Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest taki program który zmienia IP na niemieckie ?? Bo w niemczech też jest dużo ofert

Auto Hide Ip, Aol

Zajefajne ! : D

Dawać Minusy !

Schowaj się

KOCHAM MINECRAFTA

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak mam w statusie "wieved" to one dojda po jakimś czasie? bo czekam już kilka godzin

dokladnie , musisz tylko czekac . Chociaz powiem ci ze ja mam czesto Vieved i nie dochodzi :X

Opublikowano

a ja mam takie pytanie ile z tego sm dziennie można wyciągnąć i ile wy mieliście z tego;p

sorki jak gdzieś było ale nie czytałem kazdego posta

zbyt duża sygna RMCF1902

Opublikowano

a ja mam takie pytanie ile z tego sm dziennie można wyciągnąć i ile wy mieliście z tego;p

sorki jak gdzieś było ale nie czytałem kazdego posta

mi sie udalo od 0 do 120

Opublikowano

po postach widzę ze wam dział, to może pomoże mi ktoś jak zrobić żeby był stary sklep albo inny sposób żeby można było robić te ankiety????

stary sklep jest na starych kontach , ja udowodnilem na ktorejs stronie dajac screena.

Opublikowano

jak starych kontach ??? tym co chce zrobić to jest dość stare bo gram od kiedy były 4 serwy, miałem je jako do dropienia ale główne mi zbanowali to używam właśnie tego. A da rade jakoś to zmienić ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak starych kontach ??? tym co chce zrobić to jest dość stare bo gram od kiedy były 4 serwy, miałem je jako do dropienia ale główne mi zbanowali to używam właśnie tego. A da rade jakoś to zmienić ???

ja mam stary IS na kontach z 2008/2009 roku

Opublikowano

Chodzi Ci o konta w metku? czy o konta w Aol'u ?

a po 2 tez mam stare konta w METKU i IS jest nowy ;/

Opublikowano

Ten sposób działa tylko jak masz zmienne IP czy na stałym też ? a i czy on w ogóle jeszcze działa ?

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

dziala :) wczoraj robilem przed 23 i dzisiaj juz mialem 16sm

ale zrobil by ktos filmiki jak zrobic te ankiety za wiecej sm ,bo 16 to malo troche;/

takto mozna bylo by robic po 80 albo wiecej:) ale nie lapie jak to zrobic;/

Opublikowano

U mnie jest tak, że doładowuje tylko monety z sponsorpay a z superrewards nie dochodzą wcale. Wypełniłem kilka z tydzień temu i zero:/

A co do nowego is to jeśli chodzi wam o ten sklep ,,doladuj monety" na stronie metina, że się zmienił to tam na dole z prawej strony jest sponsorpay drobnym druczkiem, a jak zmienicie na USA to i superrewards tam jest obok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...