Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z elit. 9 ogonów deda mnie z hita a mam 110lv i zbroje na 110 +6 .

Co trzeba żeby mnie tak nie lał jak szmatę ?? No i dodam że mam tylko 46k hp.

Opublikowano

Ktoś mi pomoże błagam Mam Buga Expa odp z pomocom prosił bym na PW mam 155 lvl sure WP

Za pomoc dam tygodniowa ilość +/- i 5 w profilu

Ref

Opublikowano

@ SATANUS

http://www.mpcforum.pl/topic/266359-mini-tut-celestial-world-jak-blyskawicznie-zabic-metinabossapotworaczlowieka-mini-faq/

mogłeś nawet spojrzec na 1 strone dyskusji ; )

wampkopiakopia.jpg

Opublikowano

no ja mam wp ok 3k defa ale hp mam tylko 46k bo w inta mam ile się dało, no ale dzięki za radę. To pozmieniam trochę bony i będzie git

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie raz ulepszałem kolce na 115 na +7 i mi zjarał i więcej nie próbuję. Ile jest % na ulepszanie?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie raz ulepszałem kolce na 115 na +7 i mi zjarał i więcej nie próbuję. Ile jest % na ulepszanie?

70% o ile pamiętam

krliczek.gifpieknecycuszki.gif

Opublikowano

Ktoś mi pomoże błagam Mam Buga Expa odp z pomocom prosił bym na PW mam 155 lvl sure WP

Opublikowano

Bug expa? Nie słyszałem o czymś takim. Chodzi Ci o to że jak expisz to % nie dochodzi? To mi się wydaje że musisz postać na nowo założyć albo na forum ich napisz powinni ci odpisać.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

wejdź na translatr google i napisz twój problem po niemiecku/angielsku potem wejdź na forum w dział Technical Problems i skopiuj to co napisałeś na translatorze po angielsku.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

gdzie kupic fasolki do zbicia rangi (mam -4k)

Poszukaj dokładnie ale są chyba gdzieś u handlarki różności

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

witam mam takie małe pytanko z czego ( z jakiej broni ) zrobić śmiercionośne ostrze

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

UltrA, tak jak slim, polecam ci surke WP, mily i przyjemny exp i dobry w pvp ;]

@ MT2privGRacz - fasolki normalne sa u tego co zbroje sprzedaje, mozesz nimi nabic range do 0, ale lepiej kup sobie pierscienie rangi, sa u handlarki roznosci w other stuff, 100kk za 200 sztuk, a jeden pierscien dodaje 12k rangi, nieważne jaka masz

@slim edytuj posta bo multi robisz ;]

@up, to by musiala byc wojna w terenie, a ona trwa 30 min, a tym bardziej w lewym dolnym rogu bylaby tabelka z wynikiem wojny wiec z gildia nie ma problemu

nie mam zielonego pojecia co moze byc przyczyna... ale mysle ze to moze byc spowodowane zbugowaniem postaci

zrob tak jak ktos up pisal, google translate i na forum ;p kit ze moze niedokladnie przetlumaczone bedzie, ale zawsze jakas szansa na to ze ci odbuguja czy cos, jest ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...