Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam inny problem mianowicie potrzebuję 3 plików gdyż u mnie są one uszkodzone, jeżeli ktoś wysłałby mi je na maila byłbym wdzięczny.

Chodzi o pliki:

- d1_gagoilb001.bm ścieżka: Data\World\M_combo\Ska

- t_05.tex Data\World\M_combo\Texture

- pk_cloud.tex Data\World\PK_tournament\Texture

Mail: [email protected]

Z góry dzięk:)i

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zmienił adres i dlatego musisz sciagnac nowy patcg ze strony i jak sciagniesz to wklej do folderu tam gdzie masz lc i zastąp stare pliki nowymi.

Opublikowano

Dobra... :) Witam wszystkich. Mam zamiar przenieść sie do waszej społeczności na serverze 777 :)

Tylko teraz prosze o pomoc. :)

Skąd mam to ściągnąć ( najpierw chodzi mi o głownego klienta ) oraz to spolszczenie.

Interesuja mnie linki.

... Próbowałem sie również rejestrowac ale nie wychodzi mi to . gdzie mam to zrobic ?

Wiem wiem ... z pytan wynika ze jestem bardzo nie kumaty lecz przyczyną jest znajomosc jezyka niemieckiego równaa 0 :)

Opublikowano

Oj przepraszam. Juz sie zarejestrowalem.

Zaczynam pobieranie.

Teraz mam pytanko. Na jakim serverze znajde jakąs Polska Gildie z Team speakiem z miła atmosferem i w miare z dorosłymi ludzmi :)

Opublikowano

no nie wiem ja osobiscie polecam ceriera jest wprawdzie mniej osob ale za to nie ma takich lagow jak na katar i ja tam gram i jestem zadowolony ze nie gram a katar bo tam sa straszne lagi juz od 17 juz sie nie da siedziec.

Opublikowano

Ja znam polska gildie nazywa sie CoolPL i jest tam ts ale za duzo osob tam nie ma.Jak chcesz dobra gildie z ts to idz na katar do Stygmaty oni gadaja na ts

Opublikowano

Witam. Mam trzy pytania dotyczące gry.

1. Co to jest Cerga i jak ją można dodać do przedmiotu?

2. Jak można szybko i sprawnie zarobić kase?

3.I gdzie można szybko poexpić na 60 lvlu Tytanem w ekwipunku +7/8/9?

Z góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

1. Cargi dodajeszu jubilera obok NPC ze zbroją.

2. a) postać 20lvl - drop HSów na harpiach / smoczydłach (ja na harpiach dropie ok.120 - 170 hsow na 1h - czyli po 2kk/szt daje ok. 300kk / 1h )

B) zbierasz drop w tomb ze skrzeków po sfiny i sprzedajesz u NPC - tytanem miałem ok. 25-40kk za 1 kurs.

c) sfiny - fiolet i do tomb na skrzeki i tak do 73 az bedziesz mial lepszy wep i set, wtedy fiolet zbijasz na antykach / anubach.

Prezes

Opublikowano

Witajcie.

Gram od wczoraj w owego last chaosa.

Zrobilem gildię 6 lvl, nową postać szelmę i farmię w procyon'ie.

Niebiany dropią jak głupie to chyba normalnie na dropie x10.

Uzbierałem 170, więcej nie mogę bo jestem przeładowany (150%)

Chcę je sprzedać ale sęk w tym, że nie wiem za ile <_<

Mógłby ktoś powiedzieć, za ile sprzedam jednego niebiana na CH1 serwer Delum ?

Z góry dzięki !

Dziś pojawił się jeszcze jeden problem - gdy wylogowuje się nie moge się ponownie zalogować ponieważ wyskakuje mi komunikat że konto jest już połączone...

Też tak macie?

Mam nadzieję że pomożecie z tymi niebianami ;) Paa. !

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

[quote name=Seba xdd ^^' timestamp='1298297399' post='2099320]

Witajcie.

Gram od wczoraj w owego last chaosa.

Zrobilem gildię 6 lvl, nową postać szelmę i farmię w procyon'ie.

Niebiany dropią jak głupie to chyba normalnie na dropie x10.

Uzbierałem 170, więcej nie mogę bo jestem przeładowany (150%)

Chcę je sprzedać ale sęk w tym, że nie wiem za ile <_<

Mógłby ktoś powiedzieć, za ile sprzedam jednego niebiana na CH1 serwer Delum ?

Z góry dzięki !

Dziś pojawił się jeszcze jeden problem - gdy wylogowuje się nie moge się ponownie zalogować ponieważ wyskakuje mi komunikat że konto jest już połączone...

Też tak macie?

Mam nadzieję że pomożecie z tymi niebianami ;) Paa. !

Szkoda sprzedawać niebianów lepiej zostawić później będziesz chciał coś ulepszyć to nie będziesz miał czym ;] hsy po 1-2kk chodzą.

A co do logowania to tak się zdarza wyłącz grę i spróbuj ponownie ,albo odczekaj chwile i wtedy spróbuj musi zaskoczyć. Serwer mają ch**wy to dlatego.

Opublikowano

Dzięki za pomoc, lecz jest jeszcze jedno pytanie. Na harpiach to zastopowany exp mieć tak?

Tak, oczywiście blok exp 100% :)

Prezes

Opublikowano

Gdzie mógłbym kupić Mapę Dratan? Ponieważ na serwerze z kimś się dogadać... masakra...

Kupić mapę Dratan ? yyy ? przecież mapa jest pod klawiszem "M" więc co Ty chcesz kupować ?

Opublikowano

Siemka, nie ma ktoś może multiclienta do 777 ?? sposób "Jeśli masz 2 konta użytkownika na kompie to dobrze jeśli nie to zrób. Włączasz clienta odpalasz postać czy co tam chcesz zrobić. Potem w start->wyloguj->przełącz użytkownika->wybierasz te drugie konto. Odpalasz clienta na 2 koncie i cieszysz się 2 włączonymi LC " u mnie nie działa.

1309364444-U363838.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...