Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już chcesz grać to graj na Katchar Ale ogółem z 777 duzo osób przeszło do Destiny

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ktos moze zna niemiecki dokladnie o co mu chodzi czy to juz koniec 777 ?

Hallo,

wie ihr wisst, ist der Server sehr kaputt und es fehlt an allen Ecken und Kanten.

Unser Admin machts nichts und jemand der dazu fähig währe ist auch nicht da.

Antworten tut der Admin mir auch nicht mehr.

Crank ist weg und Exitest ist weg.

Und als Crank gegangen ist, hat der Admin mir meine GM chars auf Katar genommen, da ich mit diesen 10er Rechte hatte da es wiedermal Probleme damit gab wie ihr wisst und er kein Risiko mehr eingehen möchte, somit habe ich auf Katar keinen GM Char mehr, nur auf den anderen Servern die aber nur 9er Rechte haben.

Damit kann ich leider nichts anfangen, denn ich kann euch bei Events keine Gewinne austeilen.

Kann keine besonderen Events veranstalten und am Server kann ich rein garnichts machen.

Das ist aber das kleinste Problem.

So wie ich erfahren habe wird 777 in 2-3 Monaten runter gefahren. Der Grund dafür ist das dann der Server ausläuft und nicht verlängert wird, da es sich nicht mehr lohnt für den Admin. Es macht also so oder so keinen Sin mehr hier noch Zeit, Geld oder sonstige Mühen rein zu stecken. Deshalb habe ich in den letzten 1-2 Wochen auch fast nichts gemacht.

Aber wie gesagt, ich habe FAST nichts gemacht. Ich habe mich für euch für einen neuen Server umgeschaut.

Auf dem es all diese Probleme nicht gibt die wir hier haben:

-Es werden keine Server lags mehr geben.

-Es werden regelmäßg Events veranstaltet und auch Jahreszeiten Events.

-Es wird extra für uns ein Deutscher Client gemacht.

-Jeder der auf den anderen Server wechselt wird ein Willkommens-Packet erhalten um euch den Einstieg zu erleichtern.

-Der Server hat zwar nicht ganz die selben Raten, ist aber genauso ausgewogen und es geht genauso leicht zu leveln und ist somit mit 777 vergleichbar.

-Der Server ist auf dem neuesten Stand der Updates, ja sogar teilweise weiter als German

-Das Team auf diesem Server ist groß genug, es beeinhaltet 15-20 GM und nochmal so viele GS

-Es gibt kein Dupe

-Keine Hacker

-Der Server ist sicherer als es 777 je wahr

-Das Team des Servers und der Admin ist erreichbar und hilft euch jederzeit bei Problemen und ist dabei noch viel fähiger als alle die bisher auf 777 GM oder GS wahren, geschweige denn unseres Admins

-weiterhin wird Multi erlaubt sein

Ich habe mich also darum gekümmert das ihr nicht ganz ohne da steht und bin gerade dabei mit den GM's und dem Admin den wechsel von euch zu Planen, das ist das einzige was ich für euch noch tun konnte.

Ich werde auch dabei helfen den Deutschen Client zu übersetzen, vielleicht werde ich ja dort weiter machen als GM, bin mir aber noch nicht sicher ob ich das weiterhin möchte.

Sobald wir fertig mit Planen sind (ich hoffe das wir diese Woche anfangen können) werde ich euch alle Infos zum Wechsel mitteilen und alle Infos über den Server, damit ihr erstmal einen Eindruck davon bekommt.

Hiermit wollte ich euch nur endlich mal sagen wie es aussieht.

777 wird down gehen es ist nur noch eine Frage der Zeit.

Ich bitte euch das ihr den nicht deutschsprachigen das ganze mal bissel mitteilt oder sich evtl. jemand die mühe macht das mal auf englisch zu übersetzen dem währe ich sehr dankbar, da ich erlich gesagt nicht so die Lust dazu habe

Opublikowano

Hello,

jak wiecie, serwer jest bardzo podzielone i nie ma brodawki i wszystkich.

Nasz Admin czyni ją zdolną do niczego i nikogo Wahre nie ma.

Odpowiedzi nie admin mnie nie więcej.

Crank nie ma, a Exitest odszedł.

I przeszedł jako Crank administrator zabrał moje znaki GM na Katarze, bo miał te 10 prawa ponieważ wiedermal Problem w tym, jak wiesz, i nie chciał ryzykować więcej, więc mam do Kataru GM już Char , tylko na innych serwerach mają prawa, ale tylko 9s.

Więc niestety nie mogę nic zrobić, bo mogę powiedzieć ci rękę na imprezach żadnych zysków.

Nie można organizować specjalne imprezy i na serwerze można zrobić czysty nic.

Ale jest najmniejszy problem.

Z tego co wiem 777 jest napędzany w ciągu 2-3 miesięcy. Powodem tego jest to serwer wygasa i nie jest przedłużona, gdyż nie jest już opłacalne dla administratora czyni albo sposób nie więcej Sin jeszcze czas na pieniądze lub inne problemy w środku. Dlatego spędziłem ostatnie 1-2 tygodnie i uczynił prawie nic.

Ale jak powiedziałem, prawie nic nie zrobił. Szukałem dla ciebie na nowy serwer.

We wszystkich tych kwestiach, nie jest to, że mamy tutaj:

-Nie będzie już więcej opóźnień serwera.

-Istnieją regelmäßg organizuje imprezy i sezonowych imprez.

-To jest wykonane specjalnie dla nas, klientów niemieckich.

-Każdy zmian do innego serwera, pakiet powitalny w celu ułatwienia Ci zacząć.

-Serwer nie to samo tempo, jest równie wyważone i jest tak samo łatwy w poziomie, a zatem jest porównywalne 777-ga

-Serwer jest na krawędzi tnącej aktualizacji, a nawet więcej niż niektóre Niemiecki

-Zespół na tym serwerze jest na tyle duża, że ​​stanowi 15-20 GM i znowu, jak wiele GS

-Nie ma dupe

-No Hackers

-Serwer jest bezpieczniejszy niż kiedykolwiek prawdziwe 777

-Zespół serwera i admin jest dostępny i pomaga wam żadnych problemów i jest o wiele większe możliwości niż wszystko prawda do tej pory 777 GM lub GS, nie mówiąc już nasi Admini

Wielu będzie nadal dozwolone

Byłem tak zmartwiony o tym, że nie jest całkowicie bez tam i jestem w procesie z GM i admin o zmianę planu, to jest jedyne, co mogę dla ciebie zrobić jeszcze.

Będę również pomóc w tłumaczeniu niemieckiego klienta, może zrobię jeszcze bardziej tam niż GM, ale nadal nie jestem pewien, czy chcę kontynuować.

Kiedy skończysz z plandeki (mam nadzieję, możemy rozpocząć w tym tygodniu) Powiem ci wszystko się zmieni i. Wszystkie informacje na serwerze, tak aby uzyskać pierwsze wrażenie

Niniejszym chciałem ci powiedzieć, tylko w końcu jak to wygląda.

777 idzie w dół, to tylko kwestia czasu.

Pytam cię, że to nie jest niemiecka cały czas mówi Bissel lub ewentualnie ktoś, kto sprawia, że ​​czas, aby bez trudu tłumaczyć angielski Byłbym bardzo wdzięczny, jak powiedziałem Erlich nie mają dla niej smak

Opublikowano

Teraz tos kolego pojechal po bandzie .Uzyles translatora google i takie lumaczenie zawiera pelno bledow . Pytalem sie czy ktos zna dokladnie niemeicki a nie czy ktos umie uzywac translatora internetowego .

Opublikowano

Tak jak już napisałem w innym temacie, GM wygłosił swoją opinię na ten temat.

Hallo,

wie ihr wisst, ist der Server sehr kaputt und es fehlt an allen Ecken und Kanten.

Unser Admin machts nichts und jemand der dazu fähig währe ist auch nicht da.

co w skrócie znaczy, że wiadome jest to, że serwer jest rozwalony i administrator nic nie robi.

777 wird down gehen es ist nur noch eine Frage der Zeit.

777 padnie, jest to tylko kwestia czasu.

Opublikowano

hmmm dlaczego napisales tylko troche o tym?

z tego co wiem to 777lc bedzie na nowym dedyku czy cos takiego i bedzie odnowione

04385063905025824276.png

Opublikowano

ej ej ej mam nadziejejze postacie zostana bo nie mam zamiaru 174 lvli zapierdzielac znowu .... Ktos info ma?

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...