Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest potrzebne i po ile żeby zrobić ten zielony mieczyk na 160 od +0 do +7,+8,+9 ?

Różne ulepszacze Eimery, Keksy, Nimm2 itd.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Założyłem na forum Celestial-World temat z tymi znakami zapytania bo niewiem co mam już robić. Znalazłem z 10 metinów na mapie od 170 i żadnego nie ubiłem bo mnie wywala... Chce kurde już tam normalnie grać bo jak tego nie naprawie to kończe z Celestial.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

A ile trzeba tych keksów , eimer , nimm2 np. na +1 ? Trzeba też np. gelbe perle itd. ?

Niewiem.

@UP

Musisz być w pt i mieć kogoś powyżej 140lvl-a i on musi grać na kamer modzie. Wtedy on wchodzi na mapkę od 140 i cię przywołuje. Nie wiem czy tak się da ale chyba tak.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Mógłby ktoś powiedziec jak założyc teraz konto gdy stronka nie działa ...

@All Czy ma ktoś 2 kOnto na którym nie gram. Chętnie przyjmę konto, dam Plusa i 5.

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

tutaj macie passy do mojego konta.Kto 1 ten lepszy Konto

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bieber jest Zajebisty

Nick:LoveAngelika

Lvl:105

Profka:Sura BM

EQ:Nawet Git 4x Epik,4x eq smoka i.t.p

Serwer:EliteMT2

Królestwo:Shinsoo <3

[x] - 50 postów

[x] - 100 postów

[x] - 150 postów

[x] - 200 postów

[x] - 250 postów

[x] - 300 postów

[x] - 350 postów

Opublikowano

Ok jak prześlesz to dzięki a skana nie potrzebuję.

@2x UP

Zdradziła cię i teraz płaczesz czy poprostu znalazłeś jakąś laseczkę i mamy w to klikać żebyś ty jej dupkę obejrzał???

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

robie pack w WinRar'a, jak sie spakuje to wrzucam i podesle na PW, chyba ze jak ktos jeszcze chce bo ma problem z clientem to pisac na PW ;]

Opublikowano

robie pack w WinRar'a, jak sie spakuje to wrzucam i podesle na PW, chyba ze jak ktos jeszcze chce bo ma problem z clientem to pisac na PW ;]

Ok. A ile to będzie miało około ?

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

980MB ma bez BMG i SS, pospakowaniu tak na oko...700mb? nie wiem, nie jestem w stanie narazie owiedziec bo spakowalo 40%, bo pakuje zeby jak najmniej zajmowalo ;p ale tyle co zwykly client ok 700mb ;], chociaz pewnie pod wieczor wrzuci sie na neta, bo mi wysyla do neta z ok 100kb/s ;], jak tylko upne to wysle

Opublikowano

ja wysylam calego clienta, sam pack wazy ok 960, a caly client (bez BMG czyli musyka i screenshot) te 980mb, a jak to spakuje to ok 700MB, te 20mb robi roznice taka, ze pliki clienta bez folderu pack, po spakowaniu zajmuja 7mb, wiec to prawie zadna roznica

@to jest caly client, tylko 20mb wiecej niz sam pack ;p

@ "to jaki sens wgl go wrzucania ?" taki sens, ze niektorzy maja problemy z mapa 170 i innymi rzeczami nawet po spatchowaniu, a u mnie wszystko dziala i jest git, dlatego wrzucam to dla tych ktorzy maja problemy z clientem ;]

Opublikowano

Wywaliło mnie i mam błąd, też tak macie?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Serwer off?

Ja mam błąd + zobaczcie jak "wygląda" strona:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.9 (Debian) mod_python/3.3.1 Python/2.5.2 mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g Server at celestial-world.com Port 80

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

lukaski, na metin2mod.tk jest laucher, dzieki ktoremu bez sciagania clienta mozesz grac na spol, lecz nie gwarantuje ze bedziesz widzial all, lepiej sciagnij clienta, a jak juz to poczekaj az ja wrzuce ;p pewny, dzisiaj o 17:00 patchowany wiec all sciagniete ;p

@83% sie spakowalo

@internal to znaczy wewnatrz, w srodku, cos takiego, serwer error, blad serwera

czyli cos z serwerem moglo sie stac, chociaz nie wiem, bo teraz nie ma mnie w grze

chociaz na stronie all ON, logo itp no i duzo ludzi zalogowanych wiec raczej nic sie nie stalo

@@sproboj jeszcze raz wejsc ;p@@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...