Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś patch wyszedł:D Możliwe, że już działa... Na forum serwera piszą, że Katar jest "Katar jest wyłączony na zawsze"

BesieK czasem mnie wena ponosi i pisze jakieś bzdury :D Nie lubię neosów z metina, więc krytykuje ich pod każdym względem i gdzie się tylko da, na forach, w samej grze... itp...:] Rzadko w metinie można spotkać ogarnięty serwer, na którym większość osób grających to normalni ludzie, a nie neosy...;p Dlatego zamieniłem m2 na lc, chociaż to drugie się szybko nudzi;/ Jeszcze nie powstała gra, która by sprostała moim wymaganiom...;D

Na samym forum jest spora różnica między ludźmi, którzy przeglądają temat;p W metinie jeśli ktoś dostał jednego minusa, to każdy noob, który to zobaczył, dawał następnego i tak się zbierało 40 minusów;D Z plusami jest tak samo ;p Neosy nie chcą się wyróżniać, chcą by ich traktowano jak innych :D a w ogóle o czym ja pierdo.... :P

Edit: Wszystko działa;]

O lol jaki drop kasy.... w tombie mi dropnęło 16kk z mobka

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyżby event ? ;P Tak wgl. na tym serwie to ja gram 1 raz a w lc 2 ;P na privku 1 raz xD i mam mały problem z translatorem głowny folder instaluje wszystko git spatchowane itd. zainstalowane włączam gre to mam pytanie czy wysłać raport daje tak to się powtarza daje nie to zawiesza mi kompa i po robocie ... ;d

Opublikowano

Czyżby event ? ;P Tak wgl. na tym serwie to ja gram 1 raz a w lc 2 ;P na privku 1 raz xD i mam mały problem z translatorem głowny folder instaluje wszystko git spatchowane itd. zainstalowane włączam gre to mam pytanie czy wysłać raport daje tak to się powtarza daje nie to zawiesza mi kompa i po robocie ... ;d

Wyślij mi swoje gg, zobaczymy co da się zrobić z tym raportem...;p

Opublikowano

bo zmienili rate dropu golda

nie wiedzieli co zrobic z gold hackami to wprowadzili ze kasa ladnie dropi

Nom teraz kaska kozacko leci i gold haxy już są zbędne. Tylko nie wiem czemu, czasem mnie rozłącza i muszę uruchomić od nowa LC.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Wyskakuje wam też takie coś :Verbindung zum Server verloren ??? Mi takie coś co chwilę klkiam ok i się gra wyłacza

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

bo zmienili rate dropu golda

nie wiedzieli co zrobic z gold hackami to wprowadzili ze kasa ladnie dropi

Co z tego, że Ci dali większy drop kasy... Przecież przy tym wszystkie ceny i tak poszły w górę....

Opublikowano

w sumie racja paweł, żeby drop był mały i nie było gold hacków musieliby zrobić zabezpieczenia a jak znam świat trochę to potrwa ^^^

Opublikowano

Chyba rejestracja off bo w grze normalnie idzie grać, spróbowałem zrobić nowe konto i nie idzie ;/ jakbym miał 2 i 1 nie potrzebne to bym Ci odstąpił 1 ale nie mam ;/

@Leon

Ja w to gram (na tym privie) niecały tydzień znam jedną osobę, ale przeważnie gram sam poczekaj do 15 może włączą a na pewno włączą bo w grze niema lagg ani nic z tych rzeczy

Opublikowano

Chyba rejestracja off bo w grze normalnie idzie grać, spróbowałem zrobić nowe konto i nie idzie ;/ jakbym miał 2 i 1 nie potrzebne to bym Ci odstąpił 1 ale nie mam ;/

A znajdziesz kogos kto ma 1 konto nie potrzebne ?? prosze
Opublikowano

Ja zaczynam grać w lastchaos, ale widze że rejestracja zamknięta, jeżeli ktoś ma wolne konto to podziękowałbym plusikami lub minusikami jak chcecie

//Jednak da się robić

napiskx.png
Opublikowano

nie mogę się zalogować do gry ciągle wywala ze złe hasło a pisze prawidłowo na pewno ma ktoś tak jeszcze ? albo wie co kaman ? serwer szwabski to ogólnie tandeta ale gram nom grałem jak dotąd

Opublikowano

Serwer znowu lezy

Chwile był on, naprawili żyda i padł znów...

Słowa admina(tłumacz Google chrome):

"Aktualizacja 15.04.2011

1) Drop problemy stawki zostały ustalone, będzie jak dawniej, jak 3 moby spadek hs

2) Usuń wszystkie nielegalne złota w grze.

Przykro mi, bo proces aktualizacji napotyka na pewne problemy, więc czas konserwacji zostanie przedłużony, proszę czekać na nasze zgłoszenie, thx"

Co do punktu 1 to dobrze, można teraz łatwo kasę zarobić... Co do drugiego... i tak ceny u żyda wielkie jak...

Opublikowano

ale juz tanieje... chociaz wyrwi zadzialal

30kk za czysty hełm dla tytana... a ich w tombie jest pełno;] To się nazywa spadek cen xD

W wolnym czasie zobaczcie sobie to:D

http://www.youtube.com/watch?v=DT9pic4Wm2M

Opublikowano

Witam.

Bardzo bym prosił o pomoc, a więc chodzi o to ze gdy pobieram LCh 777 z tąd (http://www11.zippysh...38291/file.html), gdy ściągneło się już ok 25% plików nagle ściąganie sie zacina i po ok. 5 min. wyskakuje mi błąd ze połączenie z serwerem niepomyślne czy jakoś tak....

Próbowałem juz dziś kilka razy ściagać ale przeważnie po pobraniu juz 1/4 znów się zacina. Czy wie ktoś co może być tego przyczyna? Albo czy może ktoś wie z jakiej innej strony można to pobrać?

Opublikowano

Witam.

Bardzo bym prosił o pomoc, a więc chodzi o to ze gdy pobieram LCh 777 z tąd (http://www11.zippysh...38291/file.html), gdy ściągneło się już ok 25% plików nagle ściąganie sie zacina i po ok. 5 min. wyskakuje mi błąd ze połączenie z serwerem niepomyślne czy jakoś tak....

Próbowałem juz dziś kilka razy ściagać ale przeważnie po pobraniu juz 1/4 znów się zacina. Czy wie ktoś co może być tego przyczyna? Albo czy może ktoś wie z jakiej innej strony można to pobrać?

Pobierz przez flashgeta, on sam wznawia pobieranie, więc na pewno Ci takie coś nie wyskoczy...;] Zapraszam na Ibres;]

Opublikowano

mam problem z lc 777: gdy sie rejstruje wyskakuje mi jakis niemiecki komunikat sru tu tu tu majtki z drutu i próboje moj kazdy email login i haslo i nic dalej to wyskakuje co robic ??

Od urodzin aż do śmierci pozytywnie pierdolnięci. paulo coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...