Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oddam konto ns 103 lvl z pro eq wep 130+15 set 105-130 +10. Sp do 140 lvla (do farmy) za calosc 30zl pw moge pokazac co mam

Zdecydowanie nie polecam tego typa Stachu to oszust i złodziej już raz "kupiłem" od niego konto.. pograłem dosłownie 10min po czym zmienił passy do konta. To było konto na Eterni. Nie radze z tym typem robić interesów.

Edit: w ogóle to konto jest kradzione więc sami widzicie jaką osobą jest ten "człowiek".

Opublikowano

jest jakiś czas kiedy serwer działa dobrze ? bo jak na-razie to dno

Ja tam nie wiem bo już nie gram ale mam nadzieje ,że serwer w najbliższym czasie będzie R.I.P :D

//skoro nie wiesz to czemu się udzielasz? - warn za spam...

Opublikowano

Chciałbym abyście udzielili mi Pierwszej Pomocy:)

Spójrzcie na to :

http://img525.imageshack.us/i/beztytuuqng.png/

Jakies propozycje?

Zapewne podczas instalacji wyskoczył Ci jakiś błąd i gra nie zainstalowała się w 100%tach dobrze. Zainstaluj jeszcze raz grę ale wcześniej wyłącz antywirusa i zaporę sieciową. Jeśli to nie pomoże pobierz clienta jeszcze raz ale tak żeby się ściągnął cały :) pzd

Opublikowano

VinoX dużo ten plik waży? Jak będę u siebie w domu to Ci go wrzuce.

mpcsygna.png

"Jedyny sposób, żeby uwolnić się od pokusy to jej ulec."

93707867.png78489696.png

Zbieram plusy.

Opublikowano

Mam problem wyskakuje mi taki oto błąd http://img703.imageshack.us/i/bugue.png/

Prubowałem ściągać 2 razy, wypakowywać z wlączonym i wyłączonym antyvirusem. Normalnie mi sie aktualizuje(oczywiście tylko za 1 razem mi sie aktualizuje ale to chyba jasne) naciskam start i po około 10sec ten błąd wyskakuje więc jeżeli ktoś wie co zrobić żeby to działało to prosze o odpowiedź.

Opublikowano

@Marcin120

Miałem to samo, proponuję zrobić tak :

odpal :C:\windows\system32\drivers\etc\potem wejdź w host przez notatnik i na końcu wklej to: 84.23.71.102 xtrap.lastchaos.de

Mi pomogło ;)

Pozdrawiam, miłego lvlowania ;p

Opublikowano

No niestety...rozpakował patch 1/4 na końcu 1-ego...wyskakuje komunikat "An Error has occurred while installig the patch file.restart your PC and run the patch program again."...Restart niestety nie pomaga....:( Jakieś podpowiedzi?

Opublikowano

Mi już pomogło:0...to chyba mój błąd był...jak rozpakowywałam patch-a robiłam ze ma zmienić stare na nowe....a teraz zrobiłam zmień nazwę,skopiowała się ikona do luncher-a i przez nią wejdź..powinna być w pliku z grą "LC(1)".... ..przez nią wejdź ..mi pomogło Pozdrawiam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...