Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę przez LC1, ale zobacz... Jak wypakowałam zawartość do innego folderu to zaczęło mi się robić tak samo, jak wszystkim... Więc nie wiem o co może chodzić...

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypakowałem patch w folderze z grą ale nie mam LC(1)... Co ja robię źle ?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

a tak wogole da sie te gre odinstalowac? (moze glupie pytanie ) ale nie ma tej gry w panelu sterowania (dodaj/usun programy)

czy wystarczy tylko usunac folder z ta gra?

Opublikowano

Ja zapisałam patcha do folderu z grą i tam też go wypakowałam, zamieniając stare pliki na nowe.Gra działa :rolleyes:

Opublikowano

uff dziala, sam niewiem do konca jak to zrobil;em ale wazne ze dziala... ale jest nastepny szkopul. nie dziala mi teraz latka polonizacyjna mam znow all po niemiecku ;/

Opublikowano

witam. ja z kolei mam inny problem. zamiast niemieckich napisów mam kropki i nie moge nic z tym zrobic. instalowałem ten translator z niemieckiego na polski i dalej mam te kropki. Wiecie jak przywrócić napisy?

Opublikowano

witam. ja z kolei mam inny problem. zamiast niemieckich napisów mam kropki i nie moge nic z tym zrobic. instalowałem ten translator z niemieckiego na polski i dalej mam te kropki. Wiecie jak przywrócić napisy?

naprawilem to, wystarczyło ustawic w opcjach grafiki poziom mip map na maxa.

A jeśli ktoś ma problem z pachowaniem gry to wystarczy zmienić nazwe pliku LC.exe na LC777.exe. wtedy patch instaluje sie bez problemu. Wtedy chyba nawet nie trzeba ręcznie kopiować tych trzech plików ściągnietych jako patch z oficjalnej strony 777. A jeśli chodzi o wgranie spolszczenia to wystarczy w sciezce instalacji translatora podac główny folder z grą albo wypakowac zawartość gdziekolwiek i skopiować całą zawartość folderu data do folderu data w głownym folderze gry.

Opublikowano

Dalej nic nie mogę zrobić... 2 patch staje dosłownie 30kb przed końcem...

Masakra....

Prezes

Opublikowano

Dalej nic nie mogę zrobić... 2 patch staje dosłownie 30kb przed końcem...

Masakra....

a zrobiłeś tak jak pisalem?

1.Pobrany plik rar. z grą wypakowujemy byle gdzie.

2.Zmieniamy nazwe pliku LC.exe na przykładowo LC777.exe, wtedy po zmianie nazwy odpalamy jeszcze raz plik LC.exe albo LC777.exe (bo utworzy nam się po zmianie nazwy pliku LC.exe drugi plik LC.exe. wtedy patcher działa poprawnie. (też mialem ten błąd podczas instalacji 1 albo 2 patcha pod koniec.

3.Jeśli chcesz mieć polskie napisy to podany wcześniej translator zainstaluj w GŁOWNYM FOLDERZE gry.

Jeśli to nie pomaga to zainstaluj ręcznie, czyli: zainstaluj zawartość translatora gdziekolwiek, po czym pliki z folderu data który uzyskałeś dzięki instalacji translatora.exe skopiuj do folderu data który znajduje sie w głownym folderze gry.

Jak tak zrobisz to powinno wszystko działać bez problemu, na spokojnie to zrób.

Opublikowano

Zmieniłem nazwę - sprawdzam :)

I poszło :)

Zobaczymy jak next patche :)

narazie nie dziękuje żeby nie zapeszyć ;p

@EDIT

Poszły wszystkie patche tylko czy one wszystkie zajmowały po 785.814 ??

Prezes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...