/html/home/S1/index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /var/www/web118/html/home/S1/index.php on line 16
Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

DAJ MI KURWA DOWÓD!

NOWY BŁĄD NA STRONIE

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.9 (Debian) mod_python/3.3.1 Python/2.5.2 mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g Server at celestial-world.com Port 80

Juz ON. zadowolony?

Opublikowano

A tak właściwie to raty są wyłączony jest normalny exp jakiego nigdy niema taki niski lol

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up.wiem ale zawsze był jakiś bonus a dziś miał być 500% :/

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...