Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast go krytykować możesz mu pomóc...

Krytyka jest jedną z najlepszych sposobów Nauki^^ i zręsztą po co miał by ktoś tracić czas ta takie błazenady o.O jak wiesz lub może nie ale Czas to pieniądz..

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

x trap to prawie jak hackshield ja obejścia ci nie zrobie bo nie umiem. zobacz ten topic

http://www.mpcforum.pl/topic/261151-poradnik-mc-bez-pobierania-do-lc/

Opublikowano

Witam.Czy wy też macie takie wielkie lagi w grze ?I jeśli tak to kiedy to przejdzie ? Bo nie da się grać.Dużo ludzi piszę że ma mega lagi.

Opublikowano

Witam.Czy wy też macie takie wielkie lagi w grze ?I jeśli tak to kiedy to przejdzie ? Bo nie da się grać.Dużo ludzi piszę że ma mega lagi.

Ja miałem w nocy lagi co 5 min lagg po 10-15 sekund dziś koło 15 tak samo. po ich stronie leży wina lagów.

Opublikowano

EEE dla mnie to jest beznadziejny serwer bo ciagle cofa do tylu jak chodze gdy by nie bylo cofania to jest to badzro fajny serwer

Opublikowano

Czy jest jakieś forum do tej wersji gry , potrzebuje dobrych rad na temat farmy , expa itp proszę o pomoc :P Jak farmic gdzie farmic , itp. lub link do tematu takiego jestem nowy :P

Opublikowano

@up

polecam poszukać tu ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/134511-spis-tutkow-poradnikow-i-innych-rzeczy-do-gry-last-chaos/

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

a żeby konto założyć to tez coś specjalnego potrzeba czemu te ss tak życie uprzykrzając

Nic specjalnego nie potrzeba login 4-16 znaków hasło 6-14 znaków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...