Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czlowieku , opanuj sie . Znales serwer Menghuanlj? tam max lvl byl 450 wiec moze byc wiekszy niz 255 . Widac po tekstach ze zachowujesz sie jak dziecko neo

@Edit

Zaraz znajde ten cytat na niemieckim forum , oczywiscie forum ymira bo tam sa info na temat wszystkich serwerow. To jest takie swiatowe mpcforum

Człowieku grałem na tamtym serwerze i jakoś sobie nie przypominam żeby tam był chociaż 255lvl !

za duża sygna RMCF1902

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Informuję ,że na serwerze Celestial-world zostanie dodany 500 lvl oraz specjalna mapa żeby można było ten lvl gdzieś osiągnąć . Odbugowane zostanie minusowanie punktów życia!.Serwer zostanie włączony o godzinie 13.30 bądz 14.00. Za utrudnienia przepraszamy! - Polski cytat , przetłumaczony.

Hi!

Inform you that the Celestial-world server is added to lvl 500 and a specific map to be able to reach this lvl somewhere. Un-Bug will be below zero hit points!. The server is turned on at 13.30 Be 14.00. Apologies for any inconvenience! - Angielski cytat prosto z forum ymira

Nick : ZdzisiekHard

Królestwo : Shinsoo

Gildia : Hot

Level : 96

Serwer : Celestial-World

Czas gry : 1 dzien

Opublikowano

"Czlowieku , opanuj sie . Znales serwer Menghuanlj? tam max lvl byl 450 wiec moze byc wiekszy niz 255 . Widac po tekstach ze zachowujesz sie jak dziecko neo"

watpie zeby oni by zrobili sami system 128 bitowy i go nie opublikowali, poza tym to niewiarygodne zeby zrobili sami cos takiego

na systemie 64 bitowym mozna zrobic max lv 255

nie ma opcji zeby zrobili to sami, a jesli by np Microsoft to zrobil, to juz bysmy o tym wiedzieli, wiec nie wymyslaj...

@no to podaj link...

Opublikowano

Witam!

Informuję ,że na serwerze Celestial-world zostanie dodany 500 lvl oraz specjalna mapa żeby można było ten lvl gdzieś osiągnąć . Odbugowane zostanie minusowanie punktów życia!.Serwer zostanie włączony o godzinie 13.30 bądz 14.00. Za utrudnienia przepraszamy! - Polski cytat , przetłumaczony.

Hi!

Inform you that the Celestial-world server is added to lvl 500 and a specific map to be able to reach this lvl somewhere. Un-Bug will be below zero hit points!. The server is turned on at 13.30 Be 14.00. Apologies for any inconvenience! - Angielski cytat prosto z forum ymira

Dobra ale gdzie jest link?

Bo jakos sie go doczekac nie moge

Takie cos wymyslone i przetlumaczone przez translate google to mozesz sobie wsadzic w ....

My chcemy link koniec kropka

DAWAJ LINK

Opublikowano

Witam!

Hi!

Dobra dobra.. podaj linka

//

Opublikowano

Chociazby moglby podac linka a nie jakies wymyslone przez siebie teksty i przetlumaczone przez google translate

@Edit jakby co czekamy na odpowiedz Świebodzina

Opublikowano

Znaleźć nooba to nie trudno ale jak ten noob ma podać dowód to już nie wie co robić i bzdury pisze. Żeby mieć 500lvl trzeba większe systemy bitowe tak jak już djmati napisał. Na 64bitowym wyciągnie max 255lvl ponieważ są różnego rodzaju blokady/przedziały.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

At 14:30 the server is running Beta Celestial-world. All account will be deleted. Beta will be launched due to 500lvl tests. Beta will last 3 days. Then everything returns to normal!. Accounts will be restored.

Opublikowano

Oooo widać coś robią w mysqlbo strona cos nie czyta oby szybko on

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

milioner - kazdy ma dostep do google translate

wez juz przestan wymyslac, bo jak juz mowilem na ten czas niemozliwe jest zrobienie nawet 256 lv

Opublikowano

At 14:30 the server is running Beta Celestial-world. All account will be deleted. Beta will be launched due to 500lvl tests. Beta will last 3 days. Then everything returns to normal!. Accounts will be restored.

Nie wiem czy ja to juz pisalem czy nie ale:

JA CHCE LINKA

Opublikowano

Kurwa co ty znowu pierdolisz ! Zamknij już tą twoją jape i stąd spadaj bo już mnie dzieciaku wkurwiasz. Daj kurwa link a nie na translatorze tłumaczysz i jeszcze źle.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Ale noobek ten z tym resetem kont a ja myśle że mieli juz przygotowane tabele itd z tym 500lvl tylko teraz wgrywają mysql itd...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

nie bd sie wysilal . Daje wam info takie jakie uda mi sie zdobyc a jak wam nie pasuje to nie wierzcie ?? trudne? ?

Opublikowano

lukaski, gdyby to bylo prawda, to musieli by sami stworzyc system 128 bitowy, co jest bardzo trudne i watpie zeby zwykly programista pracujacy przy tym serwerze stworzyl chociaz podstawe systemu

up a tak trudno dac link do tych "informacji"? czy sam mam podac? jak tak to prosze google.translate.pl

Opublikowano

Ale noobek ten z tym resetem kont a ja myśle że mieli juz przygowotane tabele itd z tm 500lvl tylko teraz wgrywają mysql itd...

LUDZIE!!!! POWIEDZ MI SKĄD ONI BY NIBY MIELI WZIĄĆ TAKIE SYSTEMY BITOWE !?

za duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...