Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanko.. czy ja musze na poczcie przy rejestracji odbierac link aktywacyjny ? czy moze dzis są konserwowane servery i nie moge sie zalogowac? nie wiem co jest tego przyczyna : )

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaloguj nie na strone głuwnej i sprubuj na lc a i tak nie działa bo cos robiom

Boże widzisz i nie grzmisz.. naucz się pisać chłopaku.. a wracając do tematu to ten serwer jest jeszcze jako Open Beta więc dlatego raz działa a raz nie. Fakt faktem ,że to denerwujące bo raz można grać normalnie a innym razem co 10min dostajemy DC (disconnect) lub są masakryczne lagi ale mam nadzieje ,że jak serwer wystartuje oficjalnie takich problemów nie będzie.

Na tej stronie można sprawdzić czy serwer jest ONLINE czy nie.

http://chaosprojekt.com/777/

Opublikowano
zal do dupu z takim lc

jaki zal znowu nie działa zallllllllllllllllll

Nie spamuj + nie pisz double postów, od tego jest opcja edytuj :]

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Serwer, już jest ON, ale mam straszne DC co chwila, Wy macie to samo? Tylko bez pseudo odpowiedzi?:-)

Opublikowano

Musicie zrozumieć i uzbrojić sie w cierpliwość , ponieważ servery są ciągle w budowie(ulepszane) myślę że Last Chaos 777 to falstart, wiec mają problemy z przeciążeniem . Nie bedzie trwało to długo ciągle są wgrywane nowe pathy, mam nadzieje że nie bedzie problemu z Kupcem, mam na mysli mega buga :] Może to potrwać, góra tydzień w miedzy czasie servy bedą otwarte dla sprawdzenia. Pozdrawiam darek66

Opublikowano

A odp, jest prosta, i już wiele razy padała odpowiedź - Jak skończą pracę nad serwerem (bugami itd), nie da się określić kiedy to nastąpi... Pomyśl logicznie:).

Opublikowano

Czy jest możliwe, że to, co się teraz dzieje na serwerach jest efektem ataku hackerskiego??? Parę dni temu, kiedy jeszcze mogłem się połączyć i nie wyskakiwał mi napis "connect file open FAILED", w rubryce anonse widziałem info mówiące o przepuszczonych atakach hackerskich. Trochę mnie to zmartwiło, więc chciałbym się spytać, czy taki atak mógłby "uszkodzić" serwer. Nie jestem informatykiem, więc proszę o wyrozumiałość.

Edit: Wyświetliło mi się okienko, przepraszam za wprowadzenie w błąd, owszem, DDoS to atak hackerski ale niczego nie usówa i wcale nie musi być spowodowany przez hackerów, z tego co mi wiadomo. Jeszcze raz przepraszam.

Opublikowano

Było by śmieszne dostać bana za pochodzenie , Nowe servy są po to aby przyciągać nowych graczy ! Im jest ich więcej, tym lepszy zarobek, wiadome. Last Chaos777 jest pryatnym serverem ogólnie powszechnym i szukanym, przecież istenieje też LC France, German itp... ale mają takie same proporcje co nasz ibres i kathar wiec ludzie wolą pograć na PL. Prywatny server jest dla WSZYSTKICH. Co do Ataków hack napewno są próby lecz LC777 jest bardziej ubezpieczony niż eternia, wiec jest małe pradobodobieństwo złamania lub obejscia Engine.

server Jest OFF . Pozdrawiam darek66

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...