Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehhh leci mi 0.02 za moba na 119lvl na zoombie ;/

Zmniejszyli exp chyba. Masz dwa pierścienie expa?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

slawek - edytuj posty a nie robisz multi, od tego jest opcja edytuj...

@to nie wina gildi, bo tylko wojna w terenie by ci przeszkadzala ale pewnie nie miales, a tym bardziej te wojny chyba po 30 min czy 1h sie same koncza

@UltrA smocze noze

@aa slawek, co do expa, tak chyba leci na tym lv na zombie, ale nie jestem pewien bo ja tam dawno nie expilem wiec nie powiem dokladnie, najlepiej idz dobic ten lv do v1 atla jak malo na zombie ci leci, potem wybierz sie na v2 atla

@kupie jakies dobre sztylki 150+9 i wyzej i wymienie zbrojke na sure 150lv +6 all KD itp.. za taka na ninje, ew. jak wyzej to doplace

Opublikowano

eey gdzie jest ta pieczec co sie nia przechodzi do zoobmieland na kazdym lv ? o,O

Juz jej nie ma tera zombie sa od 100lv mozesz sie przeniesc u takiego faceta w m1 nemo jaki (jakos tak) i bierzesz naciskasz na niego>der teleport >waiter>zombie land

Opublikowano

kurde zbanowali mi postac 118 lvl no ale trudno mam nową 79 lvl ...

exp jest zmniejszony chyba

edit : już 200 kk sie udalo w red nazbierac , gdzie expic tak 85-100 lvl atlantyda red ???

NJxbd4x.png

Opublikowano

up nie dubluj tylko edytuj bo warna dostaniesz prawdopodobnie , mam pytanie wam tez exp gorzej leci ?

Mi exp leci dobrze.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

slawek - edytuj posty a nie robisz multi, od tego jest opcja edytuj...

1.Nie robię kurwa multi.

2.Chuj Cię to obchodzi?

3. Sam robisz multi bo każdemu zwracasz uwagę.

4.Nara

Jasio90.png
Opublikowano

RAPORT dla kolegi slawek1100 a ja mam pytanie co lepiej robic dla szamana dzwon czy wachlarz .

Do expa -> Dzwon

Do pojedynków -> Wachlarz

Ile trzeba mieć na ludzi, żeby atakować po 100k? Bo denerwuje mnie, że expie na zombie jakieś pół godziny i koleś zabije mnie bo akurat zabierze mi te 100k hp, a ja mam np. 75k. x_____________x

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...