Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam klienta LC 777 (tylko) loguję się, i kiedy zaczynam się ruszać to wyskakuje błąd "Verbindung zum Server verloren" (Połączenie z serwerem utracone)

Skasowałem wszystkie pliki i pobrałem od nowa. Nic się nie zmieniło.

Czy potrzebny jest Klient PL albo DE czy tylko 777 ?

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko

Mam problem z spolszczeniem poniewaz gdy zainstaluje sobie ten translator do glownego folderu z gra czyli 777lc gra sie poprostu wylacza po nacisnieciu guzika start wyskakuje tylko okienko czy wyslac raport tak lub nie obojetnie co nacisne gra sie wylaczy.Prosze o pomoc

Opublikowano

Siemanko

Mam problem z spolszczeniem poniewaz gdy zainstaluje sobie ten translator do glownego folderu z gra czyli 777lc gra sie poprostu wylacza po nacisnieciu guzika start wyskakuje tylko okienko czy wyslac raport tak lub nie obojetnie co nacisne gra sie wylaczy.Prosze o pomoc

A bez spolszczenia Ci działa ?

Mi działa spolszczenie ale kiedy już zaczynam się ruszać to mnie wywala błąd "Połączenie z serwerem zostało utracone"...

Reinstalowałem i nic nie pomogło.

@EDIT

Nawet w Last Chaos PL tak mam.. -.-

Grałem rok temu, w LC i wszystko było ok, więc nie wiem o co chodzi teraz

Dzięki za pomoc, naprawdę SCREW YOU BITCHES !

Opublikowano

Siemanko

Nie jestem pewien ale to spolszczenie chyba nie działa już, po tym jak wprowadzili tego nowego Clienta. Jak będziesz grał na oryginalnym cliencie bez instalowania spolszczenia to powinno wszystko działać i nie powinien wyskakiwać Error.

Opublikowano

Potrzebuje KD HAcka prosze poda ktos linka ?

http://www.elitepvpers.de/forum/last-chaos/577816-sammelthread-n-tzliches-f-r-lastchaos-trainer-bots-hacks-howto-s.html

szukanie nie boli

Opublikowano

Siemanko

Wypakuj pliki na pulpit i po podmieniaj je ręcznie, też tak miałem, jak zaczynałem;)

Siema : )

Kolega polecił mi ten serwer, ale niestety już nie gra.

Ja pobrałem Last Chaos 777 z strony podawanej w pierwszym poście, wrzucam patche, wszystko ok.

Odpalam grę, tworzę postać, zaczynam grać i kiedy zaczynam rozwalać mobki w tej pierwszej świątyni (nie pamiętam nazwy) to wyskakuje błąd ,,Połączenie z serwerem utracone" i mnie wywala. -.-

Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Czy trzeba mieć wersję niemiecką, czy wystarczy klient LC 777

Kolega miał podobnie, zrobił reinstal systemu i pomogło.:]

Opublikowano

siema pobieram to lc i nie wiem dlaczego nie da sie zarejestrowac :((

wypełniam wszystkie pola i pisze mi tak :

Herzlichen Gluckwunsch, konto Registrierung erfolgreich

wtf?!?!?!?!!?!

Opublikowano

siema pobieram to lc i nie wiem dlaczego nie da sie zarejestrowac :((

wypełniam wszystkie pola i pisze mi tak :

Herzlichen Gluckwunsch, konto Registrierung erfolgreich

wtf?!?!?!?!!?!

http://translate.google.pl/#auto|pl|Herzlichen%20Gluckwunsch%2C%20konto%20Registrierung%20erfolgreich

Użyj mózgu czasem..

Opublikowano

http://translate.google.pl/#auto|pl|Herzlichen%20Gluckwunsch%2C%20konto%20Registrierung%20erfolgreich

Użyj mózgu czasem..

ale ty jesteś mądry :>

mniejsza o to kto da do gildi?

Opublikowano

Kto tam chcial pasy na konto ??

Ja mam konto 112 lvl tytana bez eq jak ktos chce pisac na gg 23323263

@EDIT hmmm mam problem ;] ściągnąłem tego patcha 90 mega wgrałem z angielszczenie i po odpaleniu gry mam czarny ekran ;]

Próbowałem instalowac od nowa. Wszystko ok do czasu gdy zrobię full screan ;] Gra nie chce się odpalic ;] Ma ktoś jakiś pomysł ??

titan.jpg
Opublikowano

Kto tam chcial pasy na konto ??

Ja mam konto 112 lvl tytana bez eq jak ktos chce pisac na gg 23323263

@EDIT hmmm mam problem ;] ściągnąłem tego patcha 90 mega wgrałem z angielszczenie i po odpaleniu gry mam czarny ekran ;]

Próbowałem instalowac od nowa. Wszystko ok do czasu gdy zrobię full screan ;] Gra nie chce się odpalic ;] Ma ktoś jakiś pomysł ??

Nie piszcie do tego typa w sprawie konta bo to oszust znam go ;]

Opublikowano

Oj Sinestro jak Ty mało o mnie wiesz :)

W last chaos nie gram już z pół roku więc odpuśc sobie ;]

Konto oddam za darmo :)

titan.jpg
Opublikowano

Witam , mam problem otóż nie mogę ściągnąć ostatnich dwóch patch z lc 777

pobieranie stopuje , reinstal nie pomaga , wyłączenie zapory i antywira tez.

Czy mógłby ktoś wrzucić np na zippyshare te patche ?

Za pomoc dzięki .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prezentacja fajna , może zagram :)

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...