Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xxxAdiSkatexxx - mozna wbic przed 100 ale nie polecam, chyba ze chcesz dostac bana, bo wiekszosc co chca wejsc na mape z ograniczeniem lv'owym, a nie maja wymaganego lv'a, dostaja bany, to widac w logach kto wchodzi na dana mape, a na forum jeszcze hakaru pisal ze bedzie sprawdzal kto wchodzi na mapy z ograniczeniami a nie maja danego lv'a

wiec szczerze? lepiej dobij w atla i po 100 idz na zombie

ale jesli tak bardzo chcesz juz isc te kilka lv'i wczesniej to powiem ci co zrobic

przykladowo masz 90lv (nie wiem jaki masz) wiec musisz znalesc kogos z lv 100-120, zeby mogl cie do pt wziasc i zeby mial 100+ zeby na zombie mogl wejsc, ale musi miec kamera

on idzie na zombie, ty idziesz na ognista v2, wtedy on skillem pt teleportuje cie na zombie (prawie all mapy 100+ maja te same kanaly wiec mozna latwo kogos tam teleportowac)

Opublikowano

zoltego smoka, zawsze robi sie z broni 65 czyli - bojowy miecz, partyzanta, olbrz luk zoltego smoka, smocze noze, wachlarz zbawienia, dzwon nieba i ziemi

wiem ze idzie tez z miecza szponu ducha robic, to tak jak robic z bojowego ale po drodze sa 3 inne miecze ale i tak do tego samego sie dojdzie ;]

Opublikowano

Skąd wziążć na tym servie tarcze smoka taka jak np na dragonmt2 bo widziałem ze ludzie mieli ale ja niewiem jak zrobic i skąd mieć biżuterie 90+ bo z tej na 90lvl niemoge nic zrobić

A no i jeszcze od jakiego lvl dropi szkada z elit 9 ogonów bo ubiłem na 100lvl i nic

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

jak ktos by mógł mi odpowiedzieć na pytania

-GDZIE EXPIC NA 170LVL MA LECIEC EXP ZAJE....

-Z KĄD WEZME COŚ TAKIEGO JAK (KEKS,ELMER)

-Z KĄD LUDZIE BIORĄ PRZYWOŁANIE BOSSÓW NP:CZERWONY SMOK,ELITARNA ZJAWKA

byłbym wdzieczny za odpowiedzi na all pytania

Opublikowano

Up.Wszystko napisałeś dobrze ale z tarczy na 61 robi sie tarcze co po polsku sie nazywa tarcza krwi skorupy i z niej nic niemoge robić

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jak sie tak udzielasz to mam pytanie napisz mi gdzie expić od 100lvl w górę?

Opublikowano

Thx za odpowiedz ale 120+ w atla v2 to chyba nic nie poleci ^^??

ps. Smacznego^^

Opublikowano

Thx za odpowiedz ale 120+ w atla v2 to chyba nic nie poleci ^^??

ps. Smacznego^^

Poleci. Oni mają tam tak ustawione że na dany lvl czyli powiedzmy 120 leci więcej expa w atla v2 niż na 115lvl.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

No i jeszcze 1 pytanie jakie bony do eq żeby walic dużo mobom i innym graczom moge wydać na bonowanie 1kkk

Opublikowano

A włąsnie ja sobie przechowuje kase w bilecikach jest szansa ze ją strace?

Opublikowano

A włąsnie ja sobie przechowuje kase w bilecikach jest szansa ze ją strace?

Kasy nie stracisz ani bilecików. A co do bonów na dmg to myślę że coś takiego:

śr obrażenia/śr um oraz silny na wojowników/szamanów/ninje/sury lub na potwory(zależy do czego pvp czy exp) to 6/7 bon.

W 1-5bony to na ludzi daj krytyk ze 100% inta/siła/pż(co deffa będzie więcej no i hp) przeszywke(niekoniecznie) a jak na exp to daj zamiast bonów na ludzi to bony na zwierzęta.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Up.Gram surka wp mobom wale juz 30-40k z hita to mi wystarczy ale ludzom wale po 10k z hita i 60k ze skila na 104lvl dobrze?

Opublikowano

Witam mam problem z clientem CelestialWorld otoz

mam wszystko zrobione client spachowany i tu problem. loguje sie wbijam na wybor postaci wybieram laduje mi sie i nagle wywala i pokazuja mi sie "???" wiecie moze dlaczego , w czym jest problem czekam na szybko i dobra odpowiedz dzieki:)

Opublikowano

toz mam spachowanego nie czytales?;p

wszytko jest ok tylko ze jak juz postac wybieram to jak sie laduje ten pasek to wyskakuje mi "????" i nie wiem o co chodzi:)))

Opublikowano

Witam mam problem z clientem CelestialWorld otoz

mam wszystko zrobione client spachowany i tu problem. loguje sie wbijam na wybor postaci wybieram laduje mi sie i nagle wywala i pokazuja mi sie "???" wiecie moze dlaczego , w czym jest problem czekam na szybko i dobra odpowiedz dzieki:)

Wycisz muzykę w głównym folderze celestial. Wejdź w config i tam pisze. Jak to nie pomoże to usuń plik errorlog.exe i ten notatnikowy. Jak to nie pomoże przeinstaluj metina na inny dysk.

@edit

Jak to nie pomoże to im na forum napisz a ktoś na pewno ci odpisze.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

ta mam moda i wszystko ale nie chce na modzie grac bo mapek nie widze wszystkich, chce grac na cliencie:)

wszystko mam porobione kamer mod odzielnie a client oddziellnie... mi chodzi ze jak wybierm postac i przy tym ladowaniu sie wylancza i duzo "?????????????" wyskakuje:( i nie wiem:)

Opublikowano

dzieki ;] staram sie jak moge ;p

@ ale dzisiaj juz mnie raczej nie bedzie, jade z siostra do wąsowa, palac sie zaczal palic a jutro targi slubne mialy byc :/ nie wiem czy dzisiaj bede jeszcze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...