Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja właśnie zrobiłam tak jak Ty napisałaś. Zmieniłam nazwy, ale nadal jest to samo, nic się nie zmieniło. Nawet nie zaczęło mi pobierać paczów (kocham tak pisać :D), tylko ten sam komunikat wyskakuje.

Opublikowano

Ja sciągnałem nowego patcha, wypakowałem na pulpit, skopiowałem 3 pliki i wkleiłem do folder z grą no i patchuje:)

A tak btw to czy teraz serwer jest szybszy ?? Nie ma errorów i dc podczas czasu podziemi ?? "Żydek" chodzi normalnie w godzinach szczytu ??

Z góry thx za odpowiedz ;)

@EDIT:

Już byłem szczęśliwy, pierwszy patch zassało normalnie a drugi błąd:

"An Error has occured while installing the patch file.

Restart your PC and run the patch program again"

Co robić ?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Siema.Nie ja to wszystko zastąpiłem:D

witam

ja zastepowalem zmienialem nazwę i patrze laduje sie klikam start a tam SEND ERROR REPORT 3x pod rzad (jedno za drugim) wiec wyloczylem wlaczam raz jeszcze i tak samo...

prosze o pomoc

pozdr

Opublikowano

Boże, ja nie wiem. Ja w ogóle nie wiem jak mam zainstalować te pache. xD

http://www.zhu.vn/news.aspx?id=5

Stąd ściągasz :) zapisz na pulpicie i tam tez wypakuj, wypakowane pliki przenieś bezpośrednio do folderu z grą i wtedy pobierzesz pierwszy patch a z drugim będziesz mieć to samo co ja opisałem kilka postów wyżej :)

Prezes

Opublikowano

Pomóżcie z tym 2gim patchem...

Jest on może gdzieś wrzucony na jakąś stronkę ??

Prezes

Opublikowano

Jezu, niech coś z tym zrobią. Od trzech dni nie mogę wejść w grę, bo albo Ibres jest DOWN, albo to. x_x

edit. I niech usuną ten event Halloween, bo coś mnie trafi. x_x

Opublikowano

na innych forach z garmi gdy powstaje takiego typu post z problemem wielu graczy (jak nie wszystkich) to chociaz wypowiada sie GM admin lub inna osoba ktora wie co jest grane i moze jakos zaradzic, a tu kurde nikt dupy nie rusza by pomoc ludziom ehh szkoda gadac

Opublikowano

Ja już próbowałam wejść przez milion sposobów. Wypakowałam do starego folderu, zrobiłam też nowy i wypakowałam... Jak do starego to wszystko walnęłam to było tak samo, jak wcześniej, czyli komunikat, że nie można połączyć z serwerem. W drugim przypadku pobrał mi się jeden pach, a drugi już nie chciał. To postanowiłam pobrać te pache ze strony, wrzucić do folderu i usunąć stare, a wtedy to w ogóle nic się nie zaczęło instalować. Masakra, co oni w ogóle robią. Nie zarobią na naszych nerwach raczej, prędzej stracą.

Opublikowano

Sciagasz patcha...i wypakuj do folderu z gra...nastepnie pyta czy zastapic stare na nowe czy utworzyc nowe ....utowrzylam nowe stad mam LC1 ...wlacz wylacz kompa wlacz gre przez ikone lc1 ...zassało patche odrazu....Mi ten sposób pomógł...koleżance właśnie też .....pozdrawiam:)

Opublikowano

Nie rozumiem... Bo ja pobrałam od nowa grę i wpakowałam ją do tego samego folderu, też mam ikonkę LC(1), ale wyskakuje mi to samo co wcześniej, czyli błąd połączenia z serwem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...