Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie.A więc gdzie można wydropić jajko (z ktorego wykluwa się smoczątko) ? Za odp dam oczywiście +

z mobow musisz wydropic lub kupic od kogos xD

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Teraz troche ni z gruchy ni z pietruchy. Ma ktoś zbędne konto na eterni ?? wieszkosc graczy odeszla tutaj wiec pisac pasy na pw. jednak wolalbym same itemy ;]

titan.jpg
Opublikowano

Tak server jest off przez jakieś 3 godziny bo jak widzicie gra cały czas się rozwija dodają nowe moby i nowy sposób płatności a po mimo to będą też nowe pod servery wyczytałem na ich forum że ponoć ma powstać nawet iberius ale czy to pwene to nie wiem a w kathar ma być 9 pod serverów w tym 3 "NO PVP"

Jak ktoś ma problemy z odpaleniem gry niech pisze pomogę:):)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Nie będę jeszcze raz 880 mb pobierał :D Nie chce mi się już :D To i tak nie zadziała ;/

kolego pobierz pather wgraj do pliku niech pobiorą ci się aktualizacje trwa jakieś 20 sekund bo waży to około 1MB i odpal gre na nowo i cykasz:)

po mimo to szukam GILDI

nazwa postaci Lordzik112PL >lvl 44 cały czas rośnie na koncie 900KKK

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

UP

Nie pisz double postów, od tego jest opcja edytuj !

Masz racje kolego: wybacz:):)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Witam wszystkich jestem tu nowy, chciałbym zapytać czy coś jest nie tak z tym serwerem bo jakoś od wczoraj nie mogę się zalogować. A i jeśli się zaloguje to można liczyć na jakąś gildie z blokiem expa ;D. Proszę o pomoc przy zalogowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...