Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z lc 777: gdy sie rejstruje wyskakuje mi jakis niemiecki komunikat sru tu tu tu majtki z drutu i próboje moj kazdy email login i haslo i nic dalej to wyskakuje co robic ??

.... a wiesz co robi mądry człowiek? ten sru tu tu tu, jeśli nie zna języka, tłumaczy sobie, np. przez google... Jeśli nadal nie wie jak rozwiązać ten problem, to pisze post na tym forum i podaje treść komunikatu... Ty nie spełniłeś żadnego z tych warunków.... Ale spoko, może się trafi jakiś jasnowidz... poczekajmy z miesiąc..

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyskakuje wam też takie coś :Verbindung zum Server verloren ??? Mi takie coś co chwilę klkiam ok i się gra wyłacza

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Próbowałeś reinstall?? jak nie to spróbuj najlepiej na inny dysk, mi normalnie od początku chodziło wszystko dobrze, pobierałem z oficjalnej strony serwera, spolszczenie nie pobrałem gotowego tylko sam zrobiłem (na stronce) wklepałem na pulpit potem z pulpitu wklepałem do folderu Data (jak zainstalowałem pliki od razu do folderu z grą wyskakiwał mi ten sam problem co tobie spróbuj tak jak ja, pobierz spol, zainstaluj na pulpit potem wklej zawartość pliku Data do folderu Data w głównym folderze z grą) jak nie pomoże to nie wiem ;d

Opublikowano

BasieK powiedział to co trzeba, ale dodam od siebie, że raczej reinstall gry nie pomoże, przy instalacji spolszczenia wybierz pulpit i zaś po podmieniaj pliki w bin. Zrób spolszczenie sam, może po aktualce coś się zmieniło i tamto nie działa...

A tak odbiegając od tematu... do Akan nie można wejść ze spolszczonego clienta(po kliknięciu na teleporterke, nie pokazuje się okno), dziwna trochę sprawa, bo ja wbiłem bez problemów, ale koledzy z gry nie mogli;] Tak samo jest z dawaniem bloka....

Opublikowano

Anmeldung fehlgeschlagen, überprüfen Sie bitte die Kontonummer oder Kennwort richtig co to znaczy jak loguje się na stronie to , to wyskakuje i do gry tez nie mogę się zalogować ?

Opublikowano

Anmeldung fehlgeschlagen, überprüfen Sie bitte die Kontonummer oder Kennwort richtig co to znaczy jak loguje się na stronie to , to wyskakuje i do gry tez nie mogę się zalogować ?

Logowanie nie powiodło się, sprawdź numer konta lub hasło poprawnie

www.translate.google.pl

Opublikowano

Jest jakaś Polska gildia, która rekrutuje do blokowania expa??? 3 dni szukam i nikt się nie odzywa.... Na Ibresie

Edit:

W sumie sam sobie mogę gildie zrobić wpadłem na to jak spojrzałem na dowódce straży ......

Opublikowano

Mam problem z jedną misją... Quest polega na zabiciu wyklętego szamana(by zdobyć jego broń), wiem, że znajdują się na 8 piętrze w Tower, ale nie mogę ich tam znaleźć, zrobił ktoś to zadanie?

Edit: Rozwiązne

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi forum nie działa a wam działa może ?

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Gdzie teraz zarobić ? Ceny są okropne.

Na HS można ładnie zarobić.

Dzięki za minusa, już więcej wam nic nie napisze, pocałujcie mnie w dupe...

Opublikowano

Dokładnie, albo nie zarabiaj tylko drop eq na 95 (albo podnoś z ziemi w tombie) odkrywaj opcje, jak jest jakaś fajna to hsami ulepsz ;P (Hsy na low lvlu fajnie lecą , dodaj do gildii blok exp i dropaj :P)

Lub sellaj hsy tak jak paweł napisał, ale mi się wydaje że ceny hsów spadły na dół ;p bo te za 200kk nikt nie kupuje

Opublikowano

ja robię tak.

Mam chara cienia 105lvl i dropka 20 lvl z blokiem.

20 lvlem idę do procon i mam pełno niebianów w godzinę (około 60-100) i żeby szybciutko poszły wystawiam po 19.999.999 zejdzie 100 i potem jest około 2mld

a 105 ide zabijam mooby i itemy lootaja potem podnosze odkrywam opcje ,ulepszam do +7/10 i sprzedaję

Opublikowano

Tak nasza gildia są sami Polacy, nazywa się "PolishDreamTeaM". Zapraszam. Na razie jest 14-stu graczy =)

na jakim serwie jest ta gildia? na Kathar czy te inne? bo zaczynam grac na 777 i nie ma do kogo zagadac ani nic

Opublikowano

na jakim serwie jest ta gildia? na Kathar czy te inne? bo zaczynam grac na 777 i nie ma do kogo zagadac ani nic

Gildii już nie ma dobrych kilka miesięcy :D zresztą edytowałem pierwszy post i jest napisane ,że "nieaktualne" jak coś to zapraszam tu

http://forum.777lastchaos.vn/showthread.php?256-StyleZ-Rekrutacja!

Gildia ma 50lvl to gildia kumpla.

Opublikowano

Siema : )

Kolega polecił mi ten serwer, ale niestety już nie gra.

Ja pobrałem Last Chaos 777 z strony podawanej w pierwszym poście, wrzucam patche, wszystko ok.

Odpalam grę, tworzę postać, zaczynam grać i kiedy zaczynam rozwalać mobki w tej pierwszej świątyni (nie pamiętam nazwy) to wyskakuje błąd ,,Połączenie z serwerem utracone" i mnie wywala. -.-

Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Czy trzeba mieć wersję niemiecką, czy wystarczy klient LC 777

Opublikowano

"Będę pisał co mi się podoba i kiedy mi się podoba, nie biorę udziału w wyścigu szczurów; mam wyjebane na wasze + i -, mam również wyjebane na warny od bezmyślnych modów. Jestem przeciwnikiem hacków i gm-mode. Jeśli myślisz podobnie jak ja, to odwiedź mój profil i przeczytaj mój przekaz, jeżeli mnie popierasz, to daj +, gdy myślisz inaczej niż ja, to daj -. Wyrażam swoją subiektywną opinię tylko na tematy, które mnie interesują."

Lol, jedno zaprzecza drugiemu. ;p <opis gracza Pawel19951004>

Tak jak bym powiedział: Nie lubie czekolady, ale ją zjem, bo jest dobra. ;p

Spotkasz mnie w:

Last Chaos PL;

Cień 92l'v (Ripooo) - online

Strzelec 90l'v (RipoMen) - ofline

Harcownik 52l'v (ShadowMen) - ofline

Last Chaos USA;

Zamachowiec 90l'v (LordSanima) - ofline

Szelma 23l'v (Znajomy) - ofline

Last Chaos 777;

Templariusz 68l'v (Ripo) - online

Opublikowano

"Będę pisał co mi się podoba i kiedy mi się podoba, nie biorę udziału w wyścigu szczurów; mam wyjebane na wasze + i -, mam również wyjebane na warny od bezmyślnych modów. Jestem przeciwnikiem hacków i gm-mode. Jeśli myślisz podobnie jak ja, to odwiedź mój profil i przeczytaj mój przekaz, jeżeli mnie popierasz, to daj +, gdy myślisz inaczej niż ja, to daj -. Wyrażam swoją subiektywną opinię tylko na tematy, które mnie interesują."

Lol, jedno zaprzecza drugiemu. ;p <opis gracza Pawel19951004>

Tak jak bym powiedział: Nie lubie czekolady, ale ją zjem, bo jest dobra. ;p

Dziękuje, że założyłeś konto specjalnie, by mnie skomentować;* Nie będę pisał gdzie popełniłeś błąd...;p Przejdę do sedna... Dałem wam wskazówkę, jak szybko i dużo zarobić, odwdzięczyliście się minusem, co oznacza, że moje rady są niepotrzebne.. ;] Nie komentuj tego.. nie obchodzi mnie Twoje zdanie;] Skończyłem:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...