Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdy wczytala mi sie postac wyskakuje send error report i sie wylacza

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A mi się coś Aktualizowało , to jest dobrze cze źle?

Moje TuTy

[TuT]Jak zabic 1 lvl METIN2 PL

http://www.mpcforum.pl/topic/157538-tut-jak-zabic-1-lvl-metin2-pl/

[TuT]Czarny Militar.

http://www.mpcforum.pl/topic/201960-tut-czarny-militar/

Opublikowano

Adres forum naszej gildii

www.polishdreamteam.xup.pl

podania składać w dziale rekrutacja w postaci jaka przedstawiona jest w temacie "Wzór podania o przyjęcie do Gildii"

Opublikowano

To może wyjaśnij czemu nie polacasz tej gildi?? bo samo " Nie polecam gildii. " nic nikomu nie powie o.O

Otóż to może wytłumacz dlaczego ?:D czyżbyś był jednym z tych ,którzy wylecieli za swoją "wiedzę" na temat gry? a raczej za nie wiedzę :D

Naprawdę słuchanie codziennie pytań typu:

* gdzie expić na 40 lvlu?

* ile potrzebuje pu?

* gdzie dropi set 40-42

Jest bardzo denerwujące i byliśmy zmuszeni zrobić małą selekcje ;) ale dopiero w sobotę zrobimy prawdziwą selekcje bo do tego czasu reszta gildii ma czas ,aby wywiązać się z zasad panujących w gildii mam nadzieje ze zmniejszy się ilość n00bków ;)

Opublikowano

Nie wyleciałem za nie wiedzę, sam opuściłem gildie, nie podobało mi się traktowanie, z takim ' wywyższaniem ' się i dużą olewką, na graczy z mniejszym lvl'em. Odszedłem, bo potrzebowałem bloka, dla drugiej postaci, a mianowicie dropera, i wielokrotnie pytałem, a Wy nic, jeśli Wam sie nie spodobało to to wystarczylo napisac nie, ale nie olewać nie lubie czegoś takiego.

Opublikowano

Siema mam problem właczam Lanchra (w grze mam 78 poziom) patrze załaduję sie Klikam Start i nic zacina sie i stoi czekam 20 min i nic co zrobić !!!

x

Opublikowano

Trzeba, cierpliwości, nie długo pewnie wszystką naprawią/wyjaśnią, wątpię żeby, serwer upadł :). 777, to raczej ogarnięty team.

:) Witaj Darku :P >>> Szelest;)

Opublikowano

z tego co wiem to jest sposób na obejście.

Ale tu pada pytanie..?

Po co.?

za mało wam jeszcze..??

ludzie zastanówcie sie exp jest spoko! drop też! pu również!

więc czego jeszcze chcieć..??

speed hacka..??

bez jaj w takich grach nie chodzi o hacki lecz o dobrą zabawe!!

nauczcie się grać bez nich!

jak nie potraficie to zapłać z 6 zł i zaloguj się

elitepvpersl.PL

ale to jest bez sensu!!

aa..

i jeszcze jedno nie piszcie server off czy server on!! bo tylko robicie spam admin forum lub mediator powinien sypać ostrzeżenia bo to jest SPAMOWANIE przeczytajcie REGULAMIN!!!

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

cześć powie ktoś jak zainstalować last chaos 777 za odpowiedzi dam plusika lub minusika kto co woli

Nie umiesz wypakować pliku rar??!! Pozdrowienia z gór omfg ;] idź się dokształć zamiast grać

Opublikowano
Nie umiesz wypakować pliku rar??!! Pozdrowienia z gór omfg ;] idź się dokształć zamiast grać

Zamiast go krytykować możesz mu pomóc...

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Super serwer, + leci ale... ale... mam 1 problem :/ Lochy działają? bo jak gram to po zleceniu się na mnie około 9 mobów tracze połączenie z serwerem. Wie ktoś jak to naprawić?Bo potrzebuje kasy a za 2 loch jest 30k i 3 MS'y a potrzebuje jeszcze 150k xD

@EDIT

Po ile chodzi 1 Neibian??

Opublikowano

Dla wiadomości napisze ,że dodano nowy serwer Ibres ;)

@beliaar12

Chcesz ,żeby takie osoby jak ten który nie umie wypakować pliku rar grały w tą grę? bo ja szczerze mam takich ludzi powyżej uszu i jak będzie jednego mniej to się bardzo uciesze ;)

EDIT:

Super serwer, + leci ale... ale... mam 1 problem :/ Lochy działają? bo jak gram to po zleceniu się na mnie około 9 mobów tracze połączenie z serwerem. Wie ktoś jak to naprawić?Bo potrzebuje kasy a za 2 loch jest 30k i 3 MS'y a potrzebuje jeszcze 150k xD

@EDIT

Po ile chodzi 1 Neibian??

O jaki loch Ci chodzi ? nie rozumiem ;] spróbuj zainstalować jeszcze raz klienta ale przy instalacji WYŁĄCZ ANTYWIRUSA żeby nie usunął żadnego pliku bo może pomyśleć ,że to wirus i usunie jeden pliczek mniej i już gra nie działa jak należy ;)

HSy są po 1 - 1,7kk

Opublikowano

Mam pytanie dotyczący towarzyszy bo jak idę zanieść smocze jajo do gościa w dratan to niby pisze otrzymałeś towarzysza pod spodem pisze otrzymałeś smocze jajo i jakoś nie mam tego towarzysza w eq i wg od nowa niby ta misji i nie wiem czy to jakiś bug... proszę o odpowiedzi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...